16.03.13, 22:08
czes dziewczyny ...help!!!!
potrzebujemy nowe lozko no i to jest problem

miliony naa sieci a ja nie wiem co wybrac
widzizalam ciekawa przecene w argosie
ale nie wiem cz to dobry sklep??
na jakich materacach wy spicie??
i moze polecicie jakis sklep on line
Obserwuj wątek
    • wiwi1 Re: materac 17.03.13, 18:30
      Heraa tak na szybko napisze, mysle o zmianie lozka juz od dluzszego czasu, ale najpierw o zmianie domu, wiec z zakupem lozek i materacy sie wstzymalam;) Lozko myslalam, zeby kupic drewniane nie lakierowane i samemu zaimpregnowac drewno, np olejem lnianym. Moj tato zrobil mi deski do krojenia warzyw z drewna i zaipregnowal je wlasnie olejem lnianym i pomimo krojenia warzyw i mycia woda deski trzymaja sie swietnie.
      Nasze lozko kupowalismy w Argosie i jest calkiem porzadne a bylo to z 7 lat temu albo wiecej, ale teraz wlasnie zwracalabym bardziej uwage na materialy, byle nie MDF i czym malowane, lakierowane.
      Materace kiedys sprawdzalam i szukalam rozne na necie i najtaniej ze zdrowych materacy wyszly mi z tego sklepu:
      www.dojoeco.co.uk/products/sleep
      Futony troszke taniej materace drozej i zalezy jaka grubosc. Wymienialam kiedys maile z wlascicielka i mowila, ze wiele osob kupuje futony, poniewaz troszke taniej i sa bardzo zadowoleni. Najwazniejesze, ze wykonane z naturalnych materialow, bez chemicznych dodatkow. Spisz i nie wdychasz toksycznych gazow.
      Pozdrawiam:)
      • wiwi1 Re: materac 18.03.13, 15:38
        Odnosnie lozek kiedys podobala mi sie oferta tego sklepu:
        www.warrenevans.com
        Zawsze maja jakies promocje, mozna wybrac lakier w wielu kolorach, byc moze mozna tez wybrac drewno bez lakieru.
        Maja tez jakies naturalne materace w ofercie.
        Pozdrawiam:)
        • heraa Re: materac 18.03.13, 22:05
          dzieki dziewczyny za odzew
          wlasnie caly czas mysle i mysle
          no a teraz jaka jest roznica miedz
          pocket sprung a coil ten drugi wydaje sie twardszy...czyli lepszy??
          ja juz sam nie wiem
          • wiwi1 Re: materac 13.07.13, 18:21
            www.funkyfuton.co.uk/mall/Futons123/
            • liley11 Re: materac 17.07.13, 20:05
              Najlepszy ekologicznie, to dunlopillo ;) cena tez najlepsza;)

Ale mysle, ze poprzykrywane bawelna inne materace nie zaszkodza zdrowiu?
    • sussiq Re: materac 09.12.13, 11:36
      Ja kupowałam materac bonellowy do domu Comfortbe i jestem bardzo zadowolona.
      Był w bardzo korzystnej cenie, a do bardzo dobrej jakości. Pierwszy raz u nich kupowałam i trochę się martwiłam. Wszystko ok :)
    • dabrovski Re: materac 02.02.17, 17:02
      Ja polecam sklep materace otwock. Dobre ceny i świetne doradztwo ->materaceotwock.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka