zoyka6 19.08.08, 21:24 Proszę o doradzenie mi dobrego urologa dla kobiety w Gdańsku. Pytałam w wielu miejscach i zaczęłam odnosić wrażenie, że nie ma:/ Mam nadzieję, że wy mi pomożecie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majowamama77 Re: urolog Gdańsk 26.01.09, 20:39 wolisz kobietę, czy jest ci obojętne? Bardzo dobry jest Pan Doktor Podczarski, a jezeli chcesz kobietę, wspaniała Pani doktor starsza juz pracuje w poradni na Zaspie Odpowiedz Link
pomaranczowykolor Re: urolog Gdańsk 27.07.13, 00:09 a ja osobiście polecam dr. Anna Orzechowską, bardzo dobry lekarz co prawda przyjmuje prywatnie ale warto Odpowiedz Link
mask-arada Re: urolog Gdańsk 30.07.13, 23:14 gdzie ta pani przyjmuje? na znanylekarz ma bardzo dobre opinie i jestem zainteresowany wizytą u niej Odpowiedz Link
wake-me-up Re: urolog Gdańsk 14.08.13, 20:46 Dr A.Orzechowska przyjmuje w Gdyni na ul. 10 Lutego 21 (Starmedica, nowa przychodnia). Doktor jest cierpliwa i wyrozumiała, zawsze szuka przyczyny problemu, jest dociekliwa. Szczerze polecam, warto się wybrać. Odpowiedz Link
shinea Re: urolog Gdańsk 18.08.13, 10:11 Doktor Somnicki, na pewno pomoże. Zna się na wielu dolegliwościach, mnie pomógł, choć wielu specjalistów przed nim rozłożyło ręce. Polecam, mogę dać namiary: ul. 10 lutego 21, Gdynia. Przyjmuje w poniedziałki 16.00-18.30. Musisz się wcześniej umówić. Odpowiedz Link
mask-arada Re: urolog Gdańsk 30.08.13, 18:11 dzieki za polecenie. Odwiedziłem pana doktora i chyba w końcu trafiłem na kompetentnego lekarza. Jestem w trakcie leczenia i sądze że wszystko będzie dobrze Odpowiedz Link
pomaranczowykolor Re: urolog Gdańsk 30.08.13, 18:14 o to jednak się nie zdecydowałeś na wizyte u dr Anny Orzechowskiej , dziwie się moim zdaniem najlepszy dostępny socjalista Odpowiedz Link
pomaranczowykolor Re: urolog Gdańsk 30.08.13, 18:14 specjalista miało być, pisze z koma i mi słownik nie to co trzeba wklepał;p Odpowiedz Link
mask-arada Re: urolog Gdańsk 01.09.13, 14:01 nom mam nadzieje ze nie bedzie mi wiecej urologów potrzeba ale bede pamietał o poleconej tez oani doktror, dzieki za odpowiedzi, poz Odpowiedz Link
pomaranczowykolor Re: urolog Gdańsk 16.09.13, 23:44 miałem okazje rozmawiać o doktorze Somnickim z jego innym pacjantem, moim znajomym z resztą to ponoć jest dobrym urologiem, to jego silniejsza dziedzina bo prócz tego jest tez chirurgiem co mnie zaciekawiło że tak 2 w 1, wiec chyba tez dobrze wybrałeś Odpowiedz Link