Dodaj do ulubionych

Tych dań unikaj za wszelką cenę - liderzy zatru...

20.06.12, 21:35
eh, nabrałem ochoty na tatara...

siekana wołowina, jajeczko, grzybki marynowane, czosnek, ogóreczek + setka zmrożonej czystej

mniam :)
Obserwuj wątek
    • johnny_english Re: Tych dań unikaj za wszelką cenę - liderzy zat 20.06.12, 22:06
      gdzie tatara podają z czosnkiem?

w Tel Avivie??
    • expecting gdzie korekta?? 21.06.12, 23:18
      Gdzie jest korekta?
      Salmonella, bakterie Clostridia, listeria, pałeczki Shigella, bakteria Campylobacter jejuni - to wszystko są bakterie, to raz. Dwa: gatunki pisze się kursywą. Trzy: Clostridium. Cztery: Salmonella to też pałeczki. To się wszystko kupy nie trzyma i jest masło maślane :P
      Pięć: nie Campylobakter, a Campylobacter.
      Sześć; posocznicę może wywołać w zasadzie jakakolwiek bakteria, też mi nowina.
      Dalej nie czytam;)
    • cracken001 Tych dań unikaj za wszelką cenę - liderzy zatru... 22.06.12, 03:14
      Hahaha-wiekszych BREDNI dawno nie czytalem-nawet nie 'dojechalem" do konca tej zenady!!! WSZEDZIE tylko czeste i masowe zatrucia!! JAKIE "czeste"???JAKIE "masowe"??Co za DUREN to wysmazyl???Okazuje sie,ze nawet woda mozna sie zatruc...zapewne z Wisly!! Bo jakos NIGDY nie slyszalem o zatruciu woda z kranu,czy kostka lodu z drinka.KRETYN
    • przedsesja majonez? 22.06.12, 08:57
      co do majonezu - gdzies niedawno czytałam, ze ze względu na swoją strukturę CHRONI potrawy przed zepsuciem! w sałatce najprędzej zepsują się warzywa, a nie majonez.. nie mówię oczywiście o majonezie sporządzonym z zakażonych salmonellą jaj - to zupełnie inna para kaloszy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka