Dodaj do ulubionych

Tabcin skutki

IP: *.238.102.206.adsl.inetia.pl 24.11.04, 18:16
Wziąłem Tabcin i trzy dni miałem z głowy. Brałem wg wskazówek. Ogólna
senność, suchość w ustach, brak koncentracji, duszności, kołatanie serca,
dreszcze, zimno mi było przy 25 C. Całe ciało jak z waty, okropny ból głowy.
Kompletna degrengolada. Rozmawiałem z lekarzem, mówił, że wiele osób skarży
się na podobne zjawiska i radził nie korzystać z niego przy przeziębieniach.
Może też na mnie trafiło, ale uważam, że to lek niestabilny. Ulotka ma
aktualizację z 1999 r. Przez ten syf nie mogłem uczestniczyc w kilku ważnych
spotkaniach. I kto mi to terz zwróci?
Obserwuj wątek
    • ukasz_z Re: Tabcin skutki 24.11.04, 20:29
      moze i nieaktualizowana ale dzialan ubocznych jest tam cala masa...wiecej niz
      przy niektorych psychotropach...
      • juukass Re: Tabcin skutki 30.03.15, 13:51
        ooo. a ja jestem w szoku, nie zdawalem sobie z tego sprawy. ale faktycznie po zazyciu szedlem prosto spac. moze dlatego nic nie zauwazylem. wyrzuce reszte w cholere
    • ismellurine Re: Tabcin skutki 20.03.15, 17:49
      Potwierdzam. Już po pół godziny od zażycia poczułem że odlatuję. Zdarzyło mi się kiedyś odczuwać podobne skutki otępienia po lekach na receptę ale nawet one nie działały tak gwałtownie. Lek nadaje się chyba bardziej na wieczorną rozrywkę niż na przeziębienie.
      • misiania Re: Tabcin skutki 30.03.15, 16:00
        Dwa spalone garnki. Serio. Wstawiłam coś na kuchenkę, zażyłam tabcin, obudził mnie swąd i dym z kuchni. Za pierwszym razem myślałam, że to przypadek, ale potem był drugi raz, znowu padłam jak podcięty kłos po zażyciu. I już więcej nie próbowałam.
        • anna_kisiel Re: Tabcin skutki 05.12.16, 17:22
          Każdy lek należy zażywać rozważnie. Jeśli biorę tabcin to nie po to by siadać zaraz za kółko czy brać się za robotę od razu. To silny lek dostępny bez recepty. Jako pomoc doraźna tylko. Lepiej iść do lekarza skonsultować co i jak, bo jak nie przejdzie po tabcinie to i tak trzeba wziąć mocniejszy lek, a po co walić w siebie tyle chemii?
          Tabcin jest spoko, kiedy bierze się go rozważnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka