barbie-0 11.10.10, 22:09 Hej dziewczyny przymierzam się do pierwszego USG w życiu i co tu kryć mam opory ... W jakim wieku robiłyście po raz pierwszy to badanie? I gdzie? barbie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty_new Re: USG piersi 11.10.10, 22:15 Barbie, nie ma się czego obawiać, możesz wykonać w każdym chyba gabinecie ginekologicznym. Bezbolesne w 100% ;-) Ja pierwszy raz zdecydowałam się rok temu w ramach akcji Avonu. I teraz też się chyba wybiorę. pozdr Beata Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-0 Re: USG piersi 11.10.10, 23:02 hej, dzięki za szybką odpowiedź Akcji Avonu? możesz napisać coś więcej? jakie badania konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
betty_new Re: USG piersi 11.10.10, 23:31 tak na szybko, bo idę spać ;-) www.facebook.com/AvonPolska?ref=ts#!/AvonPolska tutaj znajdziesz wszystko- są bezpłatne badania (USG również), nauka samobadania i na deser koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
this_is_it Re: USG piersi 11.10.10, 23:01 barbie-0 napisała: > Hej dziewczyny > > przymierzam się do pierwszego USG w życiu i co tu kryć mam opory ... W jakim wi > eku robiłyście po raz pierwszy to badanie? I gdzie? > > barbie Od 21 r.z ,raz na rok. W prywatnej klinice u radiologa - onkologa. Profilaktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-0 Re: USG piersi 11.10.10, 23:34 Dzieki dziewczyny za pomoc! to na mnie też już poram jeśli chodzi o wiek ... a możesz podać jaki to koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
this_is_it Re: USG piersi 12.10.10, 00:55 barbie-0 napisała: > Dzieki dziewczyny za pomoc! > > to na mnie też już poram jeśli chodzi o wiek ... > a możesz podać jaki to koszt? 150 zl. Ale to jest jedna z drozszych klinik w warszawie. Mozna i taniej zrobic. Moja mama np robi na NFZ u onkologa.To jest chyba tez prywatna klinika,ale ma podpisany kontrakt z NFZ.Na kazdej wizycie ma automatycznie ustalany termin na nastepne badanie. Odpowiedz Link Zgłoś