Dodaj do ulubionych

krew w stolcu

20.05.14, 01:30
wczorj pilam sok z burakow i wiem ze zabarwia stolec ale moj dzis ma dziwny wyglad, sa w nim jakby paski czerwone. ubralam wiec rekawiczki i zaobserwowalam ze te paski sa jakby ciagnace i nie mozna ich przerwac jakby skorka z papryki0 ale papryki nie jadlam, czy to moze zabarwione na czerwone niestrawione jedzonko. wczoraj jadlam stejka, do tego fasolke i warzywa na parze no i ten kubek soku z burakow. rok temu mialam kolonoskopie, wszystko bylo ok...
Obserwuj wątek
    • easyblue Re: krew w stolcu 20.05.14, 07:51
      Ja bym się nie przejmowała. Najprawdopodobniej z buraków.
      • beatkaa32 Re: krew w stolcu 20.05.14, 14:19
        Nowotwór jelita grubego nie bierze sie znikąd. Ludzie!!!!! On rozwija się całymi latami. Skoro rok .temu było OK, to naprawdę nie ma się czym przejmować
    • sp9tcu Re: krew w stolcu 20.05.14, 14:33
      A po co kolonoskopie
      kto zlecił

z buraków to masz
      albo hemoridy

TROL
    • zatroskana07 Re: krew w stolcu 20.05.14, 14:57
      ok dzis kupa wyglada lepiej ale jak polezy troszke w toalecie to jakby troszke czerwona woda wokolo byla…buraki?zatroskana07 napisała:

> wczorj pilam sok z burakow i wiem ze zabarwia stolec ale moj dzis ma dziwny wyg
      > lad, sa w nim jakby paski czerwone. ubralam wiec rekawiczki i zaobserwowalam ze
      > te paski sa jakby ciagnace i nie mozna ich przerwac jakby skorka z papryki0 al
      > e papryki nie jadlam, czy to moze zabarwione na czerwone niestrawione jedzonko.
      > wczoraj jadlam stejka, do tego fasolke i warzywa na parze no i ten kubek soku
      > z burakow. rok temu mialam kolonoskopie, wszystko bylo ok...
      • bulczanka Re: krew w stolcu 20.05.14, 16:16
        Zależy ile tych buraków zostało zjedzonych. Odczekaj kilka dni, obserwuj swoje "ładunki", zwróć uwagę na wagę (czy chudniesz), czy zmienił się rytm wypróżnień czy boli brzuch.

Połącz buraki z jagodami. To dopiero będzie barwa:P
        • zatroskana07 Re: krew w stolcu 20.05.14, 19:47
          Nie jadlam burakow tylko pilam Sok ze swiezych burakow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka