nena20 11.12.25, 19:14 Zrobiłam to, na NFZ . Czekam na wygojenie i ruszam po zakupy nowej garderoby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepsi.only Re: Plastyka brzucha 11.12.25, 19:25 Jak się czujesz? Bardzo obolała? Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: Plastyka brzucha 11.12.25, 19:27 Jestem 14 dni po. Bolało porównywanie do CC. Ale jest lżej bo dziecka nie ma. Goi się na razie bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Plastyka brzucha 11.12.25, 19:52 O to super że tak ładnie się goi. Moja koleżanka przez 6 tyg nie mogła się wyprostować i chodziła tiptopkami Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Plastyka brzucha 12.12.25, 15:08 nena20 napisała: > Koleżanka zadowolona z efektu? Tak zadowolona to już 15 lat minęło i brzuch ok. Ale pierwszy miesiąc a w ogóle 6 tyg to był jednak koszmar w sensie że ona po prostu chodziła zgarbiona i to tak mocno że nie widziała drogi przed sobą tylko podłogę. Po miesiącu to się nawet rozpłakała no i kolejne dwa tyg było coraz lepiej czyli jakieś 6 tyg nie była zdolna do pracy do całkowitego wyprostowania się. Jak ktoś ma dużo tej obwisłej skóry to pewnie że warto tylko więcej urlopu trzeba wziąć . Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Plastyka brzucha 12.12.25, 16:03 Też się zastanawiam, bo od ciąży brzuch wygląda źle. Na jak długo masz L4? Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: Plastyka brzucha 12.12.25, 16:21 Zależy jaką masz pracę. Realnie miesiąc jest potrzebny jeśli praca siedząca i wszystko bez komplikacji. Nie żałuję , da się przeżyć. Oby tylko efekt był finalnie tego wart. Ja miałam trochę luźnej skóry ale nie jakoś dużo, za to przepuklinę i duże rozejście mięśnia prostego. Dlatego miałam wskazania na NFZ . Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Plastyka brzucha 12.12.25, 16:46 Nadmiar skóry, czy liposukcja? Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: Plastyka brzucha 12.12.25, 17:15 Przepuklina pępkowa, naprawa rozejścia kresy plus nadmiar skóry. Ja nie mam wielkiej potrzeby liposukcji ważę 55 kg. Tego ostatniego raczej nie robią na NFZ. Wszystko miałam bezpłatnie, od pierwszej wizyty w poradni po wizytę kontrolną. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Plastyka brzucha 12.12.25, 17:28 No to super, życzę udanej rekonwalescencji i wyboru bikini, bo wkrótce lato Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: Plastyka brzucha 12.12.25, 19:24 Dziękuję. Stare rzeczy już mam wyrzucone 🤪 nie mogę się doczekać zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Plastyka brzucha 12.12.25, 17:59 Super. Warto pocierpieć i będziesz jak nowa. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: Plastyka brzucha 12.12.25, 19:27 Dziękuję. Jeszcze kolejne dwa tygodnie i będę miała pewność że żadnych problemów nie będzie w sensie gojenia rany. Tak czy siak musiałam zaopatrzyć przepuklinę , samo wycięcie skóry to przy okazji. Rana rozległa ale wygląda bardziej strasznie niż odczuwam w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś