09.08.11, 09:25
czesc dziewczyny ( i chłopcy), potrzebuje porady, bo ta bezsilnosc mnie juz wykancza!
udalo mi sie schudnac z 65 kilo do 50. mam rece jak patyki, piersi jak nic, kosci na plecach okryte sa tylko cienką skora, zginela nawet pupa a uda zrobily sie szczuple. a brzuch? brzuch ciagle jest wypukly! nie moge tego zniesc. odchudzalam sie zeby zniknal, a niknie wszytsko, tylko nie on. czy jest jakas sztuczka, dzieki ktorej moge sprawic, by byl plaski? czy moze, on jest moją klątwą i przeznaczeniem?
Obserwuj wątek
    • laptopowiczka Re: brzuch 10.08.11, 21:07
      Podłączam się pod to pytanie. Zaznaczam, że ja nie chcę schudnąć, zależy mi tylko na pozbyciu się tego brzucha.
    • joanna.roskowicz-banaszynska Re: brzuch 11.08.11, 14:05
      Witam
      Z tego co Pani pisze to wynika, że ma Pani sylwetkę typu "jabłko" czyli najwięcej tkanki tłuszczowej odkłada się na brzuchu i w talii. Najskuteczniejszą metodą, żeby zniwelować brzuszek, będą odpowiednio dobrane ćwiczenia, które pomogą spalić tłuszcz i zbudować tkankę mięśniową. Nie napisała Pani w jakim czasie udało się zgubić te 15kg, jest ryzyko że mogła Pani zastosować dietę o bardzo małej kaloryczności, co mogło spowodować nie tylko utratę tkanki tłuszczowej, ale również mięśniowej. Jest bardzo ważne, żeby dieta była dobrana indywidualnie i przebiegała pod kontrolą dietetyka. Dzięki temu jest monitorowany cały proces odchudzania i widzimy jak zmienia się skład ciała.
      • 8n Re: brzuch 11.08.11, 18:13
        schudłam tyle od grudnia zeszłego roku, bezpiecznie i powoli; robię dużo ćwiczeń, mój brzuch jest bardzo umięśniony, co z tego, jeśli nad mięśniami, tuż pod skórą mam odłożony zapas tłuszczu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka