Dodaj do ulubionych

problemy osobisty (odór)

20.05.13, 20:16
witam
mam nie typowy problem czyli
problem jaki mnie przytłacza pomału doprowadza mnie do depresji
związane jest to z tym że moje ciało wydziela nie przyjemny zapach okolic intymnych
( kupy,moczu,spermy) .
kąpiel nie pomaga mogę myć 10 razy i nic
prosiłbym o rade jak można sie z tego wyleczyć .
ja jestem bez silny próbuje wszystkiego i nic .
Obserwuj wątek
    • easyblue Re: problemy osobisty (odór) 20.05.13, 22:55
      To Twoje spostrzeżenia, czy postronnych osób?
      Kał raczej przyjemnie nie pachnie - paskudny zapach może miec źródło w problemach gastrycznych.
      Mocz także nie pachnie fiołkami - zrób podstawowe badania moczu.
      Co do spermy - z czym kojarzy Ci się jej zapach?
      • rafik00084 Re: problemy osobisty (odór) 21.05.13, 18:00
        moja i postronnych osób
        robiłem badania wyniki były dobre .
        jedynie co to powiększona prostata
      • rafik00084 Re: problemy osobisty (odór) 21.05.13, 18:05
        postrzeżenia co do zapachu to głównie osoby postronne i nie raz własne ( ja tego nie czuje)
        co do badań wyniki są pozytywne jedynie co to powiększona prostata
    • no1teresa Re: problemy osobisty (odór) 21.05.13, 01:35
      próbujesz "wszystkiego" tzn. czego konkretnie?
      zmieniłeś może sposób odżywiania?
      jak wygląda twoja dieta?
      • rafik00084 Re: problemy osobisty (odór) 21.05.13, 18:13
        zmieniłem djiete przestałem pić kawe nałogowo zaczełem jeść regularnie i do tego wprowadziłem owoce i warzywa
        dieta , tabletki, zmiana środków do higieny osobistej
    • kol.3 Re: problemy osobisty (odór) 21.05.13, 06:33
      Oprócz mycia trzeba codziennie zmieniać bieliznę i często prać odzież.
      • rafik00084 Re: problemy osobisty (odór) 21.05.13, 18:19
        bieliznę to zmieniam 2-3 razy dzienni zawsze po kąpieli
        ubrania nosze nie dłurzej niż 2 dni
        • rafik00084 Re: problemy osobisty (odór) 21.05.13, 18:25
          i staram się jak najczęściej prać
          • aqua48 Re: problemy osobisty (odór) 22.05.13, 08:40
            rafik00084 napisał(a):

> i staram się jak najczęściej prać

Myj się po każdym skorzystaniu z toalety (noś wszędzie ze sobą specjalne wilgotne chusteczki do higieny intymnej), zmieniaj całe ubranie codziennie i wyrzuć bieliznę ze sztucznych materiałów lub z domieszkami - wymień ją na czysto bawełnianą. Ogranicz mocno lub całkiem wyeliminuj z diety mleko krowie i przetwory z niego. Przejdź na białko roślinne.
    • mieux Re: problemy osobisty (odór) 25.05.13, 17:56
      Jesteś ofiarą reklam kosmetycznych, masz dobre wyniki badań i tego się trzymaj.
      Olej reklamowych idiotów.
      Obecnie panuje moda na zapach chemiczny (kosmetyczny), naturalny piękny zapach ciała jest uważany za smród.
      Kobiety skarżą się, że sperma facetów śmierdzi, w ogóle wszystko im już śmierdzi, jeśli nie jest chemią.
      Prawda jest dla tych idiotek okrutna: to zapachy perfum, dezodorantów itp. jest największym smrodem.
      W niektórych zachodnich firmach pracownicy mają zakaz używania perfum i antyperspirantów zapachowych, aby nie odstraszać potencjalnych klientów smrodem. Minie kilkanaście lat, zanim w Polsce idiotki to zrozumieją.

Masz silny męski zapach (pewnie to zapach piżma - zawierają go najdroższe perfumy!).
      Znajdź sobie towarzystwo, które ceni zapachy naturalne a ucieka od chemicznych. Takich osób jest coraz więcej. Jak przechodzi ulicą śmierdziel kosmetyczny-chemiczny ze smrodem chemicznym ciągnącym się 5 metrów, to wstrzymują oddech.
      Zapachy chemiczne powodują alergie.

Nie zmyjesz ani nie wypierzesz swojej męskości. I bardzo dobrze.
      Miej w pogardzie tych idiotów, którzy zalewają się chemią i śmierdzą nią okrutnie.
      Nie daj sobie wmówić, że śmierdzisz. 100%-owy facet pachnie facetem, a nie chemią kosmetyczną.

Jeżeli prawdziwy facet prześpi się kilka godzin, to pościel pachnie potem mężczyzną przez wiele dni. Wtedy już nie tylko facet, lecz nawet ta pościel staje się silnym afrodyzjakiem.
      Po chemicznym durniu pościel będzie śmierdziała chemią.
    • mieszek4 Re: problemy osobisty (odór) 30.05.13, 12:52
      taki nieprzyjemny zapach to jeden z objawow grzybicy. Najlepiej zrob badania u ginekologa, może musisz to leczyc. Ja niestety to mialam ale wyleczylam trioxalem
      • szaman.ka Re: problemy osobisty (odór) 30.05.13, 14:43
        Skorzystaj z literatury,którą podalam w innych wątkach. Zwłaszcza tym o alternatywnym leczeniu nowotworu.Musisz oczyścić organizm z toksyn i złogów.Możesz mieć w jelicie grubym duże złogi kamieni kałowych,które wydzielają intensywny zapach i ten smród przenika przez skórę.Możesz nie wierzyć,ale człowiek może mieć w sobie kilka,a nawet kilkanaście kilogramów kamieni kałowych.Dla niedowiarków; polecam obejrzenie,co może wyjść z człowieka.Można to obejrzeć na stronie gdzie reklamuje się colonix-środek służący oczyszczaniu jelit. Sa tam w dalszej częśi bardzo przemawiające do wyobraźni zdjęcia. O ile pamiętam, to strona www.colonix.pl.To nie jest reklama tego środka z mojej strony.Można innymi,tańszymi metodami zrobić sobie oczyszczanie,ale zrobić go trzeba,zwłaszcza w takim wypadku.
        Na jednym z takich turnusów oczyszczania znalazł się jako uczestnik pewien bardzo sceptyczny Anglik,którego do udziału namówiła żona.Po kilku dniach stosowania procedur przestał być sceptykiem,gdy ujrzał pewnego dnia co z niego wyszło;dokładnie coś takiego jak na tych zdjęciach,długości ponad pół metra.
        Następną sprawą jest odpowiednia zmiana diety.
        Do higieny osobistej używaj mydła z nanosrebrem. Srebro ma silne właściwości bakteriobójcze.Jest w sprzedaży w sklepach ze zdrową żywnością i takimi produktami.Najlepsze jest w płynie,ale w kostce też może być.
        Zobaczysz ,że będzie dobrze i będziesz o 100% zdrowszy.
        • szaman.ka Re: problemy osobisty (odór) 30.05.13, 15:43
          Pod tym linkiem można obejrzeć zdjęcia: www.google.pl/search?q=colonix&sa=X&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=RFWnUcmSJo3ktQad-oCQBw&ved=0CEEQsAQ&biw=1280&bih=678
          • robak.rawback Re: problemy osobisty (odór) 01.06.13, 18:33
            omatko swieta zerknelam na te zdjecia - ale jak to sie robi zeby to usunac z organizmu? rozumiem ze to po prostu jest oczyszczanie zlogow w jelitach? - zupelnie nie watpie ze dorosly czlowiek po dekadach spozywania roznych rzeczy moze takie cos wyprodukowac ? czy to byla kupa czy cos oprocz kupy? i co to daje organizmowi - rozumiem ze to wywolane lekami takie oczysczanie - czy to niepowoduje jakiegos zbytniego wymiecenia jelit ze wszystkiego co potrzebne i dobrych bakterii?

rafik - ja bym na twoim miejscu sprawdizla tez hormony meskie i inne - wydaje mi sie ze to tez moze miec znaczenie. testosterony i inne ktore sie dadza np endokrynologiczne, i tez spojrzala na nie wlasnym okiem na wyniki - czy wyiki masz podane i one mniej wiecej sytuuja sie tak w srodku podanych obok norm czy sa np na gorze albo na dole podanych norm - bo to moze swiadczyc ze cos jest nie tak, a lekarze lubia mowic ze wszystko w porzadku nwet jesli wynik jest na ktoryms krancu normy ale jeszcze miesci sie w normie. zauwazam ze lekkie wachania roznych witamin mineralow i hormonow na rozne procesy wplywaja w kmorkach i narzadach wiec to sa wbrew pozorom wazne rzeczy.

