alex359 07.01.07, 09:06 Kasiu dołączyłam do grona mam! 28 grudnia przyszła na świat moja córeczka. Mamy jeszcze trochę problemów i mała leży w szpitalu, ale walczymy i postępy są. Aga, Asia czekamy na Was :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowakaga5 Re: do mam :) 07.01.07, 12:08 Strasznie się cieszę :) Gratuluję! Napisz coś więcej. Ja byłam w piątek na izbie, ale okazało się, że skurcze były jeszcze za słabe, dali mi no-spę i wysłali do domu. Powiem szczerze, że mam już dość. Bardzo mi puchną nogi i jestem strasznie zmęczona. Prawie całe dnie przesypiam. Najbardziej mnie denerwuje to, że mimo, iż zmniejszam cały czas bazę, mam dużo małych cukrów, więc co chwilę jem lub piję coś słodkiego, a potem nie chce mi się jeść posiłków. Ola, napisz jak wyglądało u Ciebie zapotrzebowanie na insulinę zaraz po porodzie. Mam jutro ostatnią wizytę u Szindler, ale chyba ze względu na nogi nie pójdę. I napisz jak w końću ma na imię Twoja córeczka :) Odpowiedz Link
nowakaga5 Re: do mam :) 07.01.07, 12:10 We wtorek mam KTG, chętnie poznałabym Twoją córeczkę :) Odpowiedz Link
zzuza1 Re: do mam :) 07.01.07, 19:49 Cześć Ola!!! Cieszę się, że już po wszystkim i serdecznie gratuluję baaardzo dzielnej mamusi. My z Mikołajem właśnie opuściliśmy centrum zdrowia dziecka i czekamy na wyniki diagnostyki… mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Teraz odpoczywamy w domku, rozpieszczamy malutkiego i nie możemy wyjść z podziwu jak szybko maluchy się zmieniają - naprawdę z dnia na dzień. Pozdrawiam serdecznie obecne i przyszłe mamusie Pa pa Odpowiedz Link
karinka21 Re: do mam :) 09.01.07, 13:07 bardzo serdeczne gratulacje!!!!!! Mam nadzieję, że malutką szybko będziesz miała w domciu:) Odpowiedz Link
alex359 Re: do mam :) 11.01.07, 18:04 moja tzn nasza córeczka ma na imię Blanka :) Wszelkie problemy już mineły tzn zmiany adaptacyjne płuc już ustąpiły, serduszko jak u każdego dziecka mamy z cukrzycą ma powiększoną jedną komorę, ale to podobno nie problem. Niestety Blanka nie chce ciągnąć cycka - inkubator, sonda i butla przez 12 dni zrobiły swoje... Ściągam pokarm i bawię się w butelki, najważniejsze, że maleńka ma apetyt. No właśnie co do apetytu :) ma tak wielki, że dzisiaj Bebilon 1 musiałam kupić żeby w razie czego mieć coś pod ręką :) Dzisiejsza noc i dzień były trochę ciężkie bo malutka płakała, ale jest ok, jakoś z pomocą mojej mamy sobie radzimy :) Nie wiem czy powinnam pisać, ale jedna z naszych koleżanek Kasiu we wtorek została mamą :) Na pewno niedługo wyjdą ze szpitala (widziałam całą szczęśliwą rodzinkę na Karowej w dniu gdy odbierałam swoje szczęście ze szpitala) i na pewno się pochwali nowiną :) Odpowiedz Link
alex359 kolejna słodka mama! 27.02.07, 10:37 do naszego grona słodkich mam dołączyła wczoraj Asia! Gratulujemy! Życzymy wszystkiego naj na nowej drodze z Kubusiem. Odpowiedz Link