Dodaj do ulubionych

Pytanie do branży medycznej

21.02.25, 11:07
Witam, pytanie do lekarzy prowadzących swoje praktyki. Proszę o polecenie systemu do prowadzenia rezerwacji wizyt pacjentów.
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: Pytanie do branży medycznej 21.02.25, 17:31
      medykzawodowiec15 napisał(a):
      > Proszę o polecenie
      -----------------
      Medyku miły, cieszę się, że bywasz na tym forum i super rad udzielasz.
      Forum jest o zdrowiu, nie o sprzęcie. Ale co ważniejsze po takich postach czasem pojawiają się "polecenia", które są zwykłą chamską, ale ukrytą reklamą. Nie widać ich tutaj, bo kasuję bez litości ;)
      Jeśli mogę coś radzić, to o takie sprawy pytaj na jakimś zamkniętym forum
      • medykzawodowiec15 Re: Pytanie do branży medycznej 24.02.25, 14:37
        Hej! fajnie że ktoś dba o jakoś forum. Pytam własnie specjlanie tutaj bo jest wieekszy przemial ludzi. Liczę, że się ktoś trafi jednak kto realnie pomoże. Zamkniete fora zawodowe sa o wiele gorsze, bo lekarze normlanie zarejestrowani na forum z numerem PWZ mają placone za polecenie firm medycznych i jak zadaje to samo pytanie to wszystkie odpowiedzi to reklamy.

Także spróbuję jeszcze podpytać, mam na oku albo MedycznaRejestracja / Aplit / Proassist.

Pytanie kieruję do użytkowników tych systemów.
    • medykzawodowiec15 Re: Pytanie do branży medycznej 03.03.25, 15:31
      Witam wszystkim. Zamykam wątek. Tak jak napisała Koziorozka - z dużą racją, raczej są tutaj pacjenci. A przynajmniej ludzie z branży się ukrywają ot co :))) Trochę szukam po grupach na Facebooku tematu ii tam zbieram informacje. Na ten moment próbujemy sił z Medyczną Rejestracją, więc jeśli ktoś bedzie mniec jakies zdanie otej firmie - to mam ustawione powiadomienia o nowych komentarzach w tym watku i chetnie poczytam. prosze tylko bez reklam juz pdobnych systemow, jak widac wyzej pytam o 3 konkretne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka