Dodaj do ulubionych

Psychiatryk - czy warto na depresje i nerwy ?

06.01.14, 09:43
nic mi nie pomaga mam od 3 lat depresje i nerwice , bylem 5 razy w psychiatryku juz ale masakra rozpacz , niemili pacjenci - traktowanie jak debili - ochydne warunki 5-8 osobowe sale ,,, awantury klotnie pomiedzy pacjentami horror - tam dopiero mozna szajby dostac , i to w paru szpitalach to samo - i obsluga traktuje jak debila zjeba czlowieka ,,,, prosze siadac siadaj - siad
Obserwuj wątek
    • sp9tcu Re: Psychiatryk - czy warto na depresje i nerwy ? 06.01.14, 21:14
      Polecam garoco Szpital psychiatryczny
      w Andrychowie przy ulicy dąbrowskiego
      mieszkam 50 metrów od niego
      pokoje 4 osobowe
      miła atmosfera
      dobre jedzenie
      skad jesteś
      • mimikiki678 Re: Psychiatryk - czy warto na depresje i nerwy ? 06.01.14, 22:22
        chcesz izc do klatki twoj wybór
        • qoofel4u Re: Psychiatryk - czy warto na depresje i nerwy ? 07.01.14, 06:32
          W depresje mozna wpasc przygladajac sie z boku szpitalnym oddzialom psychiatrycznym gdzie wiecznie nakrecone osoby z mania nieswiadomie graja na nerwach ludzi z deprecha i wpedzaja ich w jeszcze wieksza nerwice. Szpitalny pobyt moze bylby i dobrym wyjsciem gdyby byl jakis podzial na typ pacjentow.
          • narfi Re: Psychiatryk - czy warto na depresje i nerwy ? 07.01.14, 07:07
            Sprobuj moze ten szpital:
            mclean.harvard.edu/patient/adult/pav/patient-pavilion-photo-gallery.php?main_image=2
            Pokoje wydaja sie byc calkiem OK.
            • mimikiki678 Re: Psychiatryk - czy warto na depresje i nerwy ? 08.01.14, 23:11
              na
              silownie idz pobiegac
              • sp9tcu Od sp9tcu 08.01.14, 23:46
                TYLKO NIE SMIAĆ SIĘ
                Ja byłem 2 razy po 5 dni
                a więc procentowo

1
                5 do 10 % całkiem zdrowi ale mjacy zaburzenia
                psychiczne
                2
                kolejne 10 %
                chorzy którzy potrafia coś
                reszta bez komentarza
                ja byłem w tej 1 grupie

obecnie mam znajoma panią psycholog i spotykamy się przeważnie
                raz na miesiąc
                i wystarcza
    • kisame123 Re: Psychiatryk - czy warto na depresje i nerwy ? 09.01.14, 12:26
      Wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem jest udanie się najpierw do dobrego psychiatry w celu dokładnej diagnozy i ewentualnego pobytu w szpitalu. Sprawdź stronę psychiatra.przychodnie.pl . Mam nadzieję, że znajdziesz tam odpowiedniego specjalistę.

Pozdrawiam i życzę zdrowia.
      • lola123451 Re: Psychiatryk - czy warto na depresje i nerwy ? 11.01.14, 03:30
        zzzi mi pupe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka