Dodaj do ulubionych

Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wątroby?

IP: *.proxy.aol.com 21.06.04, 18:28
Cos dla Sentencjusza....
Obserwuj wątek
    • Gość: pitri Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt IP: *.ewe-ip-backbone.de 21.06.04, 19:02
      nie upijac sie, robic przerwy kilkodniowe, male zakonski, rozcienczac alkohol
      • Gość: F_LAHA enzymy utleniajace alkohol w zoladku...... IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 24.06.04, 15:17
        czy w Gazecie musza pisac analfabeci czynnosciowi?
    • Gość: h A jak palić fajki, nie niszcząc płuc.wiecie może? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 19:07
      • Gość: leon Pal dupą to zaoszczędzisz sobie płuca IP: *.acn.waw.pl 21.06.04, 22:12
        ale może Ci wysiądzie dwunastnica
      • praptak Re: A jak palić fajki, nie niszcząc płuc.wiecie m 22.06.04, 09:54
        Palacze marihuany używają sprytnych urządzonek, które podgrzewają ziele do
        temperatury potrzebnej do uwolnienia składników aktywnych (głównie THC).
        Ponieważ jest to trochę powyżej 200 st. C. , zielsko się nie spala i nie tworzy
        szkodliwych związków (żar w joincie czy papierosie osiąga powyżej 500 st. C).
        Być może działa to również na tytoń, ale nie wiem do jakiej temperatury trzebaby
        go podgrzać i czy nikotyna reaguje podobnie do THC. Wyguglaj sobie "vaporizer",
        może coś będzie na temat tytoniu.
    • Gość: Bacz Alkohol pity z umiarem nie szkodzi IP: *.pl / 193.24.200.* 21.06.04, 19:30
      Akohol pity z umiarem nie szkodzi
      nawet w największych ilościach!
      • Gość: obserwator2 Re: Alkohol pity z umiarem nie szkodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 19:49
        Święte słowa
      • Gość: Prote Hyle Re: Alkohol pity bez umiaru... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 19:54
        Alkohol pity bez umiaru może i szkodzi, ale za to uszczęśliwia :-)
    • Gość: Dulitle Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 20:01
      Przed popijawą należy wątrobę wyciągnąć z jej miejsca stałego pobytu i włożyć
      do miski wypełnionej solą fizjologiczną.
    • hepik1 Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt 21.06.04, 20:16
      "Kobietom najbardziej szkodzi picie w weekend, a mężczyznom codzienne - twierdzą
      naukowcy"

Wyjątkowo durne zdanie ,podobnie jak artykuł.
      • anula36 Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt 21.06.04, 20:19
        mnie uczyli na studiach socjologia-przedmiot-biomedycyna-ze koniecznie bez
        zagrychy:)
        • Gość: :::::::::::::::::: Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt IP: *.b.pppool.de 21.06.04, 20:46
          www.joemonster.org/mg/thumbnails.php?album=15
          • Gość: :::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: IP: *.b.pppool.de 21.06.04, 20:49
            to co was czeka...www.joemonster.org/mg/thumbnails.php?album=15
            • Gość: >>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>&# IP: *.b.pppool.de 22.06.04, 15:41
          • Gość: benita Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 21.06.04, 20:53
            A ja lubię piwo irlandzkie (ciemne, Dublin), Tyskie, Żywiec i Tuborga. Średnio
            piję dwa kufelki dzienie i czuję się super. Wątrobę mam jak u noworodka (tak
            twierdzi lekarz), nereczki dobrze przepłukane (kiedyś miałam w nich piasek, a
            teraz piwko to spłukuje. To lekarz poradził mi picie piwa).Kuruję się piwem 15
            lat i mi to służy. Lekarze twierdzą, że kobiety pijące piwo (a jestem kobietą)
            mają po nim lepszą cerę, bo piwo to zioła (chmiel), witaminy i w ogóle samo
            zdrowie. Więc te gadki o szkodliwości picia w weekendy (wtedy nie piję, bo po
            co)i inne terminy sa bez sensu
    • Gość: NitaJerzy Alkohol IP: *.toya.net.pl 21.06.04, 21:13
      Alkohol i z juniorem i z oldboyem
      ROBI SWOJE.
    • Gość: Jagnieszka Po JEDNYM miesiącu abstynencji HbA1c spadła mojemu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.04, 21:13
      Tacie do 6,0! To niemożliwe, ale tak jest z pieczątką.
      Chlać? Nie za bardzo!!! (mówi Tata)
    • Gość: Jaro Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 21.06.04, 21:13
      NIE PIĆ.
    • Gość: Anka Najlepiej okazjonalnie!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 21.06.04, 21:17
    • Gość: ZZ Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt IP: *.top.net.pl 21.06.04, 21:45
      To pytanie nurtuje ludzkość od zarania dziejów. Faktycznie, jeden z
      podstawowych problemów ludzkości.
    • Gość: gimi Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt IP: *.multicon.pl / *.MultiCon.PL 21.06.04, 22:01
      Ja nie wiem jak w takim katolickim kraju jak Polska można pić alkohol i nie
      zniszczyć sobie wątroby, to jakaś wroga propaganda.....
    • Gość: rapfaczynska A TOKSYCZNY SZLAM JEST ZDROWY IP: *.mad.east.verizon.net 21.06.04, 22:03
      Przemysl Public Realtions w natarciu. To nie Marboro z amoniakiem powduje raka a pierdzenie
      krow. Papierosy dobre na pamiec, itd, itp. Dzial nieukowy wymiotuje falszywki PR.

Tym razem, to nie koncerny alkoholowe powoduja spustoszenia wsrod poltora miliona Polakow
      alkoolikow. Wine ponosi ... picie w soboty, czwartki, albo w ksztalt kieliszka. Winy nigdy nie
      ponosza sponsorzy Michnika.

Slowem:

tajnedokumenty.com/zagorski/
    • Gość: tomek21 Czy uwazacie ze duzo pije?? IP: 195.136.118.* 21.06.04, 22:36
    • Gość: tomek21 czy uwazacie ze duzo pije???? IP: 195.136.118.* 21.06.04, 22:38
      upijam sie wpiatek i sobote(prawie zawsze) a oprocz tego pije alkohol przez
      ok. 3 dni w tygodniu(nie liczac piatku i soboty) ale nie do upicia sie,tylko
      np,piwo,seta vodki itp... to duzo czy mallo?????
    • Gość: Zawsze trzeźwy Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 23:10
      NIGDY NIE PIJ JAK NIE MASZ OCHOTY, BO CI ZASZKODZI.ALKOHOL CHOĆ GUBI NARODY
      POSZCZEGÓLNYM OSOBOM NIE PRZYNOSI SZKODY.
    • Gość: marcin j. NO TO OGNIA!!!!!!!! IP: *.triad.rr.com 22.06.04, 04:40
    • Gość: Ksiadz Moczymorda ALKOHOL, TO ZGUBA LUDZKOSCI... IP: *.los-angeles-01-03rs.ca.dial-access.att.net 22.06.04, 06:28
      ...ale POJEDYNCZEMU czlowiekowi nie zaszkodzi!!!
    • Gość: roball Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt IP: 193.128.25.* 22.06.04, 06:57
      Mój kumpel pije codziennie i mówi że jest jak nastolatka
    • Gość: utopiec Jak pić alkohol i nie zniszczyć sobie życia? IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 22.06.04, 07:13
    • tani.net.pl z głowa a nie pod boczek 22.06.04, 07:28
      całą tajemnicę zawarłem w tytule :)
    • Gość: SMAKOSZ Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt IP: *.euron.pl 22.06.04, 12:17
      ja juz chleje 50 lat a watroba w porzadku !oprocz codziennego kaca.
    • Gość: drink Trzeba naukowcom wyslac utwor Elektrycznych Gitar. IP: *.ext.eurgw.xerox.com 22.06.04, 16:52

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka