Gość: gloubiboulga IP: *.proxy.aol.com 21.06.04, 18:28 Cos dla Sentencjusza.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pitri Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt IP: *.ewe-ip-backbone.de 21.06.04, 19:02 nie upijac sie, robic przerwy kilkodniowe, male zakonski, rozcienczac alkohol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F_LAHA enzymy utleniajace alkohol w zoladku...... IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 24.06.04, 15:17 czy w Gazecie musza pisac analfabeci czynnosciowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h A jak palić fajki, nie niszcząc płuc.wiecie może? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 19:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Pal dupą to zaoszczędzisz sobie płuca IP: *.acn.waw.pl 21.06.04, 22:12 ale może Ci wysiądzie dwunastnica Odpowiedz Link Zgłoś
praptak Re: A jak palić fajki, nie niszcząc płuc.wiecie m 22.06.04, 09:54 Palacze marihuany używają sprytnych urządzonek, które podgrzewają ziele do temperatury potrzebnej do uwolnienia składników aktywnych (głównie THC). Ponieważ jest to trochę powyżej 200 st. C. , zielsko się nie spala i nie tworzy szkodliwych związków (żar w joincie czy papierosie osiąga powyżej 500 st. C). Być może działa to również na tytoń, ale nie wiem do jakiej temperatury trzebaby go podgrzać i czy nikotyna reaguje podobnie do THC. Wyguglaj sobie "vaporizer", może coś będzie na temat tytoniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacz Alkohol pity z umiarem nie szkodzi IP: *.pl / 193.24.200.* 21.06.04, 19:30 Akohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w największych ilościach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator2 Re: Alkohol pity z umiarem nie szkodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 19:49 Święte słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prote Hyle Re: Alkohol pity bez umiaru... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 19:54 Alkohol pity bez umiaru może i szkodzi, ale za to uszczęśliwia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dulitle Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 20:01 Przed popijawą należy wątrobę wyciągnąć z jej miejsca stałego pobytu i włożyć do miski wypełnionej solą fizjologiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt 21.06.04, 20:16 "Kobietom najbardziej szkodzi picie w weekend, a mężczyznom codzienne - twierdzą naukowcy" Wyjątkowo durne zdanie ,podobnie jak artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt 21.06.04, 20:19 mnie uczyli na studiach socjologia-przedmiot-biomedycyna-ze koniecznie bez zagrychy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :::::::::::::::::: Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt IP: *.b.pppool.de 21.06.04, 20:46 www.joemonster.org/mg/thumbnails.php?album=15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: IP: *.b.pppool.de 21.06.04, 20:49 to co was czeka...www.joemonster.org/mg/thumbnails.php?album=15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benita Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 21.06.04, 20:53 A ja lubię piwo irlandzkie (ciemne, Dublin), Tyskie, Żywiec i Tuborga. Średnio piję dwa kufelki dzienie i czuję się super. Wątrobę mam jak u noworodka (tak twierdzi lekarz), nereczki dobrze przepłukane (kiedyś miałam w nich piasek, a teraz piwko to spłukuje. To lekarz poradził mi picie piwa).Kuruję się piwem 15 lat i mi to służy. Lekarze twierdzą, że kobiety pijące piwo (a jestem kobietą) mają po nim lepszą cerę, bo piwo to zioła (chmiel), witaminy i w ogóle samo zdrowie. Więc te gadki o szkodliwości picia w weekendy (wtedy nie piję, bo po co)i inne terminy sa bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NitaJerzy Alkohol IP: *.toya.net.pl 21.06.04, 21:13 Alkohol i z juniorem i z oldboyem ROBI SWOJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Po JEDNYM miesiącu abstynencji HbA1c spadła mojemu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.04, 21:13 Tacie do 6,0! To niemożliwe, ale tak jest z pieczątką. Chlać? Nie za bardzo!!! (mówi Tata) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 21.06.04, 21:13 NIE PIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt IP: *.top.net.pl 21.06.04, 21:45 To pytanie nurtuje ludzkość od zarania dziejów. Faktycznie, jeden z podstawowych problemów ludzkości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimi Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt IP: *.multicon.pl / *.MultiCon.PL 21.06.04, 22:01 Ja nie wiem jak w takim katolickim kraju jak Polska można pić alkohol i nie zniszczyć sobie wątroby, to jakaś wroga propaganda..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rapfaczynska A TOKSYCZNY SZLAM JEST ZDROWY IP: *.mad.east.verizon.net 21.06.04, 22:03 Przemysl Public Realtions w natarciu. To nie Marboro z amoniakiem powduje raka a pierdzenie krow. Papierosy dobre na pamiec, itd, itp. Dzial nieukowy wymiotuje falszywki PR. Tym razem, to nie koncerny alkoholowe powoduja spustoszenia wsrod poltora miliona Polakow alkoolikow. Wine ponosi ... picie w soboty, czwartki, albo w ksztalt kieliszka. Winy nigdy nie ponosza sponsorzy Michnika. Slowem: tajnedokumenty.com/zagorski/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek21 czy uwazacie ze duzo pije???? IP: 195.136.118.* 21.06.04, 22:38 upijam sie wpiatek i sobote(prawie zawsze) a oprocz tego pije alkohol przez ok. 3 dni w tygodniu(nie liczac piatku i soboty) ale nie do upicia sie,tylko np,piwo,seta vodki itp... to duzo czy mallo????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawsze trzeźwy Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 23:10 NIGDY NIE PIJ JAK NIE MASZ OCHOTY, BO CI ZASZKODZI.ALKOHOL CHOĆ GUBI NARODY POSZCZEGÓLNYM OSOBOM NIE PRZYNOSI SZKODY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksiadz Moczymorda ALKOHOL, TO ZGUBA LUDZKOSCI... IP: *.los-angeles-01-03rs.ca.dial-access.att.net 22.06.04, 06:28 ...ale POJEDYNCZEMU czlowiekowi nie zaszkodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roball Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt IP: 193.128.25.* 22.06.04, 06:57 Mój kumpel pije codziennie i mówi że jest jak nastolatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utopiec Jak pić alkohol i nie zniszczyć sobie życia? IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 22.06.04, 07:13 Odpowiedz Link Zgłoś
tani.net.pl z głowa a nie pod boczek 22.06.04, 07:28 całą tajemnicę zawarłem w tytule :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMAKOSZ Re: Jak pić alkohol, żeby nie zniszczyć sobie wąt IP: *.euron.pl 22.06.04, 12:17 ja juz chleje 50 lat a watroba w porzadku !oprocz codziennego kaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drink Trzeba naukowcom wyslac utwor Elektrycznych Gitar. IP: *.ext.eurgw.xerox.com 22.06.04, 16:52 Odpowiedz Link Zgłoś