studiawschodnie
04.05.16, 22:40
Witam,
To mój pierwszy post tutaj więc z góry przepraszam za jakieś tutejsze błędy
Od dzieciństwa mam problem z nieświeżym oddechem. Zmieniałem diety,style życia itp na wszystkie możliwe i widzę że to nawet nie drgnie. Podam kilka spraw które mogą mieć z tym powiązanie bo ja już nie wiem co mam robić.
-moje zęby...myję je kilka razy dziennie a one są cały czas po prostu żółte(nie piję kawy i nie palę)
-podczas wizyt u lekarzy każdej specjalizacji, wszyscy mnie pytają kiedy miałem wycinane migdałki, a prawda jest taka że ja ich nie miałem wycinanych..nie wiem co mi się tam z nimi stało ale z takimi się urodziłem
-lekarze zalecają mi zwykłe gumy czy płyn do płukania ale...guma, zanim zamieni się w postać jaką powinna mieć po prostu się rozpuszcza(wiem że jest to oznaka cofania się kwasu ale ja nie odczuwam go w gardle poza ogólną suchością w ustach) a te płyny czy inne halitominy to działają na mnie może 10 minut...potem znowu jest to samo.
Pracuję na co dzień w biurze i to coraz bardziej sprawia że zamykam się przed ludźmi bo po prostu nie chcę być wyśmianym. prosze o jakąkolwiek pomoc.
Dodam że próbowałem już wszystkich rzeczy jakie są proponowane na forach, a i kilku lekarzy próbowało i zawsze jest to samo.
pozdrawiam
N K