IP: *.gizycko.mm.pl 02.01.05, 10:30
słuchajcie, nie wiem czy ten temat był tu poruszany. ale bardzo potrzebuję
pomocy. pękła nam wczoraj prezerwatywa. jak sie ten lek, który mozna zażyć w
ciągu 72h , jak go dotać i ile kosztuje?? pomocy.
Obserwuj wątek
    • orissa Re: wpadka 02.01.05, 11:18
      Chodzi Ci pewnie o Postinor-Duo, ceny są różne, ale raczej nie mniej niż 60zł,
      ginekolog może wypisać Ci receptę po uprzednim wywiadzie i badaniu.
    • Gość: a. Re: wpadka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 12:06
      recepte moga Ci tez dac na pogotowiu
      • Gość: xxx Re: wpadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 12:59
        tylko sie ciezyc. gratuluje.
      • Gość: mądra po szkodzie Re: wpadka IP: *.gizycko.mm.pl 02.01.05, 13:23
        dzięki za pomoc. no nic, trzeba działać. czy na pogotowiu mam się zgłosić do
        lekarza dyżurującego? przecież on mnie nie bedzie mógł zbadać.. i czy bedzie
        moógł mi wystawić receptę, jeśli nie jestem stąd i moja kasa chorych jest na
        drugim końcu Polski?
        • Gość: marysia Re: wpadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 14:25
          dziewczyno nigdzie nie idz bo potem bedziesz chciala dzidziusa i bedzie klapa.
          dosiego roku.
          • Gość: Wpadka Re: wpadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 15:08
            Zabezpiecz się w sposób pewny/tabletki lub spiralka/.Nie licz na "szczęście "
            jeśli już dojrzałaś do "ciupciania" to myśl głową a nie inną częścią ciała!!!Żo
            • Gość: 55g Re: wpadka IP: *.magma-net.pl 02.01.05, 16:52
              e tam. Ze spirala tez mozna zajśc w ciażę. Wiem z własnego doswiadczenia
              • Gość: 55g Re: wpadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 17:21
                Niewątpliwie!100% pewność to przysłowiowa "szklanka wody zamiast".Ale jedynie w
                miarę pewne to antykoncepcja hormonalna tabletkowa i spirala ew. z hormonami
                /Mirena/.Prezerwatywa to "hokus pokus , na kogo wypadnie na tego bęc",a już
                Postinor nawet Duo to wyciąganie pieniędzy!Trudno tak nas Pan Bóg stworzył,że
                jedna zaskakuje od razu a a co bardzo pragnie leczy się na niepłodność.A
                gdzieś po drodze gubi się przyjemność z kochania! Żo
        • Gość: a. Re: wpadka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 21:05
          nie wiem jak jest dokładnie na pogotowiu, bo ja bralam recepte od mojego
          lekarza. W kazdym razie nikt Cie nie bedzie badal (mnie lekarz tylko spytał
          który to dzień cyklu i bez problemu i wyrzutów wypisał recepte). Powodzenia
    • Gość: ev Re: wpadka IP: *.tvkgsm.net / 80.51.186.* 02.01.05, 19:44
      ta pigulka nazywa sie postinor duo. u mnie przepisala je normalnie, bez
      problemu lekarz pierwszego kontaktu. zreszta zawsze miec lepiej takie cos
      zawczasu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka