Dodaj do ulubionych

Choroba de Quervaina -zapalenie pochewek- blokada

13.10.11, 07:23
prosze Was o pomoc, wczoraj mialam blokade na nadgarstek - sterydowa. Dzisiaj nie moge nic wziac w reke lewa. Prawej nic nie jest. Mialam blokade na dwie rece. Dzieje sie tak zazwyczaj u matek karmiacych zta przypadloscia.
Zapalenie pochewek. Czy zastzryk mogl byc zle zrobiony /dodam ze przez ortopede/ . Bardzo boli, jak rano wstalam. Co robic?
Obserwuj wątek
    • sunflower7614 Re: Choroba de Quervaina -zapalenie pochewek- blo 14.10.11, 11:37
      przy tym schorzeniu to chyba tylko zabieg moze pomoc. sama mialam schorzenie ortopedyczne-zespol ciesni nadgarstka i dopiero zabieg operacyjny przyniosl poprawe i ulge w dolegliwosciach
    • bardu Re: Choroba de Quervaina -zapalenie pochewek- blo 14.10.11, 11:53
      Rok temu miałam blokadę na kciuk i póki co jest dobrze - a już nie mogłam kciuka zginać i bardzo bolał. Teraz mam lekkie dolegliwości bólowe, ale całkowicie pozbyć się problemu (i to też nie zawsze działa) można tylko - tak jak pisze sunflower 7614 - operacyjnie. U mnie ból po blokadzie ustąpił w ciągu 2 czy 3 dni. Jeśli się nie poprawi w ciągu tygodnia, to chyba będziesz musiała wrócić do lekarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka