14.04.15, 00:04
Teraz forum będzie stac w miejscu bez Ciebie crying
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 00:05
      A tu są jedyni moi przyjaciele jakich mam.
      • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 00:07
        Smutno mi bardzo crying
        • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 00:17
          to żeś mnie ciągneła na forum żebym to przeczytał? na tamtym uprwanienia masz pewnie musi się odświerzyć lub jakoś aktualizować.Forum będzie istniało a czemu nie nie zdechnie postów nie będzie z taką częstotliwością i nie porozrabiasz ze mną jednym słowem delikatnie pisząc flaki z olejem będziesz ciagnełasmile będziesz musiała być poważna i poważnie pisać aż na zbyt częstosmile
          • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 00:19
            https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSe6Zx1lKwRCsr1Df80QVplAkl6MMdGu45KDt3gU-gOb6wa8iEe
            • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 00:20
              Ja nie chcę smutnego forum bo umrę ubezwłasnowolniona crying
              • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 00:23
                ditta12 napisała:

> Ja nie chcę smutnego forum bo umrę ubezwłasnowolniona crying

to już nie do mnie z pretensjami eszmera rozbiła, dała impuls który jak domino poleciał.
          • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 00:21
            Jak skończę pisać z tobą w tym wątku tak jak Ci napisałem już ty nie zajrzę nigdy tak samo jak i na to drugie.Jestem taki już że jak coś postanowię tak faktycznie to tak robię.Do tego zmotywała mnie właścicielka a i było jeszcze innych kilka powodów mnie poważnych.
            • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 00:22
              I mnie tak osierocisz.Możesz tak?crying
              • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 00:25
                masz tu maska, masz madu masz rangera i jeszcze właścićlekę czego Ci więc brakuje ludzi masz do nawijania hehehe nie popierdolisz sobie tylko ze mną o dupie maryni i nie poszalejemy.
                • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 00:26
                  kawę sobie jeszcze pierdolnełem ale nie wiem czy coś będę oglądał, twu zrobiłem dopiero.
              • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 00:26
                Usunęłam się z administrowania forum.Myślę że tak będzie lepiej.
                I tak prawie nic nie skreślałam.
                Chcę być zwykłą pisarką Eszmeraldo.
                • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 00:28
                  Chyba dziś nie zasnę,może też sobie kawę zrobię malutką.
                  Jestem skołowana bardzo.
                • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 00:29
                  To niczego ditto nie zmieniło eszmeralda mnie tak potraktowała więc chuj jej w dupę i tyle hehehe nie wygrała i nie wygrasmile
                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 00:31
                    a ja zapierdolę jakąś muzę na słuchawach na maxasmile
                    • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 00:32
                      kurwa w czwartek do pracy.... ja pierdole czemu ja się tak musze męczyć kończy mi się urlopsad
                      • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 00:33
                        chorobowe było przejebane urlop też nieciekawy bo pogoda zjebana
                      • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 00:34
                        Takie jest życie.Zaraz będzie nocna kawka.Bo wariaty tak maja że w nocy kawę pijają.
                        • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 00:35
                          Zaraz Rangarv się obudzi i coś napisze wink
                        • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 00:35
                          ja pierniczę nieźlę ditta hehe to se posiedzimy big_grin mi spać się też nie chce
                          • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 00:37
                            od czwartku jak by co pisz do mnie popołudniami bo tylko ze służbowym będę się bujał w robocie, ten w domu zostaje.
                          • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 00:37
                            No ja też nie senna wcale.Może zrobimy maraton do rana jak kiedyś bywało?HEH.
                              • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 00:47
                                Niezły tytuł Twego forum"Fanaerie"-jakby wszystkie fanaberie tam umieszczone miały być.
                                A co to są fanaberie?
                            • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 00:42
                              no ale będę musiał podjechać na stacje benzynową gdzieś za 2-3 godziny po szlugismile bo mi się skończą haha a teraz zapodam Ci odjazdbig_grin to jest fajny kawałek.
                                • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 00:48
                                  Bo my jesteśmy ditto pojebani a ja już w szczególności, jak gdybyś pracowała pół życia w mojej branży albo byś ześwirowała albo by Cię zdrowo pojebało, jedno z dwóch.hehehe
                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 00:50
                                    te czytanie artykułów masz we krwiwink to się udziela do końca życia hahahaha u mnie trochę inaczej
                                    • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 00:52
                                      oo a ten koleś z teledysku ma glocka dopiero teraz zauważyłem mam takiego samegosmile w modziebig_grin
                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 00:51
                                    Mnie pojebało mimo że bardzo często zmieniałam pracę z umysłowej na fizyczną,na przemian bo nie dawałam rady w jednostajnej pracować.
                                    • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 00:52
                                      Ja pracowałam też w ZUSie,jestem urzędnikiem państwowym,zrobiłam aplikacje.
                                      • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 00:54
                                        My musimy dać upust swojej wyobraźni na forum coby w życiu codziennym być grzeczni i przykładni może.Jak myślisz?
                                        • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 00:58
                                          ditta12 napisała:

> My musimy dać upust swojej wyobraźni na forum coby w życiu codziennym być grzec
                                          > zni i przykładni może.Jak myślisz?

No pewnie to teraz wyobraź sobie że ja pół życia jestem dojebem to pseudonim mojego resortubig_grin
                                      • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 00:56
                                        ditta12 napisała:

> Ja pracowałam też w ZUSie,jestem urzędnikiem państwowym,zrobiłam aplikacje.

No ja też pracuję dla tego kraju, a kursów mam w chuj i ciut ciut tylko nieprzydatnych do rzadnej uczciwej p[racy hehehe
                                    • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 00:55
                                      U mnie to tak fajnie nie wygląda ja nie mam pracy ani fizycznej ani umysłowej ujmijmy to tak.
                                      a Chuj wie czy ja wogóle istniejebig_grin
                                      • uwierz_w_to dojeb i ciach bajera 14.04.15, 00:59
                                        trybisz?wink haha zaraz gdzieś znajdę Ci opis.
                                      • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 01:01
                                        Ja się też nad tym często zastanawiam czy ja istnieję i czy komus jestem potrzebna.
                                        Jestem bo jestem,nawet pralki nie mam bo wywaliłam cieknącą i nowej nie kupiłam i nie kupię gdy mnie sąd ubezwłasnowolni bo będę musiała do córki podanie napisać o pozwolenie a nie daj bóg jak ona będzie miała pieczę nad moją kartą bankomatową bo i tak może być/
                                        Czym będę?Mydłem?
                                        • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 01:03
                                          Rozłożona jestem na łopatki przez to wszystko.Nie sprzątam,nic nie robię,jakieś małe zakupy,nie gotuję prawie,kawę przeważnie.
                                          Spadam gdzieś w głęboki dół i nic mnie nie podniesie chyba że wyrok Sądu.
                                          • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 01:14
                                            I co?I ja mam nawalać się z jakimś własnym lękiem?
                                            We mnie już nawet lęku nie ma-ziro.
                                            • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 01:20
                                              ditta12 napisała:

> I co?I ja mam nawalać się z jakimś własnym lękiem?
                                              > We mnie już nawet lęku nie ma-ziro.

Ja nie wiem w zasadzie czego się boję nie zastanawiam się nigdy nad tym.A lęk sam nie wiem bardzo rzadko go miewam przy jakichś sytuacja z zzaskoczenia najczęściejsmile
                                          • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 01:17
                                            ditta12 napisała:

> Rozłożona jestem na łopatki przez to wszystko.Nie sprzątam,nic nie robię,jakieś
                                            > małe zakupy,nie gotuję prawie,kawę przeważnie.
                                            > Spadam gdzieś w głęboki dół i nic mnie nie podniesie chyba że wyrok Sądu.

Ile razy ja upadałem i się podnosiłem nie zliczę tego, nie ma twardzieli ze skały no chyba że to są niedorozwoje.
                                        • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 01:14
                                          ditta12 napisała:

> Ja się też nad tym często zastanawiam czy ja istnieję i czy komus jestem potrze
                                          > bna.
                                          > Jestem bo jestem,nawet pralki nie mam bo wywaliłam cieknącą i nowej nie kupiłam
                                          > i nie kupię gdy mnie sąd ubezwłasnowolni bo będę musiała do córki podanie napi
                                          > sać o pozwolenie a nie daj bóg jak ona będzie miała pieczę nad moją kartą banko
                                          > matową bo i tak może być/
                                          > Czym będę?Mydłem?

No to ditto tak teraz poważnie, a co w życiu człowiekowi jest potrzebne? pralka ,lodówka i wanna? ja mam wszystko mam co chcę tak nie do przesady i na chuj mi to wszystko,Kim ja jestem, człowiekiem.
                                          • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 01:17
                                            Wiesz jak ja piorę?
                                            Wrzucam rzeczy,nalewam wody wchodzę i ugniatam stopami,za jednym zamachem mam czyste nogi a ostatnio zamiast ścierek używam jednorazówek i w ogóle zaczynam wszystko traktować powoli jak jednorazówki.
                                            • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 01:18
                                              Nawet nie mam czasem siły palcem ruszyć bo do tego ten clopiksol w zastrzykach.
                                              • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 01:28
                                                Jesteś tam czy śpisz?
                                                • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 01:31
                                                  ditta12 napisała:

> Jesteś tam czy śpisz?

jestem szukam jakiegoś kawałka dobrego do wrzucenia.
                                              • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 01:31
                                                Odpowiem Ci na dwa posty od razu wiem jak to jest bo jak zawsze mnie leczą to przez miesiąc mnie faszerują podobnie, dochodzę do siebie i jest dobrze, taki mały restarcik.
                                                • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 01:32
                                                  U mnie będzie dobrze jak mi zdejmą te zastrzyki.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 01:36
                                                    Ja już mam nawet trudności z wykąpaniem się.Wodowstręt.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 01:39
                                                    ja tam wpierdalam tuzin tabletek i cały dzień chodzę zamroczonybig_grin bo te psychojeby mnie wykańczająsmile
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 01:48
                                                    Właśnie wyrzuciłam swój jednorazowy szlafrok.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 01:50
                                                    A ja kawę sobie jeszcze jedną zrobię sobie, jutro mam dwie sprawy do załatwienia ale czas wolny więc nie ma znaczenia o której godzinie pewnie jak wstanę i się ogarnę.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 01:55
                                                    Ditta pamiętasz co mi kiedyś mowiłaś że pracowałaś w pewnej agencji czytając artykuły powiedz mi ty też je rozumiesz od dupy strony jak czytasz wiesz o czym mówię.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 01:57
                                                    Bo ja chyba wiem nawet gdzie ty pracowałaś ale nie będę pisał bo nie jestem pewien i nie na forum.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 01:59
                                                    Miałam dobrą robotę ,piłam kawę i czytałam gazety.big_grin
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:00
                                                    ditta12 napisała:

> Miałam dobrą robotę ,piłam kawę i czytałam gazety.big_grin

wiemsmile
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:03
                                                    część dziennikarzy pracuje dla kilku agencji, ty nawet chyba nieświadoma byłaś co robisz z tego co zrozumiałem dosyć dziwnie.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 02:01
                                                    To się nazywa białe szpiegostwo taki fach.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 02:04
                                                    Poczułam się lepiej pisząc z Tobą,jakbym miała wszystko olewać.
                                                    To trzeba umieć.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 02:05
                                                    <część dziennikarzy pracuje dla kilku agencji, ty nawet chyba nieświadoma byłaś co robisz z tego co zrozumiałem dosyć dziwnie.>

Dobrze mi płacili to robiłam a co mnie to obchodzi?
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 02:07
                                                    Pocięłąm ten szlafrok,może zrobię poduszkę wypchaną wełnami i resztkami ze szlafroka?
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:05
                                                    ditta12 napisała:

> To się nazywa białe szpiegostwo taki fach.

to wiem, pracowałaś w agencji która była przykrywką no tylko za chuja nie rozumiem tego że byłaś tylko zwykłym pracownikiem.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:07
                                                    chyba Ci nie wierzę że nic nie wiedziałaś, żeby czytać artykuły i rozumieć trzeba też rozumieć dupy stronę więc jak? ty to przełożonemu interpretowałaś?
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:08
                                                    To ja nie czytam a rozumiem a ty powinnaś być w tym mistrzem.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 02:08
                                                    Byłam niezwykła dlatego mnie zatrudnili i trzymali 12 lat big_grin
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 02:08
                                                    Tam ludzie co chwilę wylatywali z pracy za nic.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:11
                                                    ditta12 napisała:

> Tam ludzie co chwilę wylatywali z pracy za nic.

Jakie to były lata ditto? może to było około 20-24 lata temu?
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 02:13
                                                    Słabemu dojebać można zawsze, bo czemu kurwa nie?

• ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 02:14
                                                    Wtedy mnie zwolnili gdy brat mnie w domu więził/Nie pamiętasz?Sam mi podałeś numer 112.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:18
                                                    ditta12 napisała:

> Wtedy mnie zwolnili gdy brat mnie w domu więził/Nie pamiętasz?Sam mi podałeś nu
                                                    > mer 112.

tego nie pamiętam ale czekaj to ciebie zatrudnili, moment jakieś 8 lat nawijamy na gazecie no kurwa masz ci los zatrudnili ciebie jakieś 20 lat temu hahahaha,
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:14
                                                    ditta12 napisała:

> Słabemu dojebać można zawsze, bo czemu kurwa nie?
                                                    >
                                                    teraz mi tu ściemę trzaskasz?
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 02:17
                                                    facet.wp.pl/kat,69514,wid,16928813,wiadomosc.html?ticaid=114af2
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:23
                                                    jakieś sruty pierduty hehehe
                                                    dobra ciach bajera no kurwa ubaw po pachy co wymodzili.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:10
                                                    ditta12 napisała:

> Byłam niezwykła dlatego mnie zatrudnili i trzymali 12 lat big_grin

A ty cwaniaro to wiesz co to za kryptonim dojebsmile
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:13
                                                    odpowiedz.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:27
                                                    20 lat temu był u nas nabór ludzi z ulicy w zieleniaku sławnym pod przykrywką agencji detektywistycznej, z tego co wiem z całej ekipy około 30 osób ostały się może 2-3 dokładnie nie pamiętam
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:29
                                                    jeden z nich mój koleś zaginoł, następny też gdzieś w siąkł a może nie nie wiem nie widziałem go parę lat być może gdzieś są chuj wie w jakich resortach docelowo wylądowali
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:30
                                                    Jestem już pewien na 100% wiem Ditto kim jesteś lub kim byłaś.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:31
                                                    kim byłaś.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:32
                                                    aaa jeszcze brodacz zwerbowali brodacza ale chuj wie gdzie on się podziewa a miał ze 48 lat.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 02:31
                                                    Było i ni ma jak w cyrku ruskim.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 02:32
                                                    <Jestem już pewien na 100% wiem Ditto kim jesteś lub kim byłaś.>

No kim byłam?
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:34
                                                    ditta12 napisała:

> <Jestem już pewien na 100% wiem Ditto kim jesteś lub kim byłaś.>
                                                    >
                                                    > No kim byłam?

Mariną Nawratilową.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:35
                                                    ditta12 napisała:

> <Jestem już pewien na 100% wiem Ditto kim jesteś lub kim byłaś.>
                                                    >
                                                    > No kim byłam?

pod chuj to studenta hehehe
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:33
                                                    ditta12 napisała:

> Było i ni ma jak w cyrku ruskim.

hahahahahaha
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:37
                                                    nie byłaś tak jak ja nigdy nie byłem spawaczem buhahahaha
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:40
                                                    napisałem i zgdałem na 100% możesz się wypierać.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:44
                                                    Dobra ditto tak pogrywaszsmile to ja odkryję karty zdeczko i przestanę głupa palić.
                                                    To co napisałaś się oficjalnie nazywało może, chciaż już nie mam pewności czy faktycznie to ta firma sama wiesz jak jest.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:46
                                                    teraz nie ogarniam może jaśniejsmile
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 02:48
                                                    Weź tak sobie trochę wygoogluj to ogarniesz.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:53
                                                    ditta12 napisała:

> Weź tak sobie trochę wygoogluj to ogarniesz.

no kurwa nie pogadasz, ja pierdolę bym nie przypuszczył w życiu.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:50
                                                    ale w kulki lecisz hehe ty Afrodyta z ciebiesmile
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 02:52
                                                    Afroditta kochany,Afroditta
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:55
                                                    To chujowo na stare lata jakoś się dzieje w tym twoim ,,Państwie" duńskim
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 02:58
                                                    powiem Ci tak szczerze po tym wszystkim to chuj wie wiem że nic nie wiem, kurwa równie dobrze możesz być Celina Zawacka a konto na fejsie o dupę rozbić.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 03:02
                                                    Źle się dzieje.
                                                    Nawet mój kot ostatnio niedomaga,markotny jakiś.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:04
                                                    ditta12 napisała:

> Źle się dzieje.
                                                    > Nawet mój kot ostatnio niedomaga,markotny jakiś.

kurde faje mi się kończą zostały mi dwiesad
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:03
                                                    hehe dobrebig_grin
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:00
                                                    a najlepsze jest to i bądź tu mądry i znaj prawdę hahaha no polewę mam niezłąsmile
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 03:03
                                                    Taka prawda nie ściema.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:07
                                                    ditta12 napisała:

> Taka prawda nie ściema.

no poniekad znam reszty się domyślam.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:10
                                                    ale mi jedno zboczenie zostało kamerkę mam zaklejoną w laptopie tylko mikrofonu nie wyłączam bo po kij jak to obejść można.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 03:11
                                                    Czemu masz kamerkę zaklejoną w lapku?
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 03:11
                                                    Co by Twego face nie oglądał nikt?
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:11
                                                    nie chcę po prostu żeby ktoś przypadkiem widział jakie miny trzaskam przed kompemsmile
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 03:12
                                                    A jakie trzaskasz?
                                                    Ja mam na przykład okulary na ustach gdy piszę.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:15
                                                    a różne zależy co przeczytam lub napiszę, czasem uśmiech od ucha do ucha czasem się podrapię czasem zaweisi mi się uśmiech na jakiś czas bywa róznie.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:18
                                                    sama dobrze wiesz że cuda na kiju można robić w sieci.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:20
                                                    Jak ktoś siedzi sporo w temacie to doskonale sobie z tego sprawę zdaje nawet głąb.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:22
                                                    Tak jest ze wszystkim przecież wiesz.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 03:21
                                                    Ja Cię widziałam dawno temu przez kamerkę,pamiętasz?To wyglądałeś ok.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 03:22
                                                    Ale Ty mnie nie widziałeś wink
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:23
                                                    to nie chodzi w zasadzie o wygląd ale o fakt że ktoś twoją facjatę może oglądać.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:26
                                                    Myślę że gdyby nie twój ostry stan choroby to dalej byś spokojnie sobie pracowała w tej firmie.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 03:28
                                                    Możliwe.
                                                    Nie wiem co zrobiłam.
                                                    Acha,nie mogłam wyjść z domu(klucze)i pójść do pracy.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 03:30
                                                    Potem mój brat zadzwonił do firmy i zorganizował mi urlop(bez mojej wiedzy)a gdy wróciłam dowiedziałam się że już nie pracuję.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:31
                                                    ditta12 napisała:

> Możliwe.
                                                    > Nie wiem co zrobiłam.
                                                    > Acha,nie mogłam wyjść z domu(klucze)i pójść do pracy.

To ditto nie było przyczyną chyba wiesz dobrze co było tak naprawdę przyczyną.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:28
                                                    i dożyła spokojnej i dobrej emeryturkismile ale w życiu czasem się pierdoli.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 03:30
                                                    Czasem inni ci w życiu spierdolą coś.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 03:31
                                                    Pomocnicy tak zwani.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:32
                                                    Tak też bywa.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:33
                                                    Zresztą tam chyba u ciebie wtedy jakoś szef się zmienił? coś tak mi świta.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:34
                                                    i wtedy poleciałaś, mylę się? czy dobrze mi świargoli?
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 03:36
                                                    Najpierw był jeden dyrektor a potem dwie dyrektorki z bożej łaski.
                                                    Tak to z babami jest.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 03:38
                                                    Jedna baba drugiej babie.......na ucho.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:40
                                                    ditta12 napisała:

> Jedna baba drugiej babie.......na ucho.

hmmm no nie wiem skoro byłaś dobra w tym co robiłaś ale ludzie są różni, wszędzie się jebie i każdemu się może zdarzyć.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:37
                                                    zresztą następna sprawa która mi dała do myślenia to była sprawa piwnicy i czerwonej farby (ale to na marginesie teraz mi się przypomniało) zajechany mózg masz.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 03:39
                                                    To nie farba to krew była.Ktoś w nochala oberwał tam.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 03:40
                                                    Zapłacili mi za tę piwnicę i już wydałam.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 03:41
                                                    Pewnie w piwnicy wódkę pili i potem się nawalali.Stąd ta krew.Ta babka z PZU od zdjęć to samo powiedziała że to krew.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:44
                                                    ditta12 napisała:

> Pewnie w piwnicy wódkę pili i potem się nawalali.Stąd ta krew.Ta babka z PZU od
                                                    > zdjęć to samo powiedziała że to krew.

nie wnikam w szczegóły ale w twoje podejście do sytuacji.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:42
                                                    bardziej mi chodziło o sam fakt podejścia do tej sytuacji twój.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:43
                                                    bo wiesz co każdy normalny człowiek by zrobił? zerwał kłodkę założył własną zobaczył krew wzruszył ramionami i poszedł do domu.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu 14.04.15, 03:46
                                                    Ja jestem nienormalna,chciałam żeby PZU zdjęło mi kłódkę i założyli drugą a oni mi zapłacili pieniążki.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:49
                                                    tak się zastanawiam w jaki sposób jest to możliwe:
                                                    Mianowicie czasem strony nie odświeżam i post mi pojawia się z nikąd nie raz to już zauważyłem u ciebie też?
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:52
                                                    są różne cuda na kiju to fakt ale jak może się pojawić post nie odświeżając strony, poważnie.No chyba że mało wiem w tej kwestii.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:53
                                                    Ale tylko czasami zauważyłem to nie raz,naprawdę nie wiem jak.
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu 14.04.15, 03:59
                                                    co się nie odzywasz jak będziesz szła spać to mi napisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka