Dodaj do ulubionych

Dziwne „zawroty” głowy

08.09.24, 19:59
Od około dwóch miesięcy zmagam z się z dziwnymi zawrotami głowy , polegają one na ułamkowym dziwnym uderzeniu w głowę przypominające zawrót głowy,zawrót trwa dosłownie sekundę i zawsze zdarza mi się to w pracy pod wieczór po czym przestaje a ja dalej wracam do życia jest to dla mnie niepokojące bo nigdy tak nie miałem,ani rano ani popołudniu mi sie to nie zdarza tylko pod wieczór,nie kazdego dnia ale jednak zdarza,badania krwi jak i moczu wyszły pozytywnie dodam że biorę Depralin 10mg raz dziennie pod wieczór poza tym łykam regularnie magnez oraz stosuję multiwitaminę,
Obserwuj wątek
    • chocolate_dog123 Re: Dziwne „zawroty” głowy 08.09.24, 21:53
      Kreatynina
    • sp9tcu Re: Dziwne „zawroty” głowy 09.09.24, 03:37
      A co ma ją zawroty głowy do kreatyniny zacząłbym od podstawowych pytań mężczyzna czy kobieta Ile ma lat czy ma jakieś choroby współistniejące serce czy serce zdrowe Czy leczy się na tarczycę Co to może być według mnie trudno powiedzieć jednoznacznie lekkie zawroty dziwi mnie że pijesz leki na uspokojenie mogą one po prostu osłabiać marzę wieczorem może za dużo siedzisz na komputerze to może być od kręgosłupa szyjnego nie wiem nie wiem Proszę o większe informacje a procentowo sprawy nowotworowe jeden na 10 milionów od serca 4%. Od tarczycy 30%. Jeśli jesteś kobietą a jeśli jesteś mężczyzną 10% od kręgosłupa 40%. Na tle nerwowym 20%. Nie wiem naprawdę nie wiem może jak napiszesz coś więcej o sobie wtedy się
      • chocolate_dog123 Re: Dziwne „zawroty” głowy 09.09.24, 03:55
        Doucz się, a nie zadawaj głupich pytań jeśli chcesz się kreować na speca od medycyny
    • koziorozka Re: Dziwne „zawroty” głowy 09.09.24, 14:30
      kacper2001abc napisał(a):
      > biorę Depralin 10mg raz dziennie pod wieczór
      -----------
      Po Depralinie zdarzają się zawroty, uczucie osłabienia itp.
      Pogadaj z lekarzem, który ci go przepisał
      • sp9tcu Re: Dziwne „zawroty” głowy 09.09.24, 17:02
        oczywiście nie zauwarzyłem
        przeciez to psychotropo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka