Dodaj do ulubionych

tussipect - pytania

IP: *.crowley.pl 24.10.04, 13:30
to prawda ze tussipect daje kopa?
ile godzin przed wysiłkiem fizycznym go zażyć żeby miał największy efekt - i
na ile tabletek czy ilość łyżek syropu brać by mieć najlepszego spida?
Obserwuj wątek
    • diastema Re: tussipect - pytania 24.10.04, 13:39
      owszem w duzych ilosciach pobudza poniewaz zawiera efedryne ktora jest
      zwiazkiem z tej samej grupy co amfetamina.tylko nie iwme czy to ze spac nie
      mozesz,trzesa ci sie rece, pikawa wali jak oszalala i nie mozesz sie skupic
      jest fajne i czy pomaga w czym kolwiek bo ja bym w takim stanie nic nie zrobila.
      • atemlos1 Re: tussipect - pytania 24.10.04, 21:32
        to prawda, ja jem przed cwiczeniem tabletki+kawa, ma sie wiecej energii i siły
        ( to jest własnie działanie eferydyny, to prawie jak amfetamina).Niestety jest
        to szkodliwe, pogarsza sie stan psychiczny i jestes bardziej nerwowy. Wejdz na
        forum "anoreksja i bulimia" tam znajdziesz pełno watków na ten temat.
        • karola_20 Re: tussipect - pytania 25.10.04, 01:10
          Moja kolezanka sie kiedys napila pol butelki tussipeku i szklanke kawy. Chciala
          sie uczyc do sesji i myslala ze to jej pomoze nie zasnac w trakcie nocnej
          nauki. Rece jej sie trzesly, serce walilo jak szalone i szumialo jej w glowie.
          I zamiast sie czegos pouczyc, pobiegla szybko do lozka bo sie przewracala. Wiec
          nie radze.
    • orissa Re: tussipect - pytania 25.10.04, 01:53
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=15017689&a=15018518
    • Gość: ukasz Re: tussipect - pytania IP: *.iweb.pl 25.10.04, 11:19
      sam tussipect ma malo efedryny i ciezko aby dawal kopa. Chodzi ci zapewne o
      kompleks ECA (efedrinum,cofeinum cum acetylosalicilum). zwieksza wydolnosc
      organizmu i nie jest bardzo niezdrowy ale latwo przecholowac bo nie potrafisz
      realnie ocenic swoich mozliwosci. wydaje sie ze mozesz wiecej bo nie czujesz
      zmeczenia a twoj organiz nie wytrzymuje. ECA jest uwazany przez organizacje
      sportowe jako substancja dopingujaca. ponadto ECA dziala termogennie i latwo
      doprowadzic do przegrzania organizmu. NIE polecam stosowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka