Dodaj do ulubionych

SLADOWA NIEDOMYKALNOSC MITRALNA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 22:15
to mi wykazalo w echo serca ale lekarz mi nic nie chcial powiedziec bo on
jest tylko od badania , moze ktos wie co to i czy to moze byc przyczyna
niemoznosci nabrania glebokiego oddechu , pozatym wszystko inne ok
Obserwuj wątek
    • Gość: mary Re: SLADOWA NIEDOMYKALNOSC MITRALNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 22:51
      Stwierdzono u mnie niedomykalność zastawki mitralnej chyba ze 20 lat temu. Juz nawet zapomniałam, że to mam. Spoko:)
      • Gość: tms82 Re: SLADOWA NIEDOMYKALNOSC MITRALNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 09:08
        u mnie tez to stwierdzono podczas 50 tys badan, ktore przeszedlem. to pikus.
    • connie1 Re: SLADOWA NIEDOMYKALNOSC MITRALNA 24.12.04, 09:12
      Jeśli nie towarzyszą jej inne poważne patologie , jest to wlasciwie wariant
      normy . Rzadko zdaeza się pacjent z super szczelnymi wszystkimi zastawkami
      Pozdrawiam
      Conka
    • Gość: Kate Re: SLADOWA NIEDOMYKALNOSC MITRALNA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.12.04, 12:08
      Podpisuje sie pod postem connie1. ja tez mam niedomykalność mitralna jak i ok
      25% naszego społeczeństwa...:)
    • Gość: Basia Re: SLADOWA NIEDOMYKALNOSC MITRALNA IP: *.idea.pl 26.12.04, 22:29

Ja także mam niedomykalność, ale teraz pojawiła się arytmia trigemini, i
      skurcze dodatkowe. A u Was?

B.
      • malaga1234 Re: SLADOWA NIEDOMYKALNOSC MITRALNA 27.12.04, 16:30
        Ja również mam jakąś śladową niedomykalność i jedynie czasem mam kołatanie
        serca, ale nawet nie wiem czy to ma związek. No wqidzisz- wszyscy tu piszący to
        maja
        • Gość: Doki Re: SLADOWA NIEDOMYKALNOSC MITRALNA IP: *.214-200-80.adsl.skynet.be 27.12.04, 16:54
          malaga1234 napisała:

> Ja również mam jakąś śladową niedomykalność i jedynie czasem mam kołatanie
          > serca, ale nawet nie wiem czy to ma związek. No wqidzisz- wszyscy tu piszący to
          > maja

... a ci niepiszacy nie wiedza, ze maja. :-)
          • Gość: malaga1234 Re: SLADOWA NIEDOMYKALNOSC MITRALNA IP: *.escom.net.pl / *.crowley.pl 27.12.04, 17:54
            Nic dodać, nic ująć.
    • Gość: cuore Re: SLADOWA NIEDOMYKALNOSC MITRALNA IP: *.aster.pl 27.12.04, 19:08
      Mam niedomykalność zastawki dwudzielnej i trójdzielnej, wada od urodzenia. I
      chyba mi grozi operacja. Boję się.
    • katja7 Re: SLADOWA NIEDOMYKALNOSC MITRALNA 30.12.04, 22:26
      Ja też to mam, a niemożność wykonania głębokich oddechów ma charakter
      nerwicowy. Mi zaserwowali zastrzyk rozkurczowy na pogotowiu bo myślałam że się
      uduszę. Od razu przeszło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka