Dodaj do ulubionych

Problemy z brzuchem

14.10.11, 13:49
Witam!
Jestem nastolatką i od jakiegoś roku mam kłopoty z żołądkiem. tzn odbija mi się pokarmem po posiłkach, już miałam na to leki. Czasem mam kłucie żołądka. W tamtym roku miałam je ok. co miesiąc i pojawiały się kłopoty z trawieniem. Już dawno mi to przeszło ale od jakiegoś czasu częściej mam kłucie w żołądku. np, od wczoraj nie jest ono mocne ale czuję lekki ból. Nie mam problemów z trawieniem. w maju miałam robione usg i wszystko wyszło ok. dwa tygodnie temu miałam badanie na hegigobakter i również wynik wyszedł dobrze. co prawda odbijanie jest trochę w mniejszym stopniu, ale jest.
Wiem że jadłam za dużo słodyczy, ale niestety je uwiebiam i czasem nie mogę się powstrzyać by nie zjesć dużej ilości. Nie mam nadwagi.
Bardzo prosżę by nie było odpowiedzi typu powiedz szybko swoim rodzicom, ponieważ nie chcę mówić kolejny raz że mnie boli bo nie chcę kolejnej kłótni że się źle odżywiam. trochę się tego boję
Czy dzięki zrowszemu odżywianiu bóle ustąpią?
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • easyblue Re: Problemy z brzuchem 14.10.11, 13:53
      Dobrze by było zrobic gastroskopie. Próbowalas rozkurczowych?
    • moniiiia Re: Problemy z brzuchem 25.10.11, 17:42
      tez miewam problemy po nadmiarze slodyczy, zwykle bol brzucha i ogolne zmeczenie, to tylko chwila przyjemnoci a zle samopoczucie dlugo trwa, moge polecic lactoral to probiotyk rozpuszczam w szklance wody, może Tobie też pomoże

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka