uwierz_w_to 13.01.13, 19:59 www.youtube.com/watch?v=WO3OH2HAKz8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madau Re: dziunia. 13.01.13, 20:33 No tylko spiewaja ze ma "dlugie czarne wlosy" chyba w drugiej zwrotce a na obrazku jest blondyna :D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: dziunia. 13.01.13, 21:03 Ufarbowała się ! I c...i ma silikonem poczęstowane i wargi-botox i.......FOTOale......tekst fajny.:) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: dziunia. 13.01.13, 21:05 Ponoc w Polsce jest moda na czarnowlose. A je jestem z natury ciemna blondynka ( wlosy rozjasniam) i nie wyobrazalabym sobie siebie w czarnych wlosach. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: dziunia. 13.01.13, 21:55 U nas same blondynki bo my słowiańska uroda. Czasem się przewinie tylko jakaś ciemnowłosa albo ruda. Może się farbują to nie wiem ale blondyny widzę ja na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: dziunia. 13.01.13, 21:59 Siostra mojej bratowej bardzo interesuje sie moda. ma obcisle kiecki, szpile i dlugie czarne wlosy. Ona jest zdania ze blondynki to przeszlosc. zarozumiala i niesympatyczna, tylko dupa kreci ( krecila na chrzcinach mojego bratanka). Ma 26 lat ale przez te czarne wlosy i tapetowany makijaz wuglada duzo starzej. Omal sie nie zakrztusilam herbata jak jakis pan ( wujek?) do niej podszedl ( a siedziala przy mnie) i powiedzial: " o witam piekne damy po trzydziestce". Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: dziunia. 13.01.13, 22:05 MĘŻCZYŻNI WOLĄ BLĄDYNKI-pamiętasz taki film z MM? Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: dziunia. 13.01.13, 22:06 jasne. Film kultowy. Niedawno po raz "enty" ogladalam z przyjemnoscia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: dziunia. 13.01.13, 22:23 Przypomniało mi się Madau, tak abstrahując,że na bolący żołądek to sól vichy dobra bardzo. Kwas solny się wytwarza w żołądku i gryzie.Ja czasem to w ślinie rozpuszczałam tabletki tej soli bo bardzo bolało.To z nerwów się wytwarza ten kwas czy co?W szkole już tak miałam podstawowej że bolało strasznie :( Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: dziunia. 13.01.13, 22:25 a te sol vichy mozna kupic w aptece? ja pije wode vichy celestin, na nerki dobra no i duzo sodium tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: dziunia. 13.01.13, 22:30 Bo ja sobie kupilam w sklepie ziolowym takie tabletki ziolowe na oslone zoladka. Dzialaja rewelacyjnie, biore tylko 3 dziennie a mozna 6. I zoladek mnie po tym boli mniej albo wcale. Pije tez duzo rumianku. tez pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: dziunia. 13.01.13, 22:39 Mój kolega powiedział żebym kwaśne coś piła na ból w żołądki.Kompot z mirabelek czy sok z kiszonej kapusty bo to zablokuje wydzielanie kwasu solnego.I miał racje.Przestawało boleć. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: dziunia. 13.01.13, 22:40 To od tych krzyków w szkole tak boli.nauczycielka krzyczała na uczniów GAMONIE! Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: dziunia. 14.01.13, 16:00 Muszę Ci powiedzieć Madau że umalowałam sobie powieki kredką i tak paraduję po mieszkaniu :) encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQdIB1oHyyd9rzG8cxHOTg4xBawQTllYH_TXOSi-o5YxwITrBCZ Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: dziunia. 14.01.13, 16:10 Superancko. Podkresl delikatnie oko kredka i pociagnij maskara rzesy. bedziesz boska :) ja jeszcze mam cienie do powiek, stalowo-szare. No i fliud ale go nie uzywam na codzien bo po co buzie "truc", niech pooddycha spokojnie. Tylko lekki krem nawilzajacy nakladam. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: dziunia. 14.01.13, 16:25 Gdy sobie kupię tę maszkarę to pomaluję rzęsy.Odkąd babulec mi wszystko powyrzucał to tera tylko kredkę mam z malowideł twarzowych. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: dziunia. 14.01.13, 16:32 ja przez ten czas kiedy bylam z B. nazbieralam sobie mase kosmetykow ( on mi przywozil np. ze stanow) Moglabym Ci Ditto wyslac maskare i jakies cienie do oczu. Chcesz? Bo ja mam naprawde tego duzo i chcialam powyrzucac. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: dziunia. 14.01.13, 16:37 Pewnie że chcę ale napisałaś że masz starą szczoteczkę z tuszem to myślałam ze nie masz. To ja Ci wyślę książki polskie jak chcesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: dziunia. 14.01.13, 16:38 Super. Czego potrzebujesz? Szczoteczki, moze jakiegos pudru, kremu? Cienie do powiek tez mam zapasowe, ciemnoszare, jaki Ty masz kolor oczu Ditto? Bo zeby pasowaly. To wszystko jest prawie nowe, nieuzywane. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: dziunia. 14.01.13, 16:42 A ja Ci przyślę książki.Zaraz obaczę co mam a Ty wybierzesz. Vonegut"Kocia kołyska"czytała Ty?(on schizofrenik) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: dziunia. 14.01.13, 16:45 A może książki polskich autorów miałaś na myśli?Czy po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: dziunia. 14.01.13, 16:45 Nie czytala ja. Z checia przeczytam. Napisz mi na priva adres to jak bede w czwartek w banku to zahacze o poczte i Ci wysle co mam. Jak masz szaroniebieskie oczy to beda cienie pasowaly :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: dziunia. 14.01.13, 16:46 nie nie, wszystko jedno, aby bylo po polsku :) Juz Ci wysylam moj adres na priva Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: dziunia. 14.01.13, 16:50 To powysylam Ci wszystko co mam. Bedziesz boska jak sie odstrzelisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: dziunia. 14.01.13, 16:58 Mistrza i Malgorzate czytalam, uwielbiam. Ale moze te ksiazke tego schizofrenika? Zreszta nie spiesz sie, najpierw dostaniesz kosmetyki, zrobisz sie na bostwo a potem bedziesz myslec o ksiazce :D Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: dziunia. 14.01.13, 17:06 Mam tez perfumy, nie wiem jak pachna bo nie otwieralam paczki bo ja chanelka tylko uzywam. te perfumy sa u B., moze w srode do niego podskocze i wezme, o ile B; bedzie wieczorem w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: dziunia. 14.01.13, 17:06 Cejrowski "Gringo"o podróżach do Indian dzikich. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: dziunia. 14.01.13, 17:11 O. Bardzo fajna pozycja, spodobala by mi sie. A nie masz ksiazek o tematyce psychiatrycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: dziunia. 14.01.13, 17:24 Coś w rodzaju:"Schizofrenia jako taka a jak nie taka to jaka?";) Nie czytam takich książek.kilka razy wypożyczyłam z biblioteki.Frojda życiorys i aforyzmy profesora tego co Mifredo go lubi. Profesora Cedro lubię czytać. Można w necie poszukać co mówią.Gustaw Jung,też coś liznęłam ale wolałam Sartra "Mdłości" i Kazana.Fajnie Kazan pisał ale nie mam w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: dziunia. 14.01.13, 17:26 e to jak nie masz w domu, to nie. Podeslij mi jaks ksiazke ktora sie Tobie spodobala. Pewnie mi tez bedzie sie podobac :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: dziunia. 14.01.13, 17:39 O wlasnie. ja tez lubie o kodach. Bedzie pasowala ta ksiazka jak ulal :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: dziunia. 14.01.13, 20:45 Co Ci jeszcze wynajdę ale jako niespodzianka to będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś