21.02.12, 19:03
Witam! Mam 15 lat i trzy miesiące temu zauważyłam upławy, ciemnobrązowe, innym razem z domieszką krwi, raczej bez wyraźnego zapachu.Muszę dodac że nie miałam jeszcze miesiączki. Na początku myślałam że te "wycieki" to miesiączka jednak po przeczytaniu kilku stron w internecie dowiedziałam się że to upławy. te upławy miałam po raz pierwszy w grudniu 2011 r. a w tym miesiącu znów dostałam. Dodam że poprzednio trwały one ok.6 dni.
Obserwuj wątek
    • conick_polny Re: upławy 21.02.12, 22:39
      Dziękujemy, że się tym z nami podzieliłaś. :o
      • adela119 Re: upławy 22.02.12, 16:39
        Chciałam się po prostu zapytac czy ktoś też miał takie objawy lub czy wie co to może byc. Przepraszam że zapomniałam dopisac .
    • fionka21 Re: upławy 22.02.12, 17:13
      Adelciu, nikt Ci chyba nie napisze nic rozstrzygającego. Albo porozmawiaj o tym z mamą, albo pójdź do lekarza, najlepiej ginekologa dzieciecego (?) Ale w twoim wieku, to chyba też z mamą...
    • grazkavita Re: upławy 22.02.12, 18:00
      Jeśli są raz na miesiąc i trwają 6 dni, a potem jest czysto to prawdopodobne , ze to początek miesiączkowania.....Na twoim miejscu zapisywałabym te upławy: datę i czas trwania jeśli będą regularne i zmienią na normalne krwawienie to wszystko w porządku...Początkowo miesiączki nigdy nie są normalne to tak jak docieranie się jakiegoś mechanizmu...
      • adela119 Re: upławy 22.02.12, 18:17
        dziękuję za odpowiedzi :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka