Gość: gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:13 jak żyją ludzie z chorobą wieńcową? czy możliwy jest aktywny tryb życia np koszykówka, tenis? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nina Re: choroba wieńcowa IP: *.toya.net.pl 14.12.04, 13:05 Masz chorobe niedokrwienna? Da sie zyc, choc poczatki bywaja ciezkie:) Dobrze ustawione leczenie,dieta,unikanie stresow(latwo powiedziec:)),aktywnosc fizyczna-ale bez przesady,raczej nie wyczynowo,zero fajek. Mozna wyjsc na prosta,choc pewnie nie zawsze. Znajdz dobrego kardiologa-kontaktowego, to Ci wyjasni co mozesz a czego nie. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: choroba wieńcowa IP: *.crowley.pl 15.12.04, 12:31 Nie mam tej choroby (taką mam nadzieję)natomiast mam dostęp do ziołowego preparatu, który dobrze sobie radzi z przyczyną powstawania tej choroby i wielu innych. Z żoną od lutego pijemy go codziennie i w wyniku tego nadciśnienie żony (180/110) i niedociśnienie moje (90/60) zostały wyregulowane do poziomu 135/75. Jesteśmy już dawno po 40-ce a kondycja nam dopisuje: jeździmy na rowerach,pływamy,jeździmy na nartach. Trudno jest nas zmęczyć. Przy okazji przyjmowania tego preparatu chronimy się przed poważnymi i śmiertelnymi chorobami. Chcesz wiedzieć więcej? Pisz na adres: kecajkibab@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś