26.03.04, 12:37
Czy jest jakiś sposób na te okropne małe narośla? Sparowałam
płynami,jaskółczym zielem,dwa razy byłam na zabiegu wypalania laserem i
nic.Wszystko odrosło na nowo a nawet więcej. Gdyby ktoś miał jakiś skuteczny
sposób to proszę o radę!
Obserwuj wątek
    • mamma.37 Re: Kurzajki 26.03.04, 12:47
      Polecam Ci płyn do nabycia w aptece: DUOFILM - tak sie nazywa i kosztuje ok. 20
      PLN bez recepty. Przeczytaj dokładnie ulotkę.
      Nakłada się ten płyn takim małym pędzelkiem najlepiej na noc. Po kilkunastu
      dniach jest po problemie. Ten płyn penetruje samą kurzjkę (nie boli), ale
      trzeba go punktowo nakładać, bo na zdrowym ciele może zdobic niepotrzebne
      szkody.
      Naprawdę pozbyłam się dwóch kurzajek z palców ręki bez problemu i bez śladu.
      • Gość: Hans Re: Kurzajki IP: *.telia.com 26.03.04, 14:59
        Zgadza sie funkcjonuje swietnie.
        Jezelibys chciala alternatywna metode rowniez skuteczna co smieszna to polecam;
        Musisz znalesc kogos z koniem.Zwykly kon.dac mu wody do napicia sie i po tej
        operacji kapie slina z ust konia i wystarczy natrzec ta kapiaca slina rece i
        nic wiecej.Po paru dniach wszystkie kurzajki i "matka kurzajka" znikna na
        minimum 30lat.
        Jezeli walczysz z kurzajkami i nie masz wyniku to trzeba najpierw zniszczyc
        matke kurzajke to jest ta pierwsza ktora zamieszkala na Twoim ciele.Reszty nie
        trzeba szlag, trafi wszystkie po pewnym czasie.Mowa o duzej ilosci jak rezyduje
        u Ciebie.Dwie trzy to zaden problem atakuj tym lekarstwem.Takie same jest w
        Szwecji.Pzdr.Hans
        • Gość: B. Re: Kurzajki IP: *.biaman.pl / *.biaman.pl 26.03.04, 19:12
          Ja miałam tylko jedną brodawkę, nie była specjalnie duża. Kilka razy ją
          zamrażałam i nic. Oczekiwany rezultat przyniósł środek o nazwie Brodacid.
          Smarowałam nim kilka razy dziennie, co pewien czas zrywałam delikatnie
          powstający strupek i znowu smarowałam. Za każdym razem po usunięciu strupka
          zmiana była mniejsza. W pewnym momencie w miejscu brodawki zrobiło się
          wgłębienie. Minęły prawie 3 lata i brodawka nie odrosła.
          • Gość: basiad555 Re: Kurzajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 11:03
            Latem jest takie ziele, bardzo podobne do koniczyny,ma biale mleczko gdy się go
            skubnie ,proszę tym smarować kurzajki,efekt murowany.
        • martini_very_bianco Re: Kurzajki 26.03.04, 19:18
          Hans, gdybym nie zwróciła uwagi na podpis, to umarłabym ze śmiechu, serio.

A w którym miejscu masz te kurzajki?
          • aheba1 Re: Kurzajki 29.03.04, 13:37
            na rekach,na palcach lewej i pracwej dloni
        • aheba1 Re: Kurzajki 29.03.04, 13:45
          czy ten sposob zadzialal tylko na Ciebie czy moze jeszcze na kogos innego?Ja
          mam kurzajki pojedyncze na rekach ale tez mam kolo paznokci-one sa podobno
          bardzo ciezkie do wyleczenia...
          dziekuje bardzo za rade
    • Gość: cahterine Re: Kurzajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 17:35
      proboj jeszcze jaskolczym zielem- u mnie dalo efekty po roku- i przede
      wszystkim nie wolno tego drapac ani nic
      • Gość: are Re: Kurzajki IP: *.clubnet.pl 28.03.04, 18:10
        czasem to moze byc spowodowane zlym stanem watoby. moze warto zastanowic sie
        nad jej oczyszczaniem, co daje jeszcze wiele innych pozytywnych efektow.
        tu niedawno byl watek pt "kto oczyszczal watrobe?".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka