Dodaj do ulubionych

dobry lekarz na kregoslup

IP: 195.101.219.* 08.11.04, 02:03
mieszkam w Warszawie na Ursynowie, czy ktos moze mi polecic specjaliste na
kregoslup, odwiedzilem juz kilku ale te leczenia byly bez sensu, dalej mnie
mocno boli i mam juz tego dosc.
dzieki
Obserwuj wątek
    • kirya0 Re: dobry lekarz na kregoslup 01.03.15, 15:31
      fiu fiu.. 10 lat wstecz i nikt się nie odezwał... jeśli w warszawie co ciągle polecam CM Gamma (dawna Carolina) i większość tych samych świetnych specjalistów pozostała. dr Radosław Michalik, koleżanka pieje z zachwytu że trafiła w końcu na dobrego specjalistę. Sądzie i konkretnie pogada zanim cokolwiek w ogóle zleci bezsensownie. Nie płacą mu za bylejakość ale za to że jest konkretnym lekarzem. Spotkałam się z czymś takim, że lekarz kazał mi w wikipedii sprawdzać co to jest dyskopatia.. Nie wyobrażam sobie by lekarze w tej klinice ortopedycznej podchodzili tak niedbale do pacjenta. tam się przede wszystkim ON liczy. Niech pan spróbuje!
    • variacja Re: dobry lekarz na kregoslup 02.03.15, 22:06
      Jestem po operacji kręgosłupa i wielu latach rehabilitacji. Polecam:
      1. na etapie chęci rehabilitowania się prof. Niesłuchowskiego i VIGOR
      2. na etapie "co dalej" dr Radosława Michalika ze szpitala na Sobieskiego - przyjmuje też w Damianie

Na każdym etapie trzeba zrobić rezonas i z tym udac się do lekarza, aby wiedział co w zasadzie się dzieje. Jeśli rezonans to AFFIDEA w szpitalu praskim (szybko) lub dłużej w MEDICOVER na Wilanowie. (oba można prywatnie), AFFIDEA też na NFZ.
    • ustamiustami Re: dobry lekarz na kregoslup 30.03.15, 20:59
      Tylko CM Gamma i tylko Pan Adamczyk. Tzn. tylko z nim miałam do czynienia.
      • blackalbatros007 Re: dobry lekarz na kregoslup 02.04.15, 12:29
        Ooo nie zgodzę się jakby tylko Pan Adamczyk był kompetentny w klinice. Nie spotkałem się tam z jakimiś brakami w kontaktach z zespołem, który się mną zajmował. Relacja między lekarzami a technikami, słowem na każdym szczeblu, jest doskonała co procentuje w trafności diagnozy. Inni powinni się od nich uczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka