Gość: marisha IP: 81.210.83.* 21.10.04, 09:15 jaki polecacie? kremuje jakimiś badziewiami, po 5 min mam to samo-papier scierny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozwariuje Re: KREM NA SPIERZCHNIĘTE DŁONIE 21.10.04, 09:29 krem nivea baby - na kazda pore roku. super skuteczny, zanim sie wchlonie trezba poczekac kilka minut, a potem na lugi czas masz ladne dlonie. osobiscie sprawdzilam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozwariuje Re: KREM NA SPIERZCHNIĘTE DŁONIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 13:30 kremi nivea baby to nie na kazda pore roku tylko na kazda pogode. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mgg1 Re: KREM NA SPIERZCHNIĘTE DŁONIE 21.10.04, 09:57 Garnier do rak zniszczonych super fantastico - najlepszy jaki do tej pory stosowalam, mieszkam w Niemczech i tutaj go nie ma specjalnie zamawiam w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
mgg1 Re: KREM NA SPIERZCHNIĘTE DŁONIE 21.10.04, 09:58 podaje dokladna nazwe - wazne jest ich kilka: Intensywna pielegnacja suchej skory do rak zniszczonych Odpowiedz Link Zgłoś
izado Re: KREM NA SPIERZCHNIĘTE DŁONIE 21.10.04, 11:08 Ja polecam Ci krem do rąk z Neutrogeny. Oparty na glicerynie. Nie jest tani ale bardzo wydajny i jedyny, który u mnie działa a przetestowałam już wiele. Z powodu częstego mycia rąk w pracy,a teraz i w domu z powodu małego szkraba ręce miewam wysuszone bardzo. W krytycznych sytuacjach polecam Ci moczenie rąk w ciepłej oliwie z dodatkiem soku z cytryny. Moja znajoma stosowała też oliwę na dłonie + rękawiczki na noc. Pozdrawiam, Iza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marisha Re: KREM NA SPIERZCHNIĘTE DŁONIE IP: 81.210.83.* 21.10.04, 11:10 dziekuje Wam bardzo za pomoc...dzisiaj lece i coś kupię bo nie mogę juz wytrzymac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marisha Re: KREM NA SPIERZCHNIĘTE DŁONIE IP: 81.210.83.* 21.10.04, 11:11 mgg1 a w jakim mieście mieszkasz:)? Odpowiedz Link Zgłoś
mgg1 Re: KREM NA SPIERZCHNIĘTE DŁONIE 21.10.04, 11:51 czesc przedmiescia Frankfurtu a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marisha Re: KREM NA SPIERZCHNIĘTE DŁONIE IP: 81.210.83.* 21.10.04, 15:43 Berlin (druga ojczyzna):) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_5 Re: KREM NA SPIERZCHNIĘTE DŁONIE 21.10.04, 13:42 Mam wrażliwe dłonie na chłód od jesieni do końca zimy spiechrznięte i popękane nawet na przegubach dłoni. Najlepszy jaki używałam to neutrogena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: KREM NA SPIERZCHNIĘTE DŁONIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 23:59 Jeśli jest podrażniona skóra, sucha lub nadwrażliwa, to Rescue Cream. Ja stosuję na Twarz, kiedy robią mi się od wody jakieś dziwne plamy i suche placki. Proszę poczytać artykuły na www.drBach.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: KREM NA SPIERZCHNIĘTE DŁONIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 00:14 ja tez polecam Neutrogenę, albo krem firmy SVR nie pamiętam niestety nazwy linii (zapytaj w aptece) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Rescue Cream IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 11:12 Krem Rescue Bacha też znam, ale stosowałam na rany po operacji. Niesamowicie przyspieszył gojenie i przywrócił normalność skórze, która wyglądała, jak łuska węża. Na swędzenie używam go, kiedy pogryzą mnie komary. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krola Re: KREM NA SPIERZCHNIĘTE DŁONIE IP: 80.53.167.* 25.10.04, 00:46 Ja Ci polecam krem Dove Protective Day Care na dzień. Bardzo szybko sie wchlania, ręce nie sa po nim tluste, nawet jak myjesz rece mydlem to on sie nie zmywa. Jest tez krem Dove w takim samym pojemniczku na noc- regenerujący. Zawiera malenkie kuleczki z witamina F, ale on juz jest bardziej tlusty i wolniej sie wchlania. Odpowiedz Link Zgłoś
fraudaid Re: KREM NA SPIERZCHNIĘTE DŁONIE 25.10.04, 02:01 Zerknij tutaj i zapoznaj sie z ocenami roznych, proponowanych kremow ->ilosc gwiazdek:) glinki.com/?l=udj4cu Odpowiedz Link Zgłoś