Dodaj do ulubionych

ciągłe osłabienie, senność, potliwość

03.01.13, 23:16
Może ktoś z Was mial podobne odczucia wyżej wymienione? Od dłuższego czasu czuję sie ciągle zmęczona, śpie ok.7-8 g/dobę a mimo to wciąz ziewam, i śpię w dzień jak tylko mam taka możliwośc, męczę sie nawet podczas ubierania, pocę się9cale ciało oblewa mnie zimnym potem jak sie poruszam, np podczas spaceru.miewam czasami bole głowy. Oczywiście lekarz zlecil badanie krwi, które nic nie wskazało. i zignorowal twierdządz,że jestemmloda i nic mi nie jest (30 l.)ale ten stan mnie męczy i nie idzie normalnie funkcjonowac.
Obserwuj wątek
    • ken-ya Re: ciągłe osłabienie, senność, potliwość 04.01.13, 17:56
      Jak lekarze nic nie znalezli, ja przyczepilabym sie pasozytow, i ziola przeciw nim. Kiedys czytalam ze duzy procent dolegliwosci ludzkich to ich sprawka. Oczywiscie nie da sie ich pozbyc raz na zawsze, ale zmniejszyc populacje.Popraw odzywianie, poczytaj jakie produkty daja Tobie najwiecej skladnikow odzywczych a wzglednie malo kalori. [ kazdy chce byc szczuply. Poczytaj tez o skutkach braku kturejs z witamin,lub mineralu.Czyli czeka Cie praca, bo duzo tego jest . Zycze zdrowia.
    • zombiekitty Re: ciągłe osłabienie, senność, potliwość 04.01.13, 23:05
      może tarczycę sprawdź (TSH)
      • simoo2 Re: ciągłe osłabienie, senność, potliwość 10.01.13, 19:12
        Jak zdecydujesz sie na tarczyce to warto zbadać jeszcze fT3 i fT4

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka