krayzieboness 24.07.10, 09:01 Otóż dermatolog przepisał mi dermovate i po tym zaczęły mi się pojawiać na głowie małe łyse plamy,czy to odrośnie,a jeżeli nie to co trzeba zrobić żeby te włosy odrostały Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: Po sterydach na głowę zaczęłem łysieć 24.07.10, 18:46 równie dobrze to może być spowodowane chorobą, na którą zalecono dermovate. odpowiedzieć ci może lekarz, a nie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Po sterydach na głowę zaczęłem łysieć 24.07.10, 23:24 no wlasnie- od czego masz lekarza, i to w dodatku z reklamacja? no ale z ciekawosci zajrzalam jakie moga byc skutki uboczne brania Dermovate, otoz niestety utrata wlosow wiec moze (a nawet na pewno) te lyse placki to do tego: unusual loss of hair, especially on the scalp bodyandhealth.canada.com/drug_info_details.asp?channel_id=0&relation_id=0&brand_name_id=756&page_no=2#AdverseEffects (sadze ze to przemijajace). pisze tez, aby natychmiast skontaktowac sie z lekarzem jak jakiekolwiek skutki uboczne sie pojawia w tym lysienie. wiec pedz. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
szaser Odrośnie! 25.07.10, 07:12 Jeli łysienie ma charakter polekowy, to po odstawieniu leku włosy odrosną! Odpowiedz Link Zgłoś