Gość: jack IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 14:49 Proszę o podanie miasta w którym kupujecie.Proszę również o wpisy osób z zagranicy. Porównamy ceny. Acuvue 2 - 20zł za sztuke płyn Renu - 355ml - 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zygadlo Re: ile płacicie za soczewki kontaktowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 20:57 40 zl za pare - Johnsona w Warszawie na Zlotej, mozna kupowac soczewki na sztuki i to jest bardzo dobre, jak ktos chce wybrac dla siebie najlepsze, ja duzo pracuje przy komputerze i mi najbardziej odpowiadaja Johnsona (nie wiem, jak to sie pisze) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: ile płacicie za soczewki kontaktowe 09.07.04, 21:14 płyn solo care 45-55 zł za 360 ml (45zł jak jest jakas promocja, a promocja jest prawie zawsze ;-))) acuvue2 - 20 zł sztuka, 110 zł 6 sztuk Odpowiedz Link Zgłoś
nie_jestem Re: ile płacicie za soczewki kontaktowe 09.07.04, 22:42 obecnie mam bausch&lomb miesieczne- nowy sacz 40 złotych za pare Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: ile płacicie za soczewki kontaktowe IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 10.07.04, 10:32 warszawa baush&lomb trzymiesięczne: 68zł płyn Alcon Opti-free: 41zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-))))) Re: ile płacicie za soczewki kontaktowe IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 10.07.04, 11:05 Blondynki z regoly placa 4 razy w miesiacu i dostaja AcuaVue disposable: Physician Samples. Odpowiedz Link Zgłoś
eressea @ 10.07.04, 14:01 Gość portalu: ;-))))) napisał(a): > Blondynki z regoly placa 4 razy w miesiacu i dostaja AcuaVue > disposable: Physician Samples. o co chodzi tym razem bzyki? znudziły ci się juz komputery? PS. pisze się "reguły" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-))))) Re: @ IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 10.07.04, 19:18 napisał(a): > > > Blondynki z regoly placa 4 razy w miesiacu i dostaja AcuaVue > > disposable: Physician Samples. > > o co chodzi tym razem bzyki? > znudziły ci się juz komputery? > > PS. pisze się "reguły" A co znow bawisz sie w Monike Lewinski? Kogo dzisiaj doilas? Odpowiedz Link Zgłoś
eressea @ bzyki 10.07.04, 19:31 Moj drogi, jak masz cos do mnie to prosze na priv eressea(at)gazeta.pl. Pewnie nikt nie ma tutaj ochoty czytać twoich chamskich postów. Widze, że teraz zabawiamy się w doktorka, hehe :P rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Re: @ bzyki IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.04, 20:19 Ten czlowiek ;-))) to jakis ciezki kretyn !!! Jest w prawie kazdej dyskusji i wszystki wciska ze choruja na zatrucie pierwiastkami ciezki lub truja swoje dzieci !!! To ciezki przypadek kliniczny trzeba by w klatce zamknac i po wsiach pokazywac jako atrakcje. I tak masz szczescie mnie wyzwal od prostytutek, idiotow i kurw !!! Mozna sobie to przeczytac w pytanu dotyczacym ZUMAFLOURU. To jakis chory nawiedzony maniak udajacy czasem naukowca, czasem lekarza a czasem prawie samego Nieomylnego i Wszechwiedzacego. Takich ludzi ( chamow i prostakow ) powinno sie automatycznie wyrzucac z formu. Wspolczuje tym ktorzy maja osobisty kontakt z ta osoba !!! Odpowiedz Link Zgłoś
eressea @irena 10.07.04, 20:40 Ireno, ja wiem co to za człowiek :-))) Juz sobie nie raz pogawędki ucieliśmy, jedna nawet wylądowała na Oslej Ławce, hehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ile płacicie za soczewki kontaktowe IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.04, 13:06 A Ciebie JEBUSIE kto tu zapraszal !!!!!! Dobrze ze takie cmoki jak ty mieszkaja za wielka woda !!! Widac tam cie juz nie chca sluchac skoro sie tu w kazda dyskusje wpierdalasz. Wszedzie cie pelno jak gowna w chlewie !!! Zabieraj te swoje teorie i idz zbawiac swoich braci czarnuchow w slamsach. Zeby myslec trzeba MIEC MOZG a nie tylko umiejetnosc myslenia !!! Kazdemu dajesz jakies rady, ze ma zatrucie metalem ciezkim, ze truje dzieci zastanow sie co wygadujesz ciezki idioto !!! nie strasz ludzi na darmo. Jak wy tam w ameryce macie problemy z tym ze rzad was zatrowa rtecia lub innym swinstwem to wyjdz na ulice i protestuj a nas zostaw w spokoju. Idz dac dupy jakiemus czarnuchowi moze ci sie od tego troche w tej twoje pojebanej lebetynie rozjasni. Jakich ty argumentow uzywasz ??? myslisz ze jak wyzwiesz wszystkich od kurw, prostytutek i idiotow to to wystarczy aby ich przekonac !!! Kawal zbolalego chama z ciebie granatem od ploga oderwany, pewnie w Polsce byl z ciebie jakis pieprzony partyjny dupowlaz sprzatajacy gowna po prominentach. Popatrz cieciu jak ci sloma z butow wylazi !!! Wyjechal do ameryki, nauczyl sie pieciu slow po angielsu i teraz mysli ze on jeden NIEOMYLNY i WSZECHMOGACY !!! Ktos chyba przypadkniem nie zamknal drzwi w twojej celi z gumowymi scianami bo tylko tam sie nadajesz ty nieudana kopio homo sapiens. Jak czytam ten twoj belkot to jestem za usownaiem ciazy takich jak ty nalezy eliminowac ze zdrowego spoleczenstwa a nie leczyc szkoda na to kasy !!! Zabieraj te swoje paranoiczne teorie i wracaj do wariatkowa skad uciekles !!! Do wszystkich pozostalych : Serdecznie Panstwa przepraszam za uzyte tu wulgaryzmy ale parokrotnie usilowalem juz dyskutowac z tym osobnikiem niestety bezskutecznie. Tzw lacina kuchenna jest jedynym dla niego zrozumialym jezykim, wiec zeby zrozumial moje intencje musiale zejsc na poziom tego osobnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Animka Re: ile płacicie za soczewki kontaktowe IP: 62.233.163.* 10.07.04, 12:47 Baush&lomb 3-miesięczne - 60zł Kielce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spider Re: ile płacicie za soczewki kontaktowe IP: *.icpnet.pl 19.07.04, 15:36 ale jak to jest z 3 miesiecznymi ? jedna para wystarczy na 3 miesiace ? Odpowiedz Link Zgłoś
convince Re: ile płacicie za soczewki kontaktowe 11.07.04, 14:44 Zobacz na stronke www.kontaktlinsen.de Maja dobre ceny. C. Odpowiedz Link Zgłoś