Dodaj do ulubionych

Problemy z sercem

05.04.19, 06:55
Dzień dobry, od jakiegoś czasu występują u mnie problemy z sercem, które ciężko mi jak najlepiej przedstawić za pomocą słów. Sprawa wygląda tak że bardzo często odczuwam bóle w klatce piersiowej, nierówne bicie serca, potrafię sobie spokojnie leżąc a tu nagle serce zaczyna bić jak wściekłe, a po chwili uspokaja się. Byłem u lekarza rodzinnego zrobić EKG, jednakże sam lekarz nie wzbudza u mnie zaufania, dlatego prosiłbym kogoś kto się na tym chociaż trochę zna na interpretacji elektrokardiogramu. Z góry bardzo dziękuję. m.fotosik.pl/zdjecie/383509837a613938
www.fotosik.pl/zdjecie/usun/KLI6ISNS3X5Oxp14fQb5QxApCnl4Rm
Obserwuj wątek
    • sp9tcu Re: Problemy z sercem 14.04.19, 21:48
      ti ta ti ti
      skurcz rozkurcz

kurde nie osmieszaj się i idz pokazać to dobremu lekarzowi
      Trol

ti ri
      oooooooooo
      ciagła linia
      serce przestało bić
    • koziorozka Re: Problemy z sercem 15.04.19, 13:45
      pawel3466 napisał(a):
      > lekarz nie wzbudza u mnie zaufania, dlatego prosiłbym kogoś kto się na tym chociaż trochę zna na interpretacji elektrokardiogramu.
      ------
      A poza tym dobrze się czujesz?
      Do lekarza nie masz zaufania a uwierzysz anonimowemu człowiekowi z forum?
      • ken-ya Re: Problemy z sercem 18.04.19, 06:07
        Koziorozka , ja zaufalam mojemu lekarzowi . Moja teczka u niego -jakies 25cm gruba, Przewaznie dostawalam przeciw bulowe I do domu. Przez 15 lat wychodowal mi guza w glowie 8cm. I hodowal by mi dalej , gdyby nie to ze ktoregos dnia , nie poznawalam rodziny. Teraz jestem juz kilka lat po operacji On ma wille za ponad million , a ja mam rete I platnego opiekuna. Wiec prosze Ciebie nie odzywaj sie w taki sposob. Nikt nie wie co go czeka. Ludzie coraz bardziej nie ufaja lekarzom .I naprawde szkoda mi tych dobrych lekarzy. Ale nie stety jest ich coraz mniej.Ja tez nie u fam swoim lekarzom ,po tym co zemna zrobili.
        • koziorozka Re: Problemy z sercem 18.04.19, 10:56
          Ken-ya, nie uogólniam, nie twierdzę, że każdy lekarz jest świetny.
          Jednak nie można z góry zakładać, że nie umie zinterpretować wyniku badania.
          Często tu radzę, by szukać konsultacji u drugiego lekarza.
          Drugiego, a nie zamiast pierwszego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka