Dodaj do ulubionych

Jak moze byc przyczna dysfunkcji w badaniach.

19.02.16, 14:19
Jak moze byc przyczna dysfunkcji w badanianiach. Od czego nalezy zaczac by sobie pomoc?
(gastroskopia)W żołądku stwierdza się treść żółciową.
Śluzuwka żołądka zaczerwieniona
Wpust słabo obukrczajacy się.
W czasie odruchu wymiotnego widoczne jest wpuklanie się ściany żołądka do przełyku.
Cofanie się treści dwunastniczej do żołądka. Przepuklina roztworu przełykowego przepony.
(Usg pecherza moczowego)Zaleganie moczu w pęcherzu. W wykonanym badaniu usg pecherza moczowego przed mikcja 428 ml moczu w pecherzu i bezposrednio po mikcji 72 ml moczu.
Obserwuj wątek
    • koziorozka bałagan 20.02.16, 15:16
      rege1231 - jesteś na tym forum od 2009 roku, więc wiesz, jak powinno się zachowywać.
      Jednak ty uparcie śmiecisz.
      Ciągle zakładasz nowe wątki, powtarzasz posty, nie odpowiadasz na pytania, tylko znów zakładasz nowy wątek na podobny temat. Spodziewasz się, że ktoś to ogarnie?
      Zdrowia ci życzę, ale na moje odpowiedzi więcej nie licz.

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&query=+rege1231&author=+rege1231&forumId=22&sortMode=DATE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=1
      • rege1231 Re: bałagan 20.02.16, 15:51
        Przepraszam ale nie chodzi by tu robić bałagan tylko próbuje sobie pomoc w którym kierunku iść gdyż mam objawy uciskowe i nie wiem co jest przyczyną stąd moje wątki bo może ktoś coś podpowie.
        • rege1231 Re: bałagan 23.02.16, 18:11
          Jeszcze jedno pytanie odnosnie Reozoansu głowy. Wszytko ok tylko jedno zdanie mi nie pasuje czyli: drobne niecharakterystyczne ognisko w lewej polkuli mozdzku - artefakt?? Co to moze oznaczac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka