Dodaj do ulubionych

Tarczyca TSH

01.07.22, 17:16
Witam, czy te wyniki są niepokojące?
Mam 20 lat i jestem kobietą
TSH 3 generacji 3,81 mlU/L (norma do 3,7)
Ft3 4,3 pmol/L (3,4- 6)
Ft4 14,7 pmol/L (9-18,8)
Czy to mogą być początki niedoczynności?
Jestem często zmęczona i dużo przytyłam (duży apetyt), wypadają mi włosy.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka