Dodaj do ulubionych

ciag 889 004 333

20.11.12, 13:52
jaki rysunek widzicie?
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: ciag 889 004 333 20.11.12, 14:36
      Widzę Madau powyżej rysunek jakiegoś K....a który chce sobie zaszarżować na redakcyjnej schizofrenii :D
      • ditta12 Re: ciag 889 004 333 20.11.12, 14:38
        O,a teraz jest poniżej.Czary mary,hi,hi.
        • uwierz_w_to Re: ciag 889 004 333 20.11.12, 14:51
          Ditta jaki rysunek?
          • ditta12 Re: ciag 889 004 333 20.11.12, 15:32
            madau napisała:
            <jaki rysunek widzicie?>

Mocny był ten ciąg jak widzisz Madau.Ściągnęłaś tyle treści :)
          • gostek1919 Re: ciag 889 004 333 20.11.12, 15:37
            Może rysunek o ujeżdżaniu sznaucerów ?

Re: nazewnictwo:)

varna771 06.11.12, 17:14 Odpowiedz
            marian_poryp napisał:

> Ty Varna chyba lubisz poezje
            > ja kocham
            > prawie tak samo jak kocham
            > zwierza czlowieczego
            > od kotow wole psa ale
            > wyscielam im miserczki zima
            > z karma i to nie tania jakas
            > tylko dobra na kocie nerki
            > Zwierzeta nam pokazuje
            > gdzie jestesmy w tym wszechswiexcie
            > mnie to koi bardzo
            Oj tak lubię, nawet bardzo:) zwierzęta również lubię, a psy kocham! mam sznaucera średniego Aarona, jest mądry za Panią:)
            uwierz_w_to 07.11.12, 02:24 Odpowiedz
            średni sznacerek w sam raz do ujeżdżania:), święto zmarłych ulubiony dzień nekrofilia i te sparwy hłe hłe....
            uwierz_w_to 07.11.12, 02:26 Odpowiedz
            ale luja dalajlama hłe hłe hłe....
            uwierz_w_to 07.11.12, 02:30 Odpowiedz
            .....nynynynynynyny struna się napina komuś puszczą nerwy trla lalalala....hłe hłe hłe.
            uwierz_w_to 07.11.12, 02:32 Odpowiedz
            dzyndzylicha piździcha, panie lekarzu jestem niewyżyta seksualnie mążmnie nie zapsakaja, to konia se pani kup hłe hłe hłe.
            uwierz_w_to 07.11.12, 02:35 Odpowiedz
            paenie lekarzu koń tez mnie nie zaspakaja, to już nie wiem pini co do radzić, weś pani z brędzlochą po ulicach na golasa lataj.
            • madau Re: ciag 889 004 333 20.11.12, 16:01
              po co od razu donosy. My w ciagach widzimy rzeczy i rysunki, czasami nawet dziela malarskie. Nie masz tego talentu to sie nie wtracaj albo pobaw sie ciagiem 67 564 438, moze cos ciekawego wyniknie
              • ditta12 Re: ciag 889 004 333 20.11.12, 16:05
                Myślę że rysuneczki się pokończyły a nie ma się już czym bawić.Moderator dziś się zapewne wścieknie gdy zobaczy ile ma usuwać :D
              • Gość: gosc Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.tktelekom.pl 20.11.12, 16:06
                He, he. No ja wiem, że wy tutaj na ciągach znacie się bardzo dobrze. Twoje ciągi znane są z forum schizofrenia ;)
                • ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 16:15
                  Widać gościu ze i Ty nieźle sobie radzisz :D
                  • swietlna_droga Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 16:19
                    I to by było tyle z uwierza co tu przytoczyłeś:))) przytaczaj dalej:) a uwierz swoje:))
                • madau Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 16:20
                  niom, niestety. Prszyszli i postrzepili rysuneczki a taka fajna zabawa to byla. Trudno. powiedzcie mi jedno, goscie, po co sie tak rzucanie? Wystarczy kliknac w kosz jak sie nie podoba post i administracja samam wykasuje.
                  ja akurat zle sie czuje i nie mam ochoty na klotnie bo przechodze kryzys, tez przyjdziecie wysmiewac sie z moich postow? Moze juz zostawcie schizoli, co?
                  • izek71 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 17:16
                    Skończ z tym robieniem siebie ofiary. Chcesz porozmawiać o kut...ch w d.pie czy erotyce z psami, to załóż sobie z Uwierz_w_to prywatne forum. Ja też jestem chora i co z tego ? Jakoś nie widziałam, byś mnie przed Uwierz_w_to broniła na poprzedniej schizofrenii. Varny też nie broniłaś ani tu ani tam.
                    • swietlna_droga Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 17:20
                      izek ty się nie opluj kobieto weś sobie coś na wstrzymanie bo zaraz ze złości ducha tu wyzioniesz:D, powtarzasz się setny raz i po co ci to myslisz że uwierz sobie z tego coś robi? on się z ciebie porostu śmieje! my z uwierzem renanzesujemy podobnie więc krzyż ci na drogę:)
                    • madau Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 17:22
                      a prosze...
                      Ja z siebie robier ofiare? jak mam Cie bronic jak zupelnie Cie nie znam i nie wiem ( i niechce wiedziec) kim jestes. Rozumiem natomiast psychotykow bo tez bylam w takiej fazie.
                      A o Varne sie nie martw, mamy kontakt na FB i bardzo dobrze sie dogadujemy. Nie trzeba nam adwokata.
                      • ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 19:17
                        izek71napisała:

<Jakoś nie widziałam, byś mnie przed Uwierz_w_to broniła na poprzedniej schizofrenii. Varny też nie broniłaś ani tu ani tam.>

Madau ma cię bronić przed nickiem forumowym?????:D
                        A samoobrona to co?Sama się pchasz i wdajesz w awantury to masz żałosna istotko.Widać ze to lubisz.
                      • Gość: swiatoszalał Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.cdma.centertel.pl 20.11.12, 19:29
                        madau napisała:

jak mam Cie bronic jak zupelnie Cie nie znam i nie
                        > wiem ( i niechce wiedziec) kim jestes. Rozumiem natomiast psychotykow bo tez by
                        > lam w takiej fazie.

Gdybyś szła ulicą i widziałabyś że znajomy psychotyk napada na nieznajomą kobietę z powodu swojej psychozy, przeszłabyś obojętnie i wstrząsnęłabyś ramionami bo rozumiesz psychotyka?
                        Gratuluję.
                        • uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 19:33
                          No ditta nie mówiłem? dobrze że przynajmniej nas czytaja a czy wrogowie czy nie to nie ważne ,ale ważne jest to że czytają.No nie mam racji? przynajmniej wiemy że sami do siebie nie piszemy:)
                          • Gość: swiatoszalał Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.cdma.centertel.pl 20.11.12, 19:52
                            Tak, tak, jesteście sławni. Z czego słyniecie, mało istotne, sława jest sławą nawet będąc złą sławą. Zabłysnęliście.
                            Jeszcze raz gratuluję.
                            • uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 19:58
                              Gość portalu: swiatoszalał napisał(a):

> Tak, tak, jesteście sławni. Z czego słyniecie, mało istotne, sława jest sławą n
                              > awet będąc złą sławą. Zabłysnęliście.
                              > Jeszcze raz gratuluję.
                              >

Dziekuję Ci za słowa uznania a teraz zapraszam do przeczytania i zastanowienia się nad innymi moimi wątkami rozwijającymi świadomość:) z drugiej strony cieszy mnie to że sie trochę uspokoiłeś przynajmniej jakieś pozytywy w tobie się odzywają.
                            • ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 20:00
                              <Tak, tak, jesteście sławni. Z czego słyniecie, mało istotne, sława jest sławą nawet będąc złą sławą. Zabłysnęliście.
                              Jeszcze raz gratuluję.>

To może i ty czymś zabłyśnij zamiast nas oceniać :)
                        • madau Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 19:47
                          eeee? Nie panimaju.
                          Skad taki obraz napdajacego na niewinn oafiare psychotyka. Dobrze sie czujesz?
                          ja tu nikogo nie bronie i nawet rzadko zagladam. A z varna mam kontakt wiec nie musze tu jej bronic. Co do innych nickow to ich nie zanm i nie wiem kim sa, dlatego nie udzielam sie, nie bronie.
                          • madau Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 19:51
                            dobra juz nie bede sie udzielca bo widze ze to groch o sciane
                          • uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 19:51
                            madu a kogo przed kim ty masz bronić? właściwie bo nie rozumie hahaha dobre no nie mogę, właściwie to ty mnie powinnaś bronić przed wściekłymi kibicasmi i czytelnikami.
                            Pozdrawiam gorąco moich fanów,czytajcie posty moje dużo w nich mądrości może i wy coś ciekawego wyniesiecie z tego życia:)
                            • ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 19:58
                              swiatoszalał napisał:
                              <psychotyk napada na nieznajomą kobietę z powodu swojej psychozy>

Myślę ze to ciekawy byłby wątek.
                              Czy psychotyk może napaść na nieznajomą kobietę z powodu swojej psychozy.Nigdy mi się nie zdarzyło napaść na człowieka w stanie psychozy.
                              Co to znaczy napaść?Tak rzucić się na kogoś fizycznie w celu.............?No właśnie.W jakim celu?
                              • uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 20:00
                                a może w celu obrony? każdy w jakiś sposób się broni, może to być reakcja bezwarunkowa, lub też dowalenie komuś.Przyczyn może być wiele.....
                                • ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 20:02
                                  uwierz_w_to napisał:

> a może w celu obrony?>

W celu obrony to się zgodzę.Każdy ma prawo do obrony gdy zostanie napadnięty.
                                • Gość: paj-hi-wo Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 20:22
                                  Musiałeś się bronić przed varną, bo cię napadła cienki pijaczku, gdy powiedziała, że kocha psy i sama ma sznaucera ? Twoja "obrona", wszystkie twe chamskie wpisy i także chamski atak ditty12 wyśmiewającej matkę forumowicza to właśnie przykłady ataków psychopatów i psychotyków na niewinnych ludzi. A, że ja nie jestem jakis madau, tylko paj-hi-wo to varny tak obrażać nie dam.

uwierz_w_to 07.11.12, 02:24 do varny :
                                  średni sznacerek w sam raz do ujeżdżania:), święto zmarłych ulubiony dzień nekrofilia i te sparwy hłe hłe....

ditta12 17.11.12, 23:13 do pomocnikboga :

Szkoda ze twa matka moherowych gaci nie wy.........a w czas.To i owo by się jej nie przegrzało i nie poczęła by idioty forumowego co tu wpada co i raz pod zmienionym nickiem aby się popisać.
                                  • uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 20:31
                                    Paj-hi-wo kochamy Ciebie ,pokochaj nas też przekazuję Ci pozytywną energię:))) odbierz ją pozytywnie.Przynajmniej nas czytasz to się liczy.
                                    Pozdrawiam:)) ze szczerego serca:)
                                  • varna771 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 21.11.12, 01:02
                                    Gość portalu: paj-hi-wo napisał(a):

. A, że ja nie jestem jakis madau, tylko paj-hi-wo to varny tak obrażać nie dam.

Dziękuję Ci !! jesteś bardzo poczciwym i miłym człowiekiem:)
                                    Btw. trochę się zaniepokoiłam tym FB :/
                                    • Gość: paj-hi-wo Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.12, 17:42
                                      varna771 napisała:

> Dziękuję Ci !! jesteś bardzo poczciwym i miłym człowiekiem:)
                                      > Btw. trochę się zaniepokoiłam tym FB :/

Dziękuję za fajne słowa od fajnej dziewczyny. Popisałem trochę z ludźmi dzisiaj i juz jestem bardziej zorientowany o co chodzi. Cieszę się, że jedna osoba z którą pisałem mnie posluchała. Czasem trzeba walnac w stoł. Idę z psem pobiegać by sie rozluznić, bo duzo dzis miałem napięcia w pracy.
                                      • varna771 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 21.11.12, 17:51
                                        > Dziękuję za fajne słowa od fajnej dziewczyny. Popisałem trochę z ludźmi dzisia
                                        > j i juz jestem bardziej zorientowany o co chodzi. Cieszę się, że jedna osoba z
                                        > którą pisałem mnie posluchała. Czasem trzeba walnac w stoł. Idę z psem pobiegać
                                        > by sie rozluznić, bo duzo dzis miałem napięcia w pracy.

również codziennie biegam 40 min. od kilku lat, ale bez pieska, bo mój ma 15 lat wiec staruszek z niego...
                          • Gość: swiatoszał Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.cdma.centertel.pl 20.11.12, 20:07
                            > Skad taki obraz napdajacego na niewinn oafiare psychotyka. Dobrze sie czujesz?

Między innymi z takiego forum jak to.
                            Nie interesują mnie Twoje prywatne kontakty na fb z bywalcami tego forum, nie rozumiem czemu po raz kolejny się na to powołujesz. Skoro pozwalasz na to by pisano teksty ohydne i obraźliwe pod adresem bliskich znajomych których znasz z imienia i nazwiska, i na których znajomość bliższą się powołujesz, to tym bardziej gratuluję.
                            Dobrze się czuję, dziękuje za "zainteresowanie".
                            Dobrej nocy życzę.
                            • uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 20:10
                              No kolego dobrze by było i nam milej jak byś na swoim prawdziwym nikiku gazetowym z nami dyskutował, wtedy już bys był w 100% wiarygodnym nickiem:)
                              • ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 20:27
                                <No kolego dobrze by było i nam milej jak byś na swoim prawdziwym nikiku gazetowym z nami dyskutował, wtedy już bys był w 100% wiarygodnym nickiem:)>

Ja to się czuję jak w Halloween bo tak wiele przebierańców się pojawia na-podkreślam-redakcyjnej schizofrenii.
                                To strach powoduje że trzeba co chwilę nicka zmieniać bo gdzie się nie obejrzą to wydaje im się ze są rozpoznawani.Mania prześladowcza czy co?
                                • ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 20:32
                                  paj-hi-wo napisał:
                                  <A, że ja nie jestem jakis madau>

Czy nie zauważyłeś że zachowujesz się nieelegancko wobec nicku madau?
                                  Mam nadzieję że ona ci to wybaczy bo jest ponad takie tam.........
                                  • Gość: paj-hi-wo Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 20:54
                                    ditta12 napisała:

> paj-hi-wo napisał:
                                    > <A, że ja nie jestem jakis madau>
                                    >
                                    > Czy nie zauważyłeś że zachowujesz się nieelegancko wobec nicku madau?
                                    > Mam nadzieję że ona ci to wybaczy bo jest ponad takie tam.........

Powiedziała elegancka kobita, która w dupie miała, gdy jej przyjaciel uwierz-w-to wyśmiewał varnę opowiadającą o swym psie i sugerował zoofilię. Albo opowiadał o seksie z koniem. ;) Za bardzo lubię zwierzeta i ludzi którzy im pomagają jak varna żebym takie chamstwo odpuścił.
                                    He, he. ;) Elegancki nick ditta12 kobita, która nickowi pomocnikboga powiedziała, że jego matka przygrzala sie w kroczu moherowymi gaćmi i dlatego pomocnikboga jest idiotą. Nie przeszkadza też eleganckiej pańci, że jej przyjaciel uwierz-w-to udaje, że jest olgą-w-ogrodzie. A ta cała madau ? Mówi, że się dobrze zna z varną i ma też gdzieś że varna jest tak chamsko obrażana ? Chyba dobrane towarzystwo siebie warte.
                                    • uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 21:02

> ditta12 napisała:
                                      >
                                      > > paj-hi-wo napisał:
                                      > > <A, że ja nie jestem jakis madau>
                                      > >
                                      > > Czy nie zauważyłeś że zachowujesz się nieelegancko wobec nicku madau?
                                      > > Mam nadzieję że ona ci to wybaczy bo jest ponad takie tam.........
                                      >
                                      > Powiedziała elegancka kobita, która w dupie miała, gdy jej przyjaciel uwierz-w-
                                      > to wyśmiewał varnę opowiadającą o swym psie i sugerował zoofilię. Albo opowiada
                                      > ł o seksie z koniem. ;) Za bardzo lubię zwierzeta i ludzi którzy im pomagają j
                                      > ak varna żebym takie chamstwo odpuścił.
                                      > He, he. ;) Elegancki nick ditta12 kobita, która nickowi pomocnikboga powiedzi
                                      > ała, że jego matka przygrzala sie w kroczu moherowymi gaćmi i dlatego pomocnikb
                                      > oga jest idiotą. Nie przeszkadza też eleganckiej pańci, że jej przyjaciel uwier
                                      > z-w-to udaje, że jest olgą-w-ogrodzie. A ta cała madau ? Mówi, że się dobrze zn
                                      > a z varną i ma też gdzieś że varna jest tak chamsko obrażana ? Chyba dobrane to
                                      > warzystwo siebie warte.

Oj już dobrze ale proponuję żebyś sobie wsadził to o mnie i o dittcie w sygnaturkę:))) Bo naprawdę tego potwrzającego się nie chce się czytać po sto kroć:)) lub uwieczniaj to na początku odgradzxając linijka ciagłą:)))
                                      Żeś taki inteligentny aż jestem dumny że czytasz moje posty:)
                                      No wszak czasem trzeba coś nie coś do kogoś napisać pochlebnego:) tego sama kultura wymaga.
                                • Gość: swiatoszalał Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.cdma.centertel.pl 20.11.12, 20:52
                                  ditta12 napisała:
                                  > To strach powoduje że trzeba co chwilę nicka zmieniać bo gdzie się nie obejrzą
                                  > to wydaje im się ze są rozpoznawani.Mania prześladowcza czy co?

Dodam jeszcze tylko że to nie o manię prześladowczą chodzi. Mierzysz ludzi własną miarą, to zrozumiałe, ale dla mnie jest także zrozumiałe że brak logowania wynika z przezorności. Bo jak się tu trafi i poczyta, to zdrowy rozsądek podpowiada by nie narażać swojego stałego nicka na to żeby został zszargany i żeby smród po kontaktach z wami ciągnął się za stałym nickiem po forach, tak jak się ciągnie za niektórymi nickami które miały z wami do czynienia, te nicki na jakie się tu powołujecie, które się tu nie udzielają a mimo to są wywlekane i poniewierane. Skoro jest możliwość pisania jako niezalogowany, to jest to zgodne z regulaminem i niema w tym nic złego ani niestosownego.
                                  Dobrze że Ty jesteś wzorem elegancji i klasy, Ditto12. Możesz być z siebie dumna.
                                  • ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 21:03
                                    A ta cała madau ? Mówi, że się dobrze zna z varną i ma też gdzieś że varna jest tak chamsko obrażana ? Chyba dobrane towarzystwo siebie warte.

Bez komentarza.
                                    swiatoszalał napisała:
                                    <Bo jak się tu trafi i poczyta, to zdrowy rozsądek podpowi
                                    > ada by nie narażać swojego stałego nicka na to żeby został zszargany i żeby smr
                                    > ód po kontaktach z wami ciągnął się za stałym nickiem po forach, tak jak się ci
                                    > ągnie za niektórymi nickami które miały z wami do czynienia, te nicki na jakie
                                    > się tu powołujecie, które się tu nie udzielają a mimo to są wywlekane i poniewi
                                    > erane. Skoro jest możliwość pisania jako niezalogowany, to jest to zgodne z reg
                                    > ulaminem i niema w tym nic złego ani niestosownego.>
                                    To czemu tu włazisz i szargasz swoją osobę,podkreślam swoją osobę nie nicka.Sama się tym poniewierasz i smród swój ciągasz gdzie się da.
                                    Spokojnie,siostro.Tu nikt nie chce cię skrzywdzić.Ty się sama obrażasz bo taką masz naturę obrażalską,przyznaj to.
                                  • uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 21:06
                                    Gość portalu: swiatoszalał napisał(a):

> ditta12 napisała:
                                    > > To strach powoduje że trzeba co chwilę nicka zmieniać bo gdzie się nie ob
                                    > ejrzą
                                    > > to wydaje im się ze są rozpoznawani.Mania prześladowcza czy co?
                                    >
                                    > Dodam jeszcze tylko że to nie o manię prześladowczą chodzi. Mierzysz ludzi włas
                                    > ną miarą, to zrozumiałe, ale dla mnie jest także zrozumiałe że brak logowania w
                                    > ynika z przezorności. Bo jak się tu trafi i poczyta, to zdrowy rozsądek podpowi
                                    > ada by nie narażać swojego stałego nicka na to żeby został zszargany i żeby smr
                                    > ód po kontaktach z wami ciągnął się za stałym nickiem po forach, tak jak się ci
                                    > ągnie za niektórymi nickami które miały z wami do czynienia, te nicki na jakie
                                    > się tu powołujecie, które się tu nie udzielają a mimo to są wywlekane i poniewi
                                    > erane. Skoro jest możliwość pisania jako niezalogowany, to jest to zgodne z reg
                                    > ulaminem i niema w tym nic złego ani niestosownego.
                                    > Dobrze że Ty jesteś wzorem elegancji i klasy, Ditto12. Możesz być z siebie dumn
                                    > a.

A więc nie jesteś wiarygodny:))) przykro mi bardzo a co za tym idzie jak tu z duchem i trollem rozmawiać.
                                    No cóż ale pocieszmy się tym że choć troll trolem ale nas czyta a to nie lada wyzwanie dla mnie i schlebianie mi żebym ciekawe artykuły pisał.
                                    Pozdrawiam gorąco dzisiaj trochę dłużej posiedzę, myslę że coś ciekawego napisze godnego uwagi:)
                              • Gość: paj-hi-wo Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 20:31
                                uwierz_w_to napisał:

> No kolego dobrze by było i nam milej jak byś na swoim prawdziwym nikiku gazetow
                                > ym z nami dyskutował, wtedy już bys był w 100% wiarygodnym nickiem:)

He, he. A jaki to jest wiarygodny nick. ? ;) Poczekajmy na Izek. Widać, że zna wiele Twoich nicków z innych forów. Tutaj tylko w dwa dni sie podszyłeś pod cudzy nick i pisałeś jako olga -w- ogrodzie. Też jako toytoy a dzis gadałeś sam ze sobą i sam siebie chwaliłeś jako swietlna_droga.
                                • uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 20:45
                                  Dobrze że śledzisz to forum:))) przynajmniej nas ktoś czyta:) widać też masz jakieś tam swoje schizmy uwierza widzisz w klku nikach ale niech tam Ci będzie:)) pozdrawiam ciebie cieplutko i myslę że już nas polubiłeś bardzo:) czesto z nami piszesz często sie wypowiadasz.
                                  Myślę że się trochę twoja świadomość rozwinie i ta negatywna energi adejdzie a kyszsz!!!
                                  Bo ta energi ciebie troszkę wykańcza, ale nad wszystkim da sie popracować:)
                                  Pozdrawiam gorąco:)
                                  • Gość: paj-hi-wo Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 21:01
                                    Pijanej odwagi wielonickowca uwierz-w-to starczyło, by obrażać varnę, by wyganiać stąd innych forumowiczów i ogłaszać, że to twoje forum a ty jesteś tu królem. Może uwierz-w-to teraz odpowiesz czemu tak varnę obrażaleś i ją przeprosisz ? Może powiesz czemu używasz nicku olgi-w-ogrodzie podszywając się pod nią ? Na to ci odwagi już nie starczy ?
                                    • uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 21:11

> Pijanej odwagi wielonickowca uwierz-w-to starczyło, by obrażać varnę, by wygani
                                      > ać stąd innych forumowiczów i ogłaszać, że to twoje forum a ty jesteś tu królem
                                      > . Może uwierz-w-to teraz odpowiesz czemu tak varnę obrażaleś i ją przeprosisz ?
                                      > Może powiesz czemu używasz nicku olgi-w-ogrodzie podszywając się pod nią ? Na
                                      > to ci odwagi już nie starczy ?

Wybacz kochanie żadnej Varny nie przeproszę bo nie mam za co raczej ona powinna mnie przeprosić, co ty na to?:)
                                      Hmmm pierwsze słyszę żebym sie pod kogoś podszywał ale to już twój problem i twoja paranoja:)
                                      Może zarzucisz jakiś ciekawy temat w temacie, bedziemy mogli sobie przyjacielko podyskutować wszak tu mało odwiedzających mamy:)
                                      • ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 21:19
                                        <by wygani
                                        > ać stąd innych forumowiczów i ogłaszać, że to twoje forum a ty jesteś tu królem>

Pozwolę sobie odpowiedzieć na to stwierdzenie bo jest zabawne.
                                        Czy ktoś może cię wyrzucić,zbanować,usunąć wpisy z redakcyjnego forum?Tylko moderator który jest właścicielem i ma taką moc.
                                        Gratuluję Uwierzu ze jesteś królem tego forum :D:D:D
                                        • uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 21:23
                                          ditta12 napisała:

> <by wygani
                                          > > ać stąd innych forumowiczów i ogłaszać, że to twoje forum a ty jesteś tu
                                          > królem>
                                          >
                                          > Pozwolę sobie odpowiedzieć na to stwierdzenie bo jest zabawne.
                                          > Czy ktoś może cię wyrzucić,zbanować,usunąć wpisy z redakcyjnego forum?Tylko mod
                                          > erator który jest właścicielem i ma taką moc.
                                          > Gratuluję Uwierzu ze jesteś królem tego forum :D:D:D

Ditto zawsze byłem a ty Królową:) tak to już jest no ale podwładni się buntuja trzeba jakoś tytuację uspokoić na naszych gryntach, oni z nienawiścią to my z miłością walczymy z ciemnymi mocami:)
                                        • Gość: paj-hi-wo Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 21:34
                                          ditta12 napisała:

> Pozwolę sobie odpowiedzieć na to stwierdzenie bo jest zabawne.
                                          > Czy ktoś może cię wyrzucić,zbanować,usunąć wpisy z redakcyjnego forum?Tylko mod
                                          > erator który jest właścicielem i ma taką moc.
                                          > Gratuluję Uwierzu ze jesteś królem tego forum :D:D:D

Jesteś po narkotykach, po wodce czy masz sklerozę ? Przecież to nie ja powiedziałem, że twój idol uwierz-w-to podszywający się przez dwa dni pod olge-w-ogrodzie, toytoy czy swietlna-droge to król. On sam siebie ogłasza królem. Ale już zauważyłem, że ma służbę czyli ditte12 i madau. Myśle, że za podszywanie się i przesladowanie to jest paragraf i moderacja się twoim paniskiem nie zajmie tylko policja.

No pojadłem:)
                                          uwierz_w_to 18.11.12, 17:30 Odpowiedz

Wypoczełem a tu całe bydło z Oluni forum się zleciało hłe hłe.
                                          depresanki i alkoholiczki:D
                                          no nic niech se piardolą.....

Re: No pojadłem:)
                                          uwierz_w_to 18.11.12, 17:35 Odpowiedz

No a teraz do rzeczy, Bog was kocha moje baranki, jam jest ten co rządzi i dzieli :) mówcie mi królu:D
                                          • ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 21:41
                                            No to ja jako Królowa tego forum-znów muszę podkreślić_redakcyjnego rozkazuję ci paj-hi-wo co byś już nie przytaczał tych treści bo to się nie podoba OKU wielkiego brata czyli moderatorowi bo znów będzie musiał wykasować a ma tego serdecznie dosyć siedzieć tu i czytać głupoty.
                                            • uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 21:45
                                              ditta12 napisała:

> No to ja jako Królowa tego forum-znów muszę podkreślić_redakcyjnego rozkazuję c
                                              > i paj-hi-wo co byś już nie przytaczał tych treści bo to się nie podoba OKU wiel
                                              > kiego brata czyli moderatorowi bo znów będzie musiał wykasować a ma tego serdec
                                              > znie dosyć siedzieć tu i czytać głupoty.

Królowo jak mówisz ale czy się do twej woli dostosuje? o to jest pytanie:)
                                          • uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 21:44
                                            Póki co ja tu króluje:)
                                            I moja wola jest święta, z tronu mnie nie zrzucisz:))) niedoczekanie:))
                                            • ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 21:53
                                              A kto by cię tam dał radę zrzucić z tego tronu,no chyba żeby nas zbanowali ale nie widzę powodu.
                                              Mogę jednak się mylić.Powód zawsze może się znaleźć.
                                              • uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 21:58
                                                Nie ma powodu:) ale to było by marzenie niektórych naszych czytelników:)
                                                Ten Moderator musi być naprawdę czasami zmęczony skargami:)
                                                • ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 22:04
                                                  Dlatego,myślę,nie można wnosić żadnych skarg ani donosów i ja jako Królowa zakazuję Wam.
                                                  Macie się zachowywać przyzwoicie i nie pstrykać na koszyka co chwila jako i ja tego nie robię.
                                                  • uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 22:05
                                                    Świete słowa, pokłon tobie:)
                      • Gość: paj-hi-wo Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 22:44
                        madau napisała:

> A o Varne sie nie martw, mamy kontakt na FB i bardzo dobrze sie dogadujemy. Nie
                        > trzeba nam adwokata.

Na forach są osoby, które znają Twoje imię i nazwisko ? Jesli tak to robisz varnie świnstwo wyjawiając, że masz z nią kontakt na FB. Ci ludzie będą wiedzieli gdzie jej szukać.
                        • uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 22:53

> madau napisała:
                          >
                          > > A o Varne sie nie martw, mamy kontakt na FB i bardzo dobrze sie dogadujem
                          > y. Nie
                          > > trzeba nam adwokata.
                          >
                          > Na forach są osoby, które znają Twoje imię i nazwisko ? Jesli tak to robisz var
                          > nie świnstwo wyjawiając, że masz z nią kontakt na FB. Ci ludzie będą wiedzieli
                          > gdzie jej szukać.

Powiem Ci że skoro madau ma z nią kontakt nie trudno znaleść Varnę, ponieważ ja już kiedyś od warny dostałem zaproszenie na Bloga i znam Madau prawdziwe nazwisko i imie i wiem jak wyglada.
                          Myslę że czas już zakończyć waśń nie kończącą się przeprosiłem publicznie! miałem do tego odwagę więc to uszanuj.Bo już w tym momecie po moich przeprosinach nie masz co szukać sensacji.
                          Przeprosiłem wszystkich i przynzałem sie do błędu to wystarczy, jest to jawne i w osobnych tematach więc, proponuję zakończyć temat bo już nie ma o co sie w tym momecie kłucić.
                          • uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 22:53
                            sorry od madau.
                          • Gość: paj-hi-wo Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 23:00
                            uwierz_w_to napisał:

> Myslę że czas już zakończyć waśń nie kończącą się przeprosiłem publicznie! miał
                            > em do tego odwagę więc to uszanuj.Bo już w tym momecie po moich przeprosinach n
                            > ie masz co szukać sensacji.

Nie ustawiaj mnie i nie opowiadaj o szukaniu sensacji. Nie do ciebie pisałem, ale do madau. Skoro ludzie znają jej nazwisko, to nie powinna głosić, że jest na FB z varną. Chyba, że ją varna upowazniła by narażała varnę na wykrycie jej danych personalnych także przez jakichś złosliwych bydlaków.
                            • uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 23:05
                              paj-hi-wo nie ustawiam ciebie nie moja sprawa w tym, ale ja pisze i przepraszam pod prawdziwym nikiem i mam na to odwagę czego innym brakuje:)
                              • Gość: paj-hi-wo Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 23:12
                                A ja pod jakim nickiem piszę ? Pod prawdziwym. Pod olgę-w-ogrodzie się nie podszywam. Pod innych też nie. Bardziej się odsłaniam niz ktoś, kto się loguje, bo widać z jakiego serwera nadaję. Varnę przez te zwierzęta polubiłem więc gdy widzę, że madau głupio paple na jej temat o FB, to zwracam uwagę i to wszystko.
                                • uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 23:17
                                  powtarzasz się, powiem Ci że żadna z tobą duskusja ty szukasz zaczepki jak nie ze mną to z madau lub dittą.Szukasz sesacji? okop się w bunkrze i czekaj na koniec świata.Albo zacznij dyskutować luźno to forum do wszystkich tematów, nie tylko o gryzdani z tematem schiza i leki.
                                  • Gość: paj-hi-wo Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 23:24
                                    Nie dyktuj mi co mam pisać i nie wmawiaj, że szukam zaczepki. Nie wyzywam i nie wyganiam ludzi tak jak ty. Zwracam za to uwagę madau, by nie robiła przez swoje paplanie problemu varnie. To ty się wcinasz i mnie czepiasz.
                                • ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 23:18
                                  Paj-hi-wo ma takie upodobanie że pisze wciąż to samo ale nie jest powiedziane ze nie może tego robić,niech pisze zatem.:D
                                  • uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 23:27
                                    Ditta masz rację po cholerę się wcinam:)
                                    • ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 23:33
                                      > Ditta masz rację po cholerę się wcinam:)>

No to się nie wcinaj,niech se facet pozwraca uwagę komu chce i jak długo chce :D

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka