Dodaj do ulubionych

Threelac - skuteczność w candida

22.08.04, 18:17
czy ktoś stosował ten probiotyk w candida, lub zna źródło nabycia w kraju?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Threelac - skuteczność w candida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 22:43
      Z tego co wiem jest to ogólnie dostępny lek można go kupić w każdej
      aptece.Prawdopodobnie jest na recepte.
    • Gość: justy Re: Threelac - skuteczność w candida IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 23.08.04, 22:46
      a nie chodzi ci przypadkiem o Trilac? bakterie bez recepty w każdej aptece 20
      kap za 16-17zł?
      • Gość: aga Re: Threelac - skuteczność w candida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 22:54
        Właśnie trilac miałam na myśli tyle że nie byłam pewna co do poprawności nazwy.
        • Gość: Joanna Re: Threelac - skuteczność w candida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 11:13
          Ludzie,to nie to samo!
          • Gość: Piotr Re: BENEFLORA IP: 212.75.114.* 24.08.04, 11:52
            Czy ktoś to stosował ?
            • Gość: Joanna Re: BENEFLORA IP: *.helion.pl 24.08.04, 13:16
              Mam zamiar to kupić na stronie www,przyślą mi to z Anglii w ciągu 5 dni,można
              płacić kartą -tzn trzeba:)Nie próbowałam,ale liczę,ze mi pomoże.Pzdr.
              • jerzy11 Re: BENEFLORA 24.08.04, 20:05
                Dziękuję za odzew, proszę o sygnał jak to się sprawdzi,ja też jestem gotów zaryzykować.
    • Gość: 12x2 Re: Threelac - skuteczność w candida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 21:34
      a troszke odbiegajac od tematu czy moglbys powiedziec jak ta candide
      stwierdziles i jakie miales objawy.
      Pozdrawiam
      • Gość: jerzy11 Re: Threelac - skuteczność w candida IP: 80.50.19.* 24.08.04, 22:07
        Radykalna,choć nietrwała poprawa po ketokonazolu - a wcześniej test ze strony www.naturemed.w.interia.pl/candida-pl oraz ślinowy.Objawy są różne, szczególy w teście.Pzdr.
    • Gość: pjotp Re: Threelac - skuteczność w candida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 22:21
      Zależy "co jest chore".
      Jeśli masz układowa drożdżycę - leczenie będzie trudniejsze. Jeśli ppokarmowy -
      inne a układ moczowy i narządy rozrywkowe też inne. Leczenie jest proste
      (banalne) tanie, standardowe. Zapytaj przynajmniej studenta medycyny.
      Bo do lekarza jak rozumiem wstydzisz się pójść. To taka ogólnopolska głupota.
      • Gość: 12x2 Re: Threelac - skuteczność w candida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:09
        dziekuje CI serdecznie pjotp za wyczerpujace informacje. Zaloz sobie prosze
        swoj watek, w ktorym bedziesz zadawal sobie pytania, sam na nie odpowiadal i
        krytykowal wszelka ludzka glupote, nie majac pojecia o co chodzi.
        Pozdrawiam serdecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka