ditta12 Re: ciag 889 004 333 20.11.12, 14:36 Widzę Madau powyżej rysunek jakiegoś K....a który chce sobie zaszarżować na redakcyjnej schizofrenii :D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: ciag 889 004 333 20.11.12, 14:38 O,a teraz jest poniżej.Czary mary,hi,hi. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: ciag 889 004 333 20.11.12, 15:32 madau napisała: <jaki rysunek widzicie?> Mocny był ten ciąg jak widzisz Madau.Ściągnęłaś tyle treści :) Odpowiedz Link Zgłoś
gostek1919 Re: ciag 889 004 333 20.11.12, 15:37 Może rysunek o ujeżdżaniu sznaucerów ? Re: nazewnictwo:) varna771 06.11.12, 17:14 Odpowiedz marian_poryp napisał: > Ty Varna chyba lubisz poezje > ja kocham > prawie tak samo jak kocham > zwierza czlowieczego > od kotow wole psa ale > wyscielam im miserczki zima > z karma i to nie tania jakas > tylko dobra na kocie nerki > Zwierzeta nam pokazuje > gdzie jestesmy w tym wszechswiexcie > mnie to koi bardzo Oj tak lubię, nawet bardzo:) zwierzęta również lubię, a psy kocham! mam sznaucera średniego Aarona, jest mądry za Panią:) Re: nazewnictwo:) uwierz_w_to 07.11.12, 02:24 Odpowiedz średni sznacerek w sam raz do ujeżdżania:), święto zmarłych ulubiony dzień nekrofilia i te sparwy hłe hłe.... Re: nazewnictwo:) uwierz_w_to 07.11.12, 02:26 Odpowiedz ale luja dalajlama hłe hłe hłe.... Re: nazewnictwo:) uwierz_w_to 07.11.12, 02:30 Odpowiedz .....nynynynynynyny struna się napina komuś puszczą nerwy trla lalalala....hłe hłe hłe. Re: nazewnictwo:) uwierz_w_to 07.11.12, 02:32 Odpowiedz dzyndzylicha piździcha, panie lekarzu jestem niewyżyta seksualnie mążmnie nie zapsakaja, to konia se pani kup hłe hłe hłe. Re: nazewnictwo:) uwierz_w_to 07.11.12, 02:35 Odpowiedz paenie lekarzu koń tez mnie nie zaspakaja, to już nie wiem pini co do radzić, weś pani z brędzlochą po ulicach na golasa lataj. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: ciag 889 004 333 20.11.12, 16:01 po co od razu donosy. My w ciagach widzimy rzeczy i rysunki, czasami nawet dziela malarskie. Nie masz tego talentu to sie nie wtracaj albo pobaw sie ciagiem 67 564 438, moze cos ciekawego wyniknie Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: ciag 889 004 333 20.11.12, 16:05 Myślę że rysuneczki się pokończyły a nie ma się już czym bawić.Moderator dziś się zapewne wścieknie gdy zobaczy ile ma usuwać :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.tktelekom.pl 20.11.12, 16:06 He, he. No ja wiem, że wy tutaj na ciągach znacie się bardzo dobrze. Twoje ciągi znane są z forum schizofrenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 16:15 Widać gościu ze i Ty nieźle sobie radzisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
swietlna_droga Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 16:19 I to by było tyle z uwierza co tu przytoczyłeś:))) przytaczaj dalej:) a uwierz swoje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 16:20 niom, niestety. Prszyszli i postrzepili rysuneczki a taka fajna zabawa to byla. Trudno. powiedzcie mi jedno, goscie, po co sie tak rzucanie? Wystarczy kliknac w kosz jak sie nie podoba post i administracja samam wykasuje. ja akurat zle sie czuje i nie mam ochoty na klotnie bo przechodze kryzys, tez przyjdziecie wysmiewac sie z moich postow? Moze juz zostawcie schizoli, co? Odpowiedz Link Zgłoś
izek71 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 17:16 Skończ z tym robieniem siebie ofiary. Chcesz porozmawiać o kut...ch w d.pie czy erotyce z psami, to załóż sobie z Uwierz_w_to prywatne forum. Ja też jestem chora i co z tego ? Jakoś nie widziałam, byś mnie przed Uwierz_w_to broniła na poprzedniej schizofrenii. Varny też nie broniłaś ani tu ani tam. Odpowiedz Link Zgłoś
swietlna_droga Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 17:20 izek ty się nie opluj kobieto weś sobie coś na wstrzymanie bo zaraz ze złości ducha tu wyzioniesz:D, powtarzasz się setny raz i po co ci to myslisz że uwierz sobie z tego coś robi? on się z ciebie porostu śmieje! my z uwierzem renanzesujemy podobnie więc krzyż ci na drogę:) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 17:22 a prosze... Ja z siebie robier ofiare? jak mam Cie bronic jak zupelnie Cie nie znam i nie wiem ( i niechce wiedziec) kim jestes. Rozumiem natomiast psychotykow bo tez bylam w takiej fazie. A o Varne sie nie martw, mamy kontakt na FB i bardzo dobrze sie dogadujemy. Nie trzeba nam adwokata. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 19:17 izek71napisała: <Jakoś nie widziałam, byś mnie przed Uwierz_w_to broniła na poprzedniej schizofrenii. Varny też nie broniłaś ani tu ani tam.> Madau ma cię bronić przed nickiem forumowym?????:D A samoobrona to co?Sama się pchasz i wdajesz w awantury to masz żałosna istotko.Widać ze to lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatoszalał Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.cdma.centertel.pl 20.11.12, 19:29 madau napisała: jak mam Cie bronic jak zupelnie Cie nie znam i nie > wiem ( i niechce wiedziec) kim jestes. Rozumiem natomiast psychotykow bo tez by > lam w takiej fazie. Gdybyś szła ulicą i widziałabyś że znajomy psychotyk napada na nieznajomą kobietę z powodu swojej psychozy, przeszłabyś obojętnie i wstrząsnęłabyś ramionami bo rozumiesz psychotyka? Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 19:33 No ditta nie mówiłem? dobrze że przynajmniej nas czytaja a czy wrogowie czy nie to nie ważne ,ale ważne jest to że czytają.No nie mam racji? przynajmniej wiemy że sami do siebie nie piszemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatoszalał Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.cdma.centertel.pl 20.11.12, 19:52 Tak, tak, jesteście sławni. Z czego słyniecie, mało istotne, sława jest sławą nawet będąc złą sławą. Zabłysnęliście. Jeszcze raz gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 19:58 Gość portalu: swiatoszalał napisał(a): > Tak, tak, jesteście sławni. Z czego słyniecie, mało istotne, sława jest sławą n > awet będąc złą sławą. Zabłysnęliście. > Jeszcze raz gratuluję. > Dziekuję Ci za słowa uznania a teraz zapraszam do przeczytania i zastanowienia się nad innymi moimi wątkami rozwijającymi świadomość:) z drugiej strony cieszy mnie to że sie trochę uspokoiłeś przynajmniej jakieś pozytywy w tobie się odzywają. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 20:00 <Tak, tak, jesteście sławni. Z czego słyniecie, mało istotne, sława jest sławą nawet będąc złą sławą. Zabłysnęliście. Jeszcze raz gratuluję.> To może i ty czymś zabłyśnij zamiast nas oceniać :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 19:47 eeee? Nie panimaju. Skad taki obraz napdajacego na niewinn oafiare psychotyka. Dobrze sie czujesz? ja tu nikogo nie bronie i nawet rzadko zagladam. A z varna mam kontakt wiec nie musze tu jej bronic. Co do innych nickow to ich nie zanm i nie wiem kim sa, dlatego nie udzielam sie, nie bronie. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 19:51 dobra juz nie bede sie udzielca bo widze ze to groch o sciane Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 19:51 madu a kogo przed kim ty masz bronić? właściwie bo nie rozumie hahaha dobre no nie mogę, właściwie to ty mnie powinnaś bronić przed wściekłymi kibicasmi i czytelnikami. Pozdrawiam gorąco moich fanów,czytajcie posty moje dużo w nich mądrości może i wy coś ciekawego wyniesiecie z tego życia:) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 19:58 swiatoszalał napisał: <psychotyk napada na nieznajomą kobietę z powodu swojej psychozy> Myślę ze to ciekawy byłby wątek. Czy psychotyk może napaść na nieznajomą kobietę z powodu swojej psychozy.Nigdy mi się nie zdarzyło napaść na człowieka w stanie psychozy. Co to znaczy napaść?Tak rzucić się na kogoś fizycznie w celu.............?No właśnie.W jakim celu? Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 20:00 a może w celu obrony? każdy w jakiś sposób się broni, może to być reakcja bezwarunkowa, lub też dowalenie komuś.Przyczyn może być wiele..... Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 20:02 uwierz_w_to napisał: > a może w celu obrony?> W celu obrony to się zgodzę.Każdy ma prawo do obrony gdy zostanie napadnięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paj-hi-wo Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 20:22 Musiałeś się bronić przed varną, bo cię napadła cienki pijaczku, gdy powiedziała, że kocha psy i sama ma sznaucera ? Twoja "obrona", wszystkie twe chamskie wpisy i także chamski atak ditty12 wyśmiewającej matkę forumowicza to właśnie przykłady ataków psychopatów i psychotyków na niewinnych ludzi. A, że ja nie jestem jakis madau, tylko paj-hi-wo to varny tak obrażać nie dam. uwierz_w_to 07.11.12, 02:24 do varny : średni sznacerek w sam raz do ujeżdżania:), święto zmarłych ulubiony dzień nekrofilia i te sparwy hłe hłe.... ditta12 17.11.12, 23:13 do pomocnikboga : Szkoda ze twa matka moherowych gaci nie wy.........a w czas.To i owo by się jej nie przegrzało i nie poczęła by idioty forumowego co tu wpada co i raz pod zmienionym nickiem aby się popisać. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 20:31 Paj-hi-wo kochamy Ciebie ,pokochaj nas też przekazuję Ci pozytywną energię:))) odbierz ją pozytywnie.Przynajmniej nas czytasz to się liczy. Pozdrawiam:)) ze szczerego serca:) Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 21.11.12, 01:02 Gość portalu: paj-hi-wo napisał(a): . A, że ja nie jestem jakis madau, tylko paj-hi-wo to varny tak obrażać nie dam. Dziękuję Ci !! jesteś bardzo poczciwym i miłym człowiekiem:) Btw. trochę się zaniepokoiłam tym FB :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paj-hi-wo Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.12, 17:42 varna771 napisała: > Dziękuję Ci !! jesteś bardzo poczciwym i miłym człowiekiem:) > Btw. trochę się zaniepokoiłam tym FB :/ Dziękuję za fajne słowa od fajnej dziewczyny. Popisałem trochę z ludźmi dzisiaj i juz jestem bardziej zorientowany o co chodzi. Cieszę się, że jedna osoba z którą pisałem mnie posluchała. Czasem trzeba walnac w stoł. Idę z psem pobiegać by sie rozluznić, bo duzo dzis miałem napięcia w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 21.11.12, 17:51 > Dziękuję za fajne słowa od fajnej dziewczyny. Popisałem trochę z ludźmi dzisia > j i juz jestem bardziej zorientowany o co chodzi. Cieszę się, że jedna osoba z > którą pisałem mnie posluchała. Czasem trzeba walnac w stoł. Idę z psem pobiegać > by sie rozluznić, bo duzo dzis miałem napięcia w pracy. również codziennie biegam 40 min. od kilku lat, ale bez pieska, bo mój ma 15 lat wiec staruszek z niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatoszał Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.cdma.centertel.pl 20.11.12, 20:07 > Skad taki obraz napdajacego na niewinn oafiare psychotyka. Dobrze sie czujesz? Między innymi z takiego forum jak to. Nie interesują mnie Twoje prywatne kontakty na fb z bywalcami tego forum, nie rozumiem czemu po raz kolejny się na to powołujesz. Skoro pozwalasz na to by pisano teksty ohydne i obraźliwe pod adresem bliskich znajomych których znasz z imienia i nazwiska, i na których znajomość bliższą się powołujesz, to tym bardziej gratuluję. Dobrze się czuję, dziękuje za "zainteresowanie". Dobrej nocy życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 20:10 No kolego dobrze by było i nam milej jak byś na swoim prawdziwym nikiku gazetowym z nami dyskutował, wtedy już bys był w 100% wiarygodnym nickiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 20:27 <No kolego dobrze by było i nam milej jak byś na swoim prawdziwym nikiku gazetowym z nami dyskutował, wtedy już bys był w 100% wiarygodnym nickiem:)> Ja to się czuję jak w Halloween bo tak wiele przebierańców się pojawia na-podkreślam-redakcyjnej schizofrenii. To strach powoduje że trzeba co chwilę nicka zmieniać bo gdzie się nie obejrzą to wydaje im się ze są rozpoznawani.Mania prześladowcza czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 20:32 paj-hi-wo napisał: <A, że ja nie jestem jakis madau> Czy nie zauważyłeś że zachowujesz się nieelegancko wobec nicku madau? Mam nadzieję że ona ci to wybaczy bo jest ponad takie tam......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paj-hi-wo Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 20:54 ditta12 napisała: > paj-hi-wo napisał: > <A, że ja nie jestem jakis madau> > > Czy nie zauważyłeś że zachowujesz się nieelegancko wobec nicku madau? > Mam nadzieję że ona ci to wybaczy bo jest ponad takie tam......... Powiedziała elegancka kobita, która w dupie miała, gdy jej przyjaciel uwierz-w-to wyśmiewał varnę opowiadającą o swym psie i sugerował zoofilię. Albo opowiadał o seksie z koniem. ;) Za bardzo lubię zwierzeta i ludzi którzy im pomagają jak varna żebym takie chamstwo odpuścił. He, he. ;) Elegancki nick ditta12 kobita, która nickowi pomocnikboga powiedziała, że jego matka przygrzala sie w kroczu moherowymi gaćmi i dlatego pomocnikboga jest idiotą. Nie przeszkadza też eleganckiej pańci, że jej przyjaciel uwierz-w-to udaje, że jest olgą-w-ogrodzie. A ta cała madau ? Mówi, że się dobrze zna z varną i ma też gdzieś że varna jest tak chamsko obrażana ? Chyba dobrane towarzystwo siebie warte. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 21:02 Gość portalu: paj-hi-wo napisał(a): > ditta12 napisała: > > > paj-hi-wo napisał: > > <A, że ja nie jestem jakis madau> > > > > Czy nie zauważyłeś że zachowujesz się nieelegancko wobec nicku madau? > > Mam nadzieję że ona ci to wybaczy bo jest ponad takie tam......... > > Powiedziała elegancka kobita, która w dupie miała, gdy jej przyjaciel uwierz-w- > to wyśmiewał varnę opowiadającą o swym psie i sugerował zoofilię. Albo opowiada > ł o seksie z koniem. ;) Za bardzo lubię zwierzeta i ludzi którzy im pomagają j > ak varna żebym takie chamstwo odpuścił. > He, he. ;) Elegancki nick ditta12 kobita, która nickowi pomocnikboga powiedzi > ała, że jego matka przygrzala sie w kroczu moherowymi gaćmi i dlatego pomocnikb > oga jest idiotą. Nie przeszkadza też eleganckiej pańci, że jej przyjaciel uwier > z-w-to udaje, że jest olgą-w-ogrodzie. A ta cała madau ? Mówi, że się dobrze zn > a z varną i ma też gdzieś że varna jest tak chamsko obrażana ? Chyba dobrane to > warzystwo siebie warte. Oj już dobrze ale proponuję żebyś sobie wsadził to o mnie i o dittcie w sygnaturkę:))) Bo naprawdę tego potwrzającego się nie chce się czytać po sto kroć:)) lub uwieczniaj to na początku odgradzxając linijka ciagłą:))) Żeś taki inteligentny aż jestem dumny że czytasz moje posty:) No wszak czasem trzeba coś nie coś do kogoś napisać pochlebnego:) tego sama kultura wymaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatoszalał Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.cdma.centertel.pl 20.11.12, 20:52 ditta12 napisała: > To strach powoduje że trzeba co chwilę nicka zmieniać bo gdzie się nie obejrzą > to wydaje im się ze są rozpoznawani.Mania prześladowcza czy co? Dodam jeszcze tylko że to nie o manię prześladowczą chodzi. Mierzysz ludzi własną miarą, to zrozumiałe, ale dla mnie jest także zrozumiałe że brak logowania wynika z przezorności. Bo jak się tu trafi i poczyta, to zdrowy rozsądek podpowiada by nie narażać swojego stałego nicka na to żeby został zszargany i żeby smród po kontaktach z wami ciągnął się za stałym nickiem po forach, tak jak się ciągnie za niektórymi nickami które miały z wami do czynienia, te nicki na jakie się tu powołujecie, które się tu nie udzielają a mimo to są wywlekane i poniewierane. Skoro jest możliwość pisania jako niezalogowany, to jest to zgodne z regulaminem i niema w tym nic złego ani niestosownego. Dobrze że Ty jesteś wzorem elegancji i klasy, Ditto12. Możesz być z siebie dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 21:03 A ta cała madau ? Mówi, że się dobrze zna z varną i ma też gdzieś że varna jest tak chamsko obrażana ? Chyba dobrane towarzystwo siebie warte. Bez komentarza. swiatoszalał napisała: <Bo jak się tu trafi i poczyta, to zdrowy rozsądek podpowi > ada by nie narażać swojego stałego nicka na to żeby został zszargany i żeby smr > ód po kontaktach z wami ciągnął się za stałym nickiem po forach, tak jak się ci > ągnie za niektórymi nickami które miały z wami do czynienia, te nicki na jakie > się tu powołujecie, które się tu nie udzielają a mimo to są wywlekane i poniewi > erane. Skoro jest możliwość pisania jako niezalogowany, to jest to zgodne z reg > ulaminem i niema w tym nic złego ani niestosownego.> To czemu tu włazisz i szargasz swoją osobę,podkreślam swoją osobę nie nicka.Sama się tym poniewierasz i smród swój ciągasz gdzie się da. Spokojnie,siostro.Tu nikt nie chce cię skrzywdzić.Ty się sama obrażasz bo taką masz naturę obrażalską,przyznaj to. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 21:06 Gość portalu: swiatoszalał napisał(a): > ditta12 napisała: > > To strach powoduje że trzeba co chwilę nicka zmieniać bo gdzie się nie ob > ejrzą > > to wydaje im się ze są rozpoznawani.Mania prześladowcza czy co? > > Dodam jeszcze tylko że to nie o manię prześladowczą chodzi. Mierzysz ludzi włas > ną miarą, to zrozumiałe, ale dla mnie jest także zrozumiałe że brak logowania w > ynika z przezorności. Bo jak się tu trafi i poczyta, to zdrowy rozsądek podpowi > ada by nie narażać swojego stałego nicka na to żeby został zszargany i żeby smr > ód po kontaktach z wami ciągnął się za stałym nickiem po forach, tak jak się ci > ągnie za niektórymi nickami które miały z wami do czynienia, te nicki na jakie > się tu powołujecie, które się tu nie udzielają a mimo to są wywlekane i poniewi > erane. Skoro jest możliwość pisania jako niezalogowany, to jest to zgodne z reg > ulaminem i niema w tym nic złego ani niestosownego. > Dobrze że Ty jesteś wzorem elegancji i klasy, Ditto12. Możesz być z siebie dumn > a. A więc nie jesteś wiarygodny:))) przykro mi bardzo a co za tym idzie jak tu z duchem i trollem rozmawiać. No cóż ale pocieszmy się tym że choć troll trolem ale nas czyta a to nie lada wyzwanie dla mnie i schlebianie mi żebym ciekawe artykuły pisał. Pozdrawiam gorąco dzisiaj trochę dłużej posiedzę, myslę że coś ciekawego napisze godnego uwagi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paj-hi-wo Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 20:31 uwierz_w_to napisał: > No kolego dobrze by było i nam milej jak byś na swoim prawdziwym nikiku gazetow > ym z nami dyskutował, wtedy już bys był w 100% wiarygodnym nickiem:) He, he. A jaki to jest wiarygodny nick. ? ;) Poczekajmy na Izek. Widać, że zna wiele Twoich nicków z innych forów. Tutaj tylko w dwa dni sie podszyłeś pod cudzy nick i pisałeś jako olga -w- ogrodzie. Też jako toytoy a dzis gadałeś sam ze sobą i sam siebie chwaliłeś jako swietlna_droga. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 20:45 Dobrze że śledzisz to forum:))) przynajmniej nas ktoś czyta:) widać też masz jakieś tam swoje schizmy uwierza widzisz w klku nikach ale niech tam Ci będzie:)) pozdrawiam ciebie cieplutko i myslę że już nas polubiłeś bardzo:) czesto z nami piszesz często sie wypowiadasz. Myślę że się trochę twoja świadomość rozwinie i ta negatywna energi adejdzie a kyszsz!!! Bo ta energi ciebie troszkę wykańcza, ale nad wszystkim da sie popracować:) Pozdrawiam gorąco:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paj-hi-wo Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 21:01 Pijanej odwagi wielonickowca uwierz-w-to starczyło, by obrażać varnę, by wyganiać stąd innych forumowiczów i ogłaszać, że to twoje forum a ty jesteś tu królem. Może uwierz-w-to teraz odpowiesz czemu tak varnę obrażaleś i ją przeprosisz ? Może powiesz czemu używasz nicku olgi-w-ogrodzie podszywając się pod nią ? Na to ci odwagi już nie starczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 21:11 Gość portalu: paj-hi-wo napisał(a): > Pijanej odwagi wielonickowca uwierz-w-to starczyło, by obrażać varnę, by wygani > ać stąd innych forumowiczów i ogłaszać, że to twoje forum a ty jesteś tu królem > . Może uwierz-w-to teraz odpowiesz czemu tak varnę obrażaleś i ją przeprosisz ? > Może powiesz czemu używasz nicku olgi-w-ogrodzie podszywając się pod nią ? Na > to ci odwagi już nie starczy ? Wybacz kochanie żadnej Varny nie przeproszę bo nie mam za co raczej ona powinna mnie przeprosić, co ty na to?:) Hmmm pierwsze słyszę żebym sie pod kogoś podszywał ale to już twój problem i twoja paranoja:) Może zarzucisz jakiś ciekawy temat w temacie, bedziemy mogli sobie przyjacielko podyskutować wszak tu mało odwiedzających mamy:) Pozdrawiam gorąco:) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 21:19 <by wygani > ać stąd innych forumowiczów i ogłaszać, że to twoje forum a ty jesteś tu królem> Pozwolę sobie odpowiedzieć na to stwierdzenie bo jest zabawne. Czy ktoś może cię wyrzucić,zbanować,usunąć wpisy z redakcyjnego forum?Tylko moderator który jest właścicielem i ma taką moc. Gratuluję Uwierzu ze jesteś królem tego forum :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 21:23 ditta12 napisała: > <by wygani > > ać stąd innych forumowiczów i ogłaszać, że to twoje forum a ty jesteś tu > królem> > > Pozwolę sobie odpowiedzieć na to stwierdzenie bo jest zabawne. > Czy ktoś może cię wyrzucić,zbanować,usunąć wpisy z redakcyjnego forum?Tylko mod > erator który jest właścicielem i ma taką moc. > Gratuluję Uwierzu ze jesteś królem tego forum :D:D:D Ditto zawsze byłem a ty Królową:) tak to już jest no ale podwładni się buntuja trzeba jakoś tytuację uspokoić na naszych gryntach, oni z nienawiścią to my z miłością walczymy z ciemnymi mocami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paj-hi-wo Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 21:34 ditta12 napisała: > Pozwolę sobie odpowiedzieć na to stwierdzenie bo jest zabawne. > Czy ktoś może cię wyrzucić,zbanować,usunąć wpisy z redakcyjnego forum?Tylko mod > erator który jest właścicielem i ma taką moc. > Gratuluję Uwierzu ze jesteś królem tego forum :D:D:D Jesteś po narkotykach, po wodce czy masz sklerozę ? Przecież to nie ja powiedziałem, że twój idol uwierz-w-to podszywający się przez dwa dni pod olge-w-ogrodzie, toytoy czy swietlna-droge to król. On sam siebie ogłasza królem. Ale już zauważyłem, że ma służbę czyli ditte12 i madau. Myśle, że za podszywanie się i przesladowanie to jest paragraf i moderacja się twoim paniskiem nie zajmie tylko policja. No pojadłem:) uwierz_w_to 18.11.12, 17:30 Odpowiedz Wypoczełem a tu całe bydło z Oluni forum się zleciało hłe hłe. depresanki i alkoholiczki:D no nic niech se piardolą..... Re: No pojadłem:) uwierz_w_to 18.11.12, 17:35 Odpowiedz No a teraz do rzeczy, Bog was kocha moje baranki, jam jest ten co rządzi i dzieli :) mówcie mi królu:D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 21:41 No to ja jako Królowa tego forum-znów muszę podkreślić_redakcyjnego rozkazuję ci paj-hi-wo co byś już nie przytaczał tych treści bo to się nie podoba OKU wielkiego brata czyli moderatorowi bo znów będzie musiał wykasować a ma tego serdecznie dosyć siedzieć tu i czytać głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 21:45 ditta12 napisała: > No to ja jako Królowa tego forum-znów muszę podkreślić_redakcyjnego rozkazuję c > i paj-hi-wo co byś już nie przytaczał tych treści bo to się nie podoba OKU wiel > kiego brata czyli moderatorowi bo znów będzie musiał wykasować a ma tego serdec > znie dosyć siedzieć tu i czytać głupoty. Królowo jak mówisz ale czy się do twej woli dostosuje? o to jest pytanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 21:44 Póki co ja tu króluje:) I moja wola jest święta, z tronu mnie nie zrzucisz:))) niedoczekanie:)) Pozdrawiam gorąco:) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 21:53 A kto by cię tam dał radę zrzucić z tego tronu,no chyba żeby nas zbanowali ale nie widzę powodu. Mogę jednak się mylić.Powód zawsze może się znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 21:58 Nie ma powodu:) ale to było by marzenie niektórych naszych czytelników:) Ten Moderator musi być naprawdę czasami zmęczony skargami:) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 22:04 Dlatego,myślę,nie można wnosić żadnych skarg ani donosów i ja jako Królowa zakazuję Wam. Macie się zachowywać przyzwoicie i nie pstrykać na koszyka co chwila jako i ja tego nie robię. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 22:05 Świete słowa, pokłon tobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paj-hi-wo Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 22:44 madau napisała: > A o Varne sie nie martw, mamy kontakt na FB i bardzo dobrze sie dogadujemy. Nie > trzeba nam adwokata. Na forach są osoby, które znają Twoje imię i nazwisko ? Jesli tak to robisz varnie świnstwo wyjawiając, że masz z nią kontakt na FB. Ci ludzie będą wiedzieli gdzie jej szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 22:53 Gość portalu: paj-hi-wo napisał(a): > madau napisała: > > > A o Varne sie nie martw, mamy kontakt na FB i bardzo dobrze sie dogadujem > y. Nie > > trzeba nam adwokata. > > Na forach są osoby, które znają Twoje imię i nazwisko ? Jesli tak to robisz var > nie świnstwo wyjawiając, że masz z nią kontakt na FB. Ci ludzie będą wiedzieli > gdzie jej szukać. Powiem Ci że skoro madau ma z nią kontakt nie trudno znaleść Varnę, ponieważ ja już kiedyś od warny dostałem zaproszenie na Bloga i znam Madau prawdziwe nazwisko i imie i wiem jak wyglada. Myslę że czas już zakończyć waśń nie kończącą się przeprosiłem publicznie! miałem do tego odwagę więc to uszanuj.Bo już w tym momecie po moich przeprosinach nie masz co szukać sensacji. Przeprosiłem wszystkich i przynzałem sie do błędu to wystarczy, jest to jawne i w osobnych tematach więc, proponuję zakończyć temat bo już nie ma o co sie w tym momecie kłucić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paj-hi-wo Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 23:00 uwierz_w_to napisał: > Myslę że czas już zakończyć waśń nie kończącą się przeprosiłem publicznie! miał > em do tego odwagę więc to uszanuj.Bo już w tym momecie po moich przeprosinach n > ie masz co szukać sensacji. Nie ustawiaj mnie i nie opowiadaj o szukaniu sensacji. Nie do ciebie pisałem, ale do madau. Skoro ludzie znają jej nazwisko, to nie powinna głosić, że jest na FB z varną. Chyba, że ją varna upowazniła by narażała varnę na wykrycie jej danych personalnych także przez jakichś złosliwych bydlaków. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 23:05 paj-hi-wo nie ustawiam ciebie nie moja sprawa w tym, ale ja pisze i przepraszam pod prawdziwym nikiem i mam na to odwagę czego innym brakuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paj-hi-wo Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 23:12 A ja pod jakim nickiem piszę ? Pod prawdziwym. Pod olgę-w-ogrodzie się nie podszywam. Pod innych też nie. Bardziej się odsłaniam niz ktoś, kto się loguje, bo widać z jakiego serwera nadaję. Varnę przez te zwierzęta polubiłem więc gdy widzę, że madau głupio paple na jej temat o FB, to zwracam uwagę i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 23:17 powtarzasz się, powiem Ci że żadna z tobą duskusja ty szukasz zaczepki jak nie ze mną to z madau lub dittą.Szukasz sesacji? okop się w bunkrze i czekaj na koniec świata.Albo zacznij dyskutować luźno to forum do wszystkich tematów, nie tylko o gryzdani z tematem schiza i leki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paj-hi-wo Re: ciąg C2H5OH buchachacha IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 23:24 Nie dyktuj mi co mam pisać i nie wmawiaj, że szukam zaczepki. Nie wyzywam i nie wyganiam ludzi tak jak ty. Zwracam za to uwagę madau, by nie robiła przez swoje paplanie problemu varnie. To ty się wcinasz i mnie czepiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 23:18 Paj-hi-wo ma takie upodobanie że pisze wciąż to samo ale nie jest powiedziane ze nie może tego robić,niech pisze zatem.:D Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 23:27 Ditta masz rację po cholerę się wcinam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: ciąg C2H5OH buchachacha 20.11.12, 23:33 > Ditta masz rację po cholerę się wcinam:)> No to się nie wcinaj,niech se facet pozwraca uwagę komu chce i jak długo chce :D Odpowiedz Link Zgłoś