Gość: milka IP: *.pl / *.pl 21.07.04, 12:46 Czy ktoś już brał COLON C.?? Jakie macie opinie na temat tego specyfiku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneta Re: Colon C- zdrowe jelita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 13:20 ja biore od paru dni, na razie nie widze szcegolnej poprawy ale gdy tylko bedzie to dam znac Odpowiedz Link Zgłoś
margotka26 Re: Colon C- zdrowe jelita 21.07.04, 15:58 Pozwól, że teraz ja cię odwiedzę. Co to jest ten Colon C? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Colon C- zdrowe jelita IP: *.pl / *.pl 21.07.04, 16:24 Colon C SPORZĄDZONY JEST Z NATURALNYCH SKŁADNIKÓW ZAWIERA ODP. DAWKE BŁONNIKA I DOSTARCZA JELIOM PRZYJAZNYCH BAKTERII KTÓRE MAJĄ UŁATWIĆ PERYSTALTYKĘ JELIT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Re: Colon C- zdrowe jelita IP: *.net.pulawy.pl 22.07.04, 10:31 Nie wiem z jakim przeznaczeniem ma byc stosowany COLON C. Jesli dla poprawy pracy jelit to lepsze efekty przynosi len mielony(np. 1lyz. lnu na szkl. wody z rana)Stosowalam Colon C- ale specjajnego efektu nie odczulam.Moje dolegliwosci byly zwizane z przewleklymi zaparciamu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Colon C- zdrowe jelita IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 11:21 Dobry lek ale drogi. Taniej wychodzi kupić w sklepie zielarskim łupiny babki płesznika (główny składnik ) do tego trilac. Cena o połowę mniejsza Odpowiedz Link Zgłoś