i napewno zaczela wykluczac rozne pokarmy na 3-4 tygodnie kazdy zeby zobaczyc czy ktorys niepowoduje jakichs dziwnych reakcjii.

nie sluchaj ludzi ktorzy klepia glupoty o naturalnych zapachach. - niestety pewne rzeczy trzeba myc i pryskac dezodorantami i tyle - tak faceci jak i kobiety - inaczej sie po prostu smierdzi.
            ja znam paru gosci ktorzy dosc ostry maja zapach - zwykli koledzy wiec nie mam z nimi kontaktow blizszych ale przebywajac blisko w normalnym towarzystwie czuje ten ostry zapach - wiem ze goscie sie myja regularnie ale tez nie uzywaja za duzo wody toaletowej i ten ich mocny ostrawy zapach wychodzi.
            nie zauwazam tego zapachu u wiekszosci innych facetow wiec to musi byc cos specyficzne u nich. no ale nie wiem z jakiego powodu oni tak pacha a inni nie. i nie jest to zapach brudu ani potu bo to ma swoj wlasny smierdzacy zapach. tylko jakis taki mocny zapach ich samych.
            • szaman.ka Re: problemy osobisty (odór) 01.06.13, 19:39
              A czy wyobrażasz sobie,że w tak zanieczyszczonych jelitach mogą być dobre bakterie? Tam wszystko gnije ,fermentuje i te jady dostają się do krwi.Tworzy się jakby odlew jelita,tylko utworzony z mas kałowych.Można sobie wyobrazić jakie to ma skutki dla zdrowia.

Nie, to nie usuwa się lekami.Są różne kuracje i procedury lecznicze.Można oczyszczać jelito poprzez hydrokolonoterapię.Zabieg jest komfortowy lecz dość drogi i jeśli ktoś ma mocno zanieczyszczone jelita, to potrzeba więcej zabiegów,by uzyskać zadowalający efekt.

Można usuwać zażywając specjalny błonnik,tak jak w tej reklamie colonix.Nalezy wtedy pić b.dużo wody i zażywa się ponadto środek przeciwpasożytniczy i bakteriobójczy oraz wieczorem pije specjalne zioła przeczyszczające.Kuracja trwa powinna trwać 2-3 miesiące.Nie jest uciążliwa,ale droga.To wszystko jest w tym zestawie colonix.

Można samemu przeprowadzić takie oczyszczanie,które polega na przeprowadzeniu głodówki ,podczas której powstrzymujemy się przez kilka dni od jedzenia i pijemy tylko wodę i świeże soki i codziennie robi się lewatywę.Odmian tych kuracji postnych jest duża.Są różne diety np.serwatkowa i wiele wiele innych.
              Wiele można znaleźć w książkach,które polecałam w wątku o alternatywnym leczeniu nowotworu.

Dr Walker opisuje ,że kiedy ciężko zachorował i inni lekarze dawali mu kilka tygodni życia, za radą przyjaciela przeprowadził taką głodówkę i ostatniego dnia po lewatywie, jego odchody były obfite i odrażające .Wyzdrowiał i dożył 116 lat,lecz w sposób drastyczny zmienił swój sposób odżywiania.
              Michał Tombak w swoich książkach też opisuje różne sposoby oczysczania.
            • szaman.ka Re: problemy osobisty (odór) 01.06.13, 19:46
              Co do ostrych zapachów,które wyczuwasz u swoich kolegów
              .Myślę,że jest to spowodowane przemianą materii u nich,a ściślej spowodowane dietą.Mężczyźni zwykle jedzą mniej jarzyn,a więcej białka niż kobiety i niż potrzebuje organizm.Piją częściej alkohol,który też zakwasza organizm. Produkty przemiany materii są wydalane, wraz z potem, przez skórę,która pełni w organizmie rolę trzeciej nerki.
              • robak.rawback Re: problemy osobisty (odór) 01.06.13, 20:18
                zastanawiam sie nad tymi lewatywami - czy one nie powodujazbytniego wyjalowienia flaka od tylu.
                • szaman.ka Re: problemy osobisty (odór) 01.06.13, 20:58
                  Nie.wodę zakwasza się sokiem z cytryny.Można jeśli się obawiasz zażywać dodatkowo probiotyki.
                  • szaman.ka Re: problemy osobisty (odór) 02.06.13, 11:49
                    Warto przeczytać:celfit.manifo.com/smierc-czai-sie-w-jelitach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka