Dodaj do ulubionych

zmęczenie

IP: *.proxnet.org / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:36
nie wiem od czego zacząć... nie potrafię się wziąć za siebie, na nic nie mam ochoty, ciągłe huśtawki nastroju (chociaż nie, udaję tylko pogodnego faceta co strasznie mnie męczy...), brak apetytu, niechęć do wszystkiego... brak mi siły by cokolwiek zaczynać; znajomości, jakieś czynności, cokolwiek co pozowliłoby mi zapomnieć o... sam nie wiem, przede mną studia, nie wiem czy dam radę przy takim stanie odpowiednio się do nich zabrać (nie, to nie jest stres przed, ten stan trwa już bardzo długo), chęć ucieczki w nieznane, w ciszę...
Obserwuj wątek
    • patyczako Re: zmęczenie 08.09.04, 21:55
      moze warto zrobic jakies badania w stylu morfologia, OB, rozmaz , hormony
      tarczycy FT4 i TSH
      • Gość: kuba Re: zmęczenie IP: *.proxnet.org / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 11:08
        A jaki mogłoby to mieć związek?
    • Gość: Dosia Re: zmęczenie IP: 195.217.253.* 09.09.04, 12:45
      Kurcze. Widze, ze co ktory post to o zmeczeniu. To bedzie chyba nastepna
      choroba cywilizacyjna :(
    • Gość: Kuleczka Re: zmęczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:04
      Smętnie to wszystko zabrzmiało. Wieje depresją lub jej początkami. Czyżby to co
      cię dopadło było długotrwałą handrą? Nie martw się to też można leczyć. Sprawdź
      czy nie brak ci mikroelementów lub witamin. A jeśli badania ogólne w normie to
      skontaktuj się z poradnią Zdrowia Psychicznego! Poważnie!!! Jeśli dopada cię
      depresja mogą ci pomóc.
    • mallory Re: zmęczenie 09.09.04, 15:36
      Miałam bardzo podobny problem. Wbrew pozorom przyczyny są dość banalne a
      leczenie przyjemne i skuteczne. Nie brak mi energi i nauka nie sprawia mi
      żadnych kłopotów. Chętnie podzielę się doświadczeniami. a.lasecka@legalni.com,
      gg:2750935

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka