angela.n 18.07.15, 11:29 Czy ktoś stosował ? Własnie czytam książkę Jima Humble. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_a_l_g_o_s_i_a Re: MMS 19.07.15, 20:25 Stosowałam na początku mojego leczenia przez około 3 tygodnie. Po tym czasie pojawił się mega herx , lub byc może pogorszenie boreliozy , po tym z tragicznego stanu wychodziłam bardzo długo . Z perspektywy czasu i obecnej wiedzy są lżejsze i bezpieczniejsze sposoby poradzenia sobie z chorobą. Odpowiedz Link
angela.n Re: MMS 20.07.15, 16:15 Małgosiu dziękuję Ci za wiadomość. Co stosujesz teraz ? Przy MMS mogą być bardzo silne herxy, dlatego lepiej stosować malutką dawkę. ...Jaki sposób poradzilabyś mi na babeszię? Odpowiedz Link
m_a_l_g_o_s_i_a Re: MMS 21.07.15, 06:41 Od około 2 lat nic nie stosuję boreliozę ,nie mam objawów . Co do babesii i bartonelli , oficjalnie nie diagnozowałam . Chociaż częsc objawów mozna było im przypisać . Z tego też powodu pierwsze zioła które stosowałam były też kierowane przeciw pierwotniakom [ oman , glistnik , gozdziki , wrotycz, piołun , zielony orzech ] Zioła dobierałam intuicyjnie , dostosowywałam je objawów. Muszę jednoczesnie zaznaczyc , że do wyleczenia przyczyniły się też inne niekonwencjonalne terapie . Odpowiedz Link
angela.n Re: MMS 28.07.15, 13:29 Dziękuję Małgosiu za Twój wpis. Możesz mi polecić te niekonwencjonalne terapie, bo zastanawiam się, jak dalej sie leczyć? Mam objawy babeszi i bb, bb od około 4 lat, brałam protokół podstawowy Buhnera i Lyme Essence Oils, to utrzymywało objawy w ryzach, ale nie wyleczyło. Kupiłam zioła szwedzkie i mam zamiar je przygotować. Odpowiedz Link
jan440 Re: MMS 28.07.15, 18:42 Angela. Zioła szwedzkie to średnio się nadają na boreliozę. Nie wiem czemu tak w ciemno walisz- LEO, te zioła szwedzkie. W dodatku to raczej słabe rzeczy, czemu nie spróbujesz olejków czy nalewek? I wcale nie chodzi o jakieś moje specyfiki, to co proponuje Adrian też powinno działać. Odpowiedz Link
m_a_l_g_o_s_i_a Re: MMS 02.08.15, 15:48 Już kiedys pisałam , o masazu banką o moxe , terapie bardzo tanie jesli mamy jakąs osobę obok siebie, Dochodzi jeszcze do tego zadbanie o to aby kręgosłup był jak najbardziej prosty, najczęsciej bóle stawów pochodząa od napięc mięsniowych na kręgosłupie. Odpowiedz Link