Dodaj do ulubionych

Operacja przegrody nosowej

IP: *.chello.pl 27.11.04, 14:10
Witam!
Pragnę zasięgnąć opinii nt. możliwości skorygowania operacyjnie skrzywionej
przegrody nosowej w Warszawie lub okolicach - prywatnie. Interesuje mnie,
gdzie coś takiego można zrobić, gdzie warto, gdzie nie warto, komu
przestawili jak trzeba, komu spaprali i kto to zrobił. I ogólnie: gdzie się z
tym udać.
Z góry dziękuję i pozdrawiam,
Wojtek
Obserwuj wątek
    • Gość: konrad Re: Operacja przegrody nosowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 13:44
      Witam

Jesli chodzi o szpital w ktorym mozna wykonac ten zabieg to polecam MSWiA w
      Warszawie. Znieczulenie jest ogolne (spalem), opatrunki (tampony) wyjmuja na
      drugi dzien (przy wyciaganiu zero bolo, tylko swedzenie) zostaja tylko
      plastikowe plytki, ktore wyciagaja tydzien po zabiegu (tez zero bolu). Bylem
      tam w poniedzialek, we wtorek rano mialem zabieg, w srode wyjeli mi opatrunki,
      a w czwartek juz bylem w domu. Tydzien pozniej we wtorek wyjeli mi plytki.
      Przez caly czas jest tylko dyskomfort z powodu plytek, ale nic po za tym. A
      operowal mnie dr Podogrodzki.
      Pozdrawiam
      • Gość: ### Re: Operacja przegrody nosowej IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.11.04, 15:44
        Czy teraz czujesz się lepiej? Masz kłopoty z zatokami?
        • rybitwa_konrad Re: Operacja przegrody nosowej 28.11.04, 16:50
          Narazie to jeszcze nie wiem bo zabieg mialem 16.11.2004 wiec jeszcze za
          wczesnie mowic czy lepiej i czy nie bedzie problemow z zatokami, ale juz po
          malu widze roznice w oddychaniu, mam uczucie jak by mi powiekszyli otwory w
          nosie :). Lekarz ktory mnie operowal mowil ze bedzie lepiej, zreszta ludzie
          ktorzy mieli taki zabieg mowili ze jest super, ze bardzo pomoglo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka