rysiu_ol 24.05.10, 20:52 Witam..Macie moze jakies sprawdzone leki na hemoroidy?Wiem ze sa na recepte i bez recepty.moze cos poradzicie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karo369 Re: dobre leki na hemoroidy 24.05.10, 22:11 Też szukałam takiej pomocy. Stosowałam różne maści zwłaszcza te "najlepsze".Ale naprawdę to pomogła mi pani doktor chirurg, przepisała maść którą robi się w aptece wg.przepisu i ona mi pomogła.Do chirurga dostaniesz się bez skierowania i uwierz mi naprawdę warto iść.Nie czekaj na cudowny "babciny" sposób bo nie ma sensu...Pozdrawiam i życzę ci dużo zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
anielka05 Re: dobre leki na hemoroidy 25.05.10, 14:52 Slyszalam, ze dobre sa czopki propolisowe, dostepne w aptece bez recepty. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: dobre leki na hemoroidy 25.05.10, 20:19 Mojemu krewnemu pomógł żel TOŁPA PROCTO. www.drolivia.pl/product/id/12105,tolpa-procto-gel-25-g Odpowiedz Link Zgłoś
karo369 Re: dobre leki na hemoroidy 26.05.10, 11:07 Czytam wasze rady i słabo mi się robi. To co pomogło sąsiadce wcale nie musi pomóc nam.Też tak szukałam rady na hemoroidy, leczyłam się wszystkim co mi poradzono. Ale kiedy poszłam do chirurga to okazało się że to wcale nie hemoroidy...tylko szczelina odbytu. Dostałam maść i po bólu...:) Skutki nie leczonych prawidłowo lub źle rozpoznanych chorób odbytu są bardzo groźne, dlatego proszę się nie krępować i nie wstydzić wizyty u chirurga :) Odpowiedz Link Zgłoś
wellas Re: dobre leki na hemoroidy 15.08.10, 17:38 Dokładnie, popieram karo. Nie ma co bawic sie w "wujka dobra rada". Ja byłem na takim badaniu - Test Volla. Zbadali mi wszystko i okazało się, że to nie hemoroidy chociaz ciągle tak myślalem. Odpowiedz Link Zgłoś
agula234 Re: dobre leki na hemoroidy 03.08.10, 09:06 Ja moge ci polecic Anurex... jest to taki aplikator, który zamrazasz ... inaczej krioterapia... idelany i skuteczny na takie dolegliwosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
marasbone Re: dobre leki na hemoroidy 10.08.10, 12:16 Najlepiej się przebadać u proktologa i wykupić jakiś lek zgodnie z jego zaleceniami. Ale może pomoże Ci coś takiego www.e-lek.pl/105463,hemor-rite-krioterapia,100106.html . Mój ojciec miał problem z hemoroidami i ten produkt mu pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia250 [...] 04.09.10, 20:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
randolf74 Re: dobre leki na hemoroidy 06.09.10, 02:24 zastosuj olej rycynowy-do smarowania.Dodatkowo Balsam Szostakowskiego Odpowiedz Link Zgłoś