18.07.15, 11:29
Czy ktoś stosował ? Własnie czytam książkę Jima Humble.
Obserwuj wątek
    • m_a_l_g_o_s_i_a Re: MMS 19.07.15, 20:25
      Stosowałam na początku mojego leczenia przez około 3 tygodnie. Po tym czasie pojawił się mega herx , lub byc może pogorszenie boreliozy , po tym z tragicznego stanu wychodziłam bardzo długo . Z perspektywy czasu i obecnej wiedzy są lżejsze i bezpieczniejsze sposoby poradzenia sobie z chorobą.
      • angela.n Re: MMS 20.07.15, 16:15
        Małgosiu dziękuję Ci za wiadomość. Co stosujesz teraz ? Przy MMS mogą być bardzo silne herxy, dlatego lepiej stosować malutką dawkę. ...Jaki sposób poradzilabyś mi na babeszię?
        • m_a_l_g_o_s_i_a Re: MMS 21.07.15, 06:41
          Od około 2 lat nic nie stosuję boreliozę ,nie mam objawów . Co do babesii i bartonelli , oficjalnie nie diagnozowałam . Chociaż częsc objawów mozna było im przypisać . Z tego też powodu pierwsze zioła które stosowałam były też kierowane przeciw pierwotniakom [ oman , glistnik , gozdziki , wrotycz, piołun ,
          zielony orzech ] Zioła dobierałam intuicyjnie , dostosowywałam je objawów. Muszę jednoczesnie zaznaczyc , że do wyleczenia przyczyniły się też inne niekonwencjonalne terapie .
          • angela.n Re: MMS 28.07.15, 13:29
            Dziękuję Małgosiu za Twój wpis. Możesz mi polecić te niekonwencjonalne terapie, bo zastanawiam się, jak dalej sie leczyć? Mam objawy babeszi i bb, bb od około 4 lat, brałam protokół podstawowy Buhnera i Lyme Essence Oils, to utrzymywało objawy w ryzach, ale nie wyleczyło. Kupiłam zioła szwedzkie i mam zamiar je przygotować.
            • jan440 Re: MMS 28.07.15, 18:42
              Angela.
              Zioła szwedzkie to średnio się nadają na boreliozę.
              Nie wiem czemu tak w ciemno walisz- LEO, te zioła szwedzkie.
              W dodatku to raczej słabe rzeczy, czemu nie spróbujesz olejków czy nalewek?
              I wcale nie chodzi o jakieś moje specyfiki, to co proponuje Adrian też powinno działać.
            • m_a_l_g_o_s_i_a Re: MMS 02.08.15, 15:48
              Już kiedys pisałam , o masazu banką o moxe , terapie bardzo tanie jesli mamy jakąs osobę obok siebie, Dochodzi jeszcze do tego zadbanie o to aby kręgosłup był jak najbardziej prosty, najczęsciej bóle stawów pochodząa od napięc mięsniowych na kręgosłupie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka