Dodaj do ulubionych

Instant karma 🤭

18.07.25, 10:50
www.pudelek.pl/wpadka-na-koncercie-coldplay-kamera-pokazala-czulosci-pary-a-internauci-zrobili-sledztwo-to-zonaty-ceo-duzej-firmy-i-jego-pracownica-7179242132036192a
😁 gdyby nie zareagowali, nikt by pewnie nie zwrócił uwagi:
Obserwuj wątek
    • sueellen Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 10:55
      Amatorzy. Na koncerty im się chodzić zachcialo. Z kochankiem tylko w ukryciu.
      • hrasier_2 Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 14:08
        sueellen napisała:

> Amatorzy. Na koncerty im się chodzić zachcialo. Z kochankiem tylko w ukryciu.
        Bingo. Lub na boisku piłkarskim jak zgasną światła 🤪
    • danaide2.0 Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 10:58
      1984, wypisz wymaluj.
    • obrus_w_paski Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 10:58
      Odczuwam satysfakcję, że zdrada wyszła na jaw w taki spektakularny sposób, ale to miecz obosieczny. W dzisiejszych czasach każdy każdy każdy może zostać memem na lata (ten pan Janusz z memów miał depresję wiele lat np) wystarczy dziwne zdjęcie w Sieci.

No i dzieci mi strasznie szkoda

Facet się szybko odbije, babka będzie miała przerąbane jak Kewinski
      • 35wcieniu Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 13:08
        A ja zupełnie nie.
        Jasne, spoko że wyszło na jaw, ale sytuacja kiedy jacyś losowi ludzie są niusem na całym świecie z takiego powodu jest zupełnie groteskowa.

PS. Z Januszem to był nosacz więc wątpię xD
        • simply_z Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 13:13
          To byl facet z serii o panu Areczku..
          • 35wcieniu Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 13:15
            Derehajło? Skąd nius o depresji?
            To działacz Konfy, akcja najpierw go bawiła ale jak ktoś zaczął zarabiać na magnesach z nim to złożył pozew a sprawie, nie wiem jak się skończyła.
            • borsuczyca.klusek Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 14:25
              Rzeczywiście podobny, ale to nie ten. Obrus w paski ma na myśli historię zwykłego policjanta (czy strażnika miejskiego), którego zdjęcie bez jego wiedzy i zgody użyto do memów.
              • obrus_w_paski Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 14:35
                Tak tak, to był jakiś dzielnicowy z wioseczki. Czytałam wywiad z nim, b.smutny
                • borsuczyca.klusek Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 14:38
                  Też to czytałam, poruszające to było
        • freja08 Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 14:01
          35wcieniu napisał(a):

> PS. Z Januszem to był nosacz więc wątpię xD

Swego czasu była dość popularna seria memów o Panu Andrzeju z Polski, do których wykorzystano wizerunek wąsatego policjanta o imieniu Janusz. Chyba to o niego chodzi.
          • damartyn Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 14:31
            Wszyscy sobie w mediach używają, a nikt nie myśli przez, co przechodzi teraz ta żona Słabe to.
            • kobietazpolnocy Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 15:21
              damartyn napisał(a):

> Wszyscy sobie w mediach używają, a nikt nie myśli przez, co przechodzi teraz ta
              > żona Słabe to.

Prawda?
              Przecież to jest zawstydzające dla wszystkich stron. A tymczasem internetowa gawiedź ma rozrywkę.
              • pffpffpff Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 15:24
                Zawstydzające. Ale ile kasy na detektywa zaoszczędzone 🤭
              • niemcyy Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 20:58
                Jak kładł łapy na cyckach pracownicy, którą dopiero co awansował, i okłamał żonę idąc na ten koncert to się nie wstydził, ona też nie jak rozkładała nogi i brała podwyżkę, a teraz wszystkie strony zawstydzone?
                • sueellen Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 22:55
                  Żona , dzieci, rodzice, jeśli ta pani też miała męża i rodzinę to także oni. Tyle osób cierpi. Nie, nie stało się dobrze.
                • gru.u Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 14:00
                  A żona co złego zrobiła że cały świat ma ją oglądać w roli zdradzanej frajerki?
                  • boogiecat Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 22:06
                    A tego to nie wiadomo, moze zonie tez wraca karma, no jak karma to karma💁‍♀️
    • natalyaxx Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 13:12
      Facet już wypuscił statement, oczywiscie wycofuje się by poddać się refleksji, ale to i tak wina mediów, że prywatna sytuacja została tak upubliczniona wink trzymam kciuki za żonę, niech dostanie duuużo $ przy rozwodzie.
      • obrus_w_paski Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 14:34
        Statement to fake
      • sueellen Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 22:58
        Ale skąd pewność że żona wystąpi o rozwód? Bo tego się od niej oczekuje? A jak nie wystąpi to co? Też zostanie zmieszana z błotem? A jeśli byli w związku otwartym i ona wiedziała o romansie ( tylko np nie wiedziała z kim) i sama też romansowała na boku?
        • primula.alpicola Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 23:07
          sueellen napisała:

> Ale skąd pewność że żona wystąpi o rozwód? Bo tego się od niej oczekuje? A jak
          > nie wystąpi to co? Też zostanie zmieszana z błotem?

Tak, miesza się takie żony (i mężów) z błotem, nie mają honoru, godności, są idiotkami. Gawiedź pragnie krwi rozwodowej

A jeśli byli w związku otwa
          > rtym i ona wiedziała o romansie ( tylko np nie wiedziała z kim) i sama też roma
          > nsowała na boku?

No, to niech lepiej pilnuje żeby ti nie wyszło na jaw.
          • kamin Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 07:47
            No słabe to.
        • angazetka Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 07:50
          To by wtedy mąż tak nie panikował po złapaniu przez kamerę.
          • sueellen Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 13:58
            angazetka napisała:

> To by wtedy mąż tak nie panikował po złapaniu przez kamerę.
            >

Oczywiście to tylko gdybanie. Ale gdyby , tylko gdyby małżeństwo dawało sobie zielone światło na skoki w bok, jest wysoce prawdopodobne że nie ogłaszali tego rodzinie i znajomym np dlatego że mogliby tego nie zrozumieć. Oczywiście najpewniej pan po prostu zdradzał żonę i mydlił oczy ze jest na ważnym spotkaniu w delegacji. Nawet jeśli żona podejrzewała , nie jest oczywiste że chce rozwodu. A teraz będzie do niego po prostu zmuszona.
    • gryzelda71 Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 13:13
      Tez to przed chwilą widzialam cudne hahaha
      • 35wcieniu Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 13:17
        Nie ma w tym nic cudnego. Szczęśliwie w Polsce coś takiego nie mogłoby mieć miejsca. Zagraniczne media w artykułach wrzucają screeny z profilem żony tego gościa, analizują zmianę nazwiska, wszystko na tacy, dane, fotki dzieci, szaleństwo.
        • kariwitch00 Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 13:26
          W tych czasach to nie jest rzadka sytuacja, tym bardziej że większość działalności i biznesów opiera się na prowadzeniu fanpageów, kręceniu filmów i reklamie w sieci.Dlatego wszędzie robi się teraz zdjęcia i o ile fryzjer zapyta o zgodę to już restauracje tego nie robią ponieważ aktualizują na swoich profilach np zdjęcie sali, nie jeden prezentował się na FB jakiejś knajpy będąc z kochanką czy na L4
          • 35wcieniu Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 13:38
            Nie wiem o czym mówisz. Ja mówię o artykułach w najpoczytniejszych serwisach z podaniem pełnych danych rodzin osób, które owszem, moralnie są dnem, ale ani nie popełniły przestępstwa, ani nie są osobami publicznymi.
            • kariwitch00 Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 13:49
              Może w polskich realiach nie będzie przedruków w poczytnych magazynach ale jeśli ktoś jest szerzej kojarzony z jakiejś działalności to wystarczy że taka informacja opatrzona zdjęciem zalewa internet, i tak z pełnymi danymi.
              • 35wcieniu Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 13:51
                Nie o tym mówię.
          • bardzo_wredna_dziewucha Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 23:14
            kariwitch00 napisała:

> W tych czasach to nie jest rzadka sytuacja, tym bardziej że większość działalno
            > ści i biznesów opiera się na prowadzeniu fanpageów, kręceniu filmów i reklamie
            > w sieci.Dlatego wszędzie robi się teraz zdjęcia i o ile fryzjer zapyta o zgodę
            > to już restauracje tego nie robią ponieważ aktualizują na swoich profilach np
            > zdjęcie sali, nie jeden prezentował się na FB jakiejś knajpy będąc z kochanką
            > czy na L4

Bzdura. Nie wolno wykorzystać niczyjego zdjęcia na swoim fanpage'u bez pisemnej zgody. Nie mogę zrobić zdjęcia wnętrza knajpy z ludźmi w środku i wrzucić, nie wolno mi nakręcić rolki z widocznymi ludźmi itd. Nie pisz takich rzeczy, bo jeszcze ktoś uwierzy i tak zrobi, a potem może mieć grubo przerypane.
            • kamin Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 07:50
              Możesz wrzucić zdjęcie grupy osób, np przechodniów na ulicy, kibiców na meczu, gości restauracji (bez indywidualnych zbliżeń). Nie musisz mieć zgody na piśmie.
              • kariwitch00 Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 17:03
                To że ona o tym nie słyszała i jej się to nie mieści w głowie nie oznacza że to nie istnieje, owszem to się dzieje. Nawet jedna z gwiazd YT która w trakcie rozwodu poszła do knajpy z potencjalnym nękaniem znalazła się na takim fanpage’u a że jest kojarzona od razu fanki ją rozpoznały puściły to dalej doszło do jej eksia i z tego co relacjonowała miała aferkę.nie to nie było ustawione nie miała pojęcia że jej robią zdjęcia. Znam jeszcze dwie takie akcje.w zeszłym roku na jednym z festiwali latały zdjęcia na insta
                • kariwitch00 Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 17:03
                  * potencjalnym neksiem
                  • kariwitch00 Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 17:10
                    Albo zobacz na insta tej ezo imprezy wibracje, tam są relacje. Na bierzaco pokazują masami randomowych ludzi. Nie każdy ma pojęcie że się znalazł w kadrze jak się wije z ceremonialnym kakao
                    • kariwitch00 Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 17:16
                      Może sobie przypomnijcie jakieś wydarzenia które były filmowane bo ja np jestem na YT gdy w 98 bawiłam się na koncercie.
        • primula.alpicola Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 13:43
          35wcieniu napisał(a):

> Nie ma w tym nic cudnego. Szczęśliwie w Polsce coś takiego nie mogłoby mieć mie
          > jsca. Zagraniczne media w artykułach wrzucają screeny z profilem żony tego gośc
          > ia, analizują zmianę nazwiska, wszystko na tacy, dane, fotki dzieci, szaleństwo
          > .
          >
          >
          Obrzydliwe. Ta żona powinna ich pozwać.
          • 35wcieniu Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 13:51
            Zakładam że wg tamtejszego prawa nie popełniają przestępstwa, tak na logikę. Chyba że wliczają sobie ewentualne straty w koszty, a zysk z klików jest wart tego ryzyka, chociaż wątpię, ciężko wyczuć.
            Ale zupełnie mnie ta sytuacja nie bawi, przecież to jest coś strasznego, jakby się zastanowić i przenieść na nasze warunki. Budzi się baba rano a w na przykład "Superaku" screeny z jej fejsa łącznie z nazwiskiem i artykuł "Pan Jakub Nowak, szef firmy Dupolot z Jeżowic Górnych przyłapany z kochanką na koncercie Zenka. Kochanka to pani Anna Kowalska, pracownica ww. firmy. Poniżej zdjęcia z otwarcia nowego garażu dla pracowników i profil żony -zdazyla już zmienić nazwisko w mediach społecznościowych".
            Jezu, koszmar.
            • primula.alpicola Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 13:53
              Tak, koszmar, zgadzam się.
              A wokalista Coldplay, dziamgający bez namysłu do mikrofonu, też zdaje się nie był niewiniątkiem i wzorem wierności.
              • hrasier_2 Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 14:09
                Każda znudzona mężatka marzy, że się przydarzy 😁
              • niemcyy Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 20:55
                I dlatego wiedział, jakie opcje wchodzą w grę jako przyczyna paniki.
            • dramatika Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 12:26
              35wcieniu napisał(a):

> Budzi się baba rano a w na przykła
              > d "Superaku" screeny z jej fejsa łącznie z nazwiskiem

Ja nie mogę zrozumieć zdziwienia, że jeśli ktoś na "fejsie" podaje swoje nazwisko i wrzuca zdjęcia, to że jest to publicznie widoczne. Autentycznie wydaje mi się, że ludzie nie mają tego świadomosci big_grin
    • kaki11 Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 13:38
      A wystarczyło się przytulać dalej, nikt by tego nie szukał, nikt by się nie dowiedział big_grin
      No, ale przy całym humorystycznym wydźwięku, to ja im wszystkim współczuję. Najbardziej oczywiście rodzinom, bo dowiedziały się w jeden z gorszych możliwych sposobów, viralem na cały świat, wszystkich znajomych, kolegów dzieci. Cały ten medialny cyrk, przy rozpadzie rodziny wcale fajny nie jest. A ta para też nie jest przez to w doberej sytuacji- tak zwalili, a cały świat i ich otoczenie też, dyskutuje znowu, nie tylko o zdradzie, ale też medialnej wpadce.
    • primula.alpicola Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 13:42
      O boże, ale wpadkabig_grin
      Czuć u Ciebie taką zadowoloną satysfakcję, shell.
      • pffpffpff Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 15:19
        Prawidłowo.
        Najpierw podejmuje się decyzję o rozstaniu z żoną / mężem, a później pokazuje się publicznie z nową/ym partnerem.
        A tu? Zero dyskrecji, zero pozorów. Czułe przytulanki w tłumie, w miejscu publicznym. No bezczel po całości.
        • trampki-w-kwiatki Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 21:04
          Yes.
        • hrasier_2 Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 21:04
          Samo życie.
        • primula.alpicola Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 22:57
          pffpffpff napisał:

> Najpierw podejmuje się decyzję o rozstaniu z żoną / mężem

Jasne, właśnie tak to działa w życiu, no nie?
        • gru.u Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 14:02
          W tłumie to akurat zwykle najbezpieczniej, gdyby nie kamera nikt by się nie dowidział
      • kk345 Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 09:56
        Shell zdaje się nakłada na sytuację filtr własnego doświadczenia, mam takie wrażenie.
      • alex_vause35 Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 17:17
        Satysfakcję płynącą z wewnętrznych obaw? ...
        • pffpffpff Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 22:10
          Uważasz, że zasady, odpowiedzialność i moralność wynikają z obaw?
    • memphis90 Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 14:08
      O rany, tak piszesz, jakby Ciebie szef nigdy nie trzymał zupełnie niewinnie za cycki na koncercie… To na pewno było bardzo profesjonalne spotkanie związane z prowadzeniem firmy.
    • lauren6 Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 14:18
      Przypomina wpadkę Petru z polityczną dziewicą.
      • primula.alpicola Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 14:27
        lauren6 napisała:

> Przypomina wpadkę Petru z polityczną dziewicą.

Tam było zaskakująco cicho na temat moralności, natomiast głośno o tym, że Petru pojechał na urlop zamiast wykonywać ważne w tamtym czasie polityczne obowiązki.
    • borsuczyca.klusek Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 14:28
      Wszystko fajnie tylko na przykład żona tego pana wcale o rozgłos nie prosiła. Mnie to trochę przeraża jak wszystko teraz jest w stanie stać się "viralem".
      • kobietazpolnocy Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 14:30
        borsuczyca.klusek napisała:

> Wszystko fajnie tylko na przykład żona tego pana wcale o rozgłos nie prosiła. M
        > nie to trochę przeraża jak wszystko teraz jest w stanie stać się "viralem".
        >

Mnie też.
      • kot.z.kosmosu Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 11:07
        borsuczyca.klusek napisała:

> Wszystko fajnie tylko na przykład żona tego pana wcale o rozgłos nie prosiła. M
        > nie to trochę przeraża jak wszystko teraz jest w stanie stać się "viralem".
        >

No właśnie... 😐 Tak samo, jak jego dzieci. Dla mnie ta historia jest bardziej przerażająca, niż śmieszna.
    • niemcyy Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 20:53
      big_grin Na złodzieju czapka gore. Dobrze im tak, tylko żony tego popaprańca szkoda i kogoś, komu ta lafirynda z filmiku zakosiła stanowisko w pracy.

Albo mają romans, albo są bardzo nieśmiali - wypalił na ich widok wokalista Coldplay, Chris Martin.

big_grin
      • witamina_d_3 Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 08:47
        Wiadomo, zadna kobieta nigdy nie dostala pracy bo miala kompetencje, albo sie rypiesz z ceo albo szukasz latami jak bmtm.
        • niemcyy Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 14:01
          Wątek jest o konkretnej kobiecie, a nie o żadnej ani każdej.
          • witamina_d_3 Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 16:43
            A to oni sie najpierw znali a potem ja zatrudnil? Nie znam historii, zalozylam, ze poznali sie blizej wlasnie w pracy.
      • gru.u Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 14:03
        Dlaczego zakładasz że jest niekompetentna? Oczywiście niewierność faceta już mu kompetencji nie ujmuje
      • alex_vause35 Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 17:18
        Lafirynda mogła najpierw zacząć pracować i mieć kwalifikacje, a potem zaczęli się romansić.
    • grazyny Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 23:12
      Noooo i teraz wszystkie wzorowo uziemione żony misiów chodzących na boki odczuły orgazmiczną ulgę - mój nie poniósł konsekwencji bo lubię nasz układ, ale ze lubię se pocharkać na cudze układziki - to fajnie, że przykładnie ukarali tego CEO SREO. C'nie? wink
    • taje Re: Instant karma 🤭 18.07.25, 23:20
      Afera taka jakby to był pierwszy i jedyny na świecie facet zdradzający żonę. O gościu myślę nienajlepiej, ale jeszcze gorzej o całej aferze, internetowe igrzyska. Taki memik z X
      • ewka.n Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 10:32

• ewka.n Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 10:33

• 00zxc00 Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 10:50
      Może tej kochance to właśnie na rękę że zdjęcie upubliczniono? Nareszcie będą razem jako para oficjalnie. 🫠
      Pamiętam odcinek programu Zdrady gdzie przyłapali kochanków in flagranti a oni mówią - odp… się od nas, tak, chcemy być razem.
    • heca007 Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 14:07
      Też mi się tak wydaje wink Gdyby nie zareagowali tak histerycznie chowając się za balustradę to by nikt nie pomyślał, że to para nielegalnych kochanków tongue_out I filmik nie poszedłby w świat wink
    • heca007 Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 17:34
      W komentarzach na Instagramie ludzie piszą, że żona CEO jest jego drugą żoną i też kiedyś była kochanką.
    • asiairma Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 17:39
      Gawiedź przeszczęśliwa, że zgniłym bogaczom życie się za trzęsło.
      Nie widzę w tym nic zabawnego. A ofiar "śledztwa" jest więcej niż zdradzający.
      • heca007 Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 18:06
        Gawiedź?! A w czym ty lepsza jesteś wchodząc w ten wątek? suspicious Bogaczom życie się zatrzęsło na własne życzenie.
        • asiairma Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 18:54
          Nie wpadłabym na to, aby wyszukiwać i publikować kim są, gdzie pracują i czy mają dzieci. I jakoś nie czuję satysfakcji z czyjegoś dramatu.
          I nie widzę równości w wyrażeniu swojego zdania, z tym co wymieniłam wyżej.
          • heca007 Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 22:01
            Większość nie wpadła tylko przeczytała artykuł. I nie chodzi o to, że państwo są bogaci tylko o pomysł pojścia na publiczny koncert z kochanką. W miejsce gdzie są kamery a ludzi pokazuje się na telebimach! Oboje byli cenionymi pracownikami na wysokich stanowiskach a nie ogarnęli tak podstawowych zasad.
      • pffpffpff Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 21:16
        Co ma do tego bogactwo?
        • taje Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 21:20
          Schadenfreude
    • briar_rose Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 17:39
      Hahahahahahaha xD To najlepszy artykuł od początku roku, nic mnie do tej pory tak nie rozbawiło. Szkoda tylko żony.
      • 00zxc00 Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 21:53
        Tylko że to właśnie do żony ta karma wróciła! Hahahahahahahahaha! xD
        • 00zxc00 Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 21:55
          A kochance to właściwie przysługę zrobili bo misiu był zajęty a teraz jest wolny! big_grin
          • heca007 Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 22:02
            Wcale nie wiadomo czy oni ze sobą zostaną... ile razy tak bywało, że po wydaniu się romansu para się rozpadała.
    • tanebo0001 Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 21:58
      A tak swoją drogą czy on może pozwać zespół lub tą osobę która umieściła go w sieci?
      • taje Re: Instant karma 🤭 19.07.25, 22:03
        Pozwać może, ale czy z sukcesem to bardzo wątpię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka