paulag24
28.10.11, 17:49
wiem, że pytań takich jest mnóstwo. Jednak chcę Was się poradzić, wszystko mnie boli, ból kłujący który czuję co chwilę w innej części ciała, nogi, ręce, plecy, każda kość mnie boli.
Do tego od tygodnia czuję gorycz w ,ustach, od czasu do czasu kłucie z prawej strony pod klatką piersiową. Czy to wątroba???
Pozatym bolą mnie pośladki czy odbyt sama nie wiem, i doszły zaparcia, ból pośladków mam ciągle od ok. tygodnia.Skąd ten ból może wynikać. Jak siedzę to boli, jak zaciskam pośladki jeszcze gorzej.
I ostatnia sprawa, zamiast miesiączki miałam 2 tygodniowe plamienie, byłam u gina zrobiłam cytologię i czekam na wynik. Dodam, że zawsze miałam nieregularne miesiączki.
Jestem załamana, boję się raka, ciągle o tym czytam, jestem w fatalnej formie psychicznej, boję się że mam raka z przerzutami.
Wiem, że śmiesznie to się czyta, ale ja strasznie to przeżywam, chodzę jak cień, ciągle skupiam się na swoich bólach.
Boję się diagnozy wyroku pójścia na badania.
Mąż nie możę już tego słuchać, nikt nie traktuje poważnie moich dolegliwości,a ja tak się boję.
Jestem mamą 3 latki i ośmiomiesięcznego synka i o nich się boję, co będzie, jeśli mam raka...
skąd te bóle?te plamienie takie długie?
gin zrobił mi usg i nie widział żadnych nieprawidłowości w narządach rodnych, zalecił antykoncepcję aby uregulować cykl.
Jestem kłębkiem nerwów, myślę tylko o tym że mam nowotwór.