Gość: Nina IP: *.net / *.pl 30.01.05, 14:17 Mam beznadziejne paznokcie, łamią się i rozwajają. Co może temu przeciwdziałać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: Paznokcie IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 30.01.05, 14:19 Mogę polecić dobre witaminy na włosy, skórę i paznokcie koszt ok 74zł ale super jakość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Paznokcie IP: *.net / *.pl 30.01.05, 15:50 Jakie witaminy? Aha, dodam jeszcze, że od ok miesiąca biorę skrzyp w tabletkach i jak dotąd NIC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrbbyd Re: Paznokcie 30.01.05, 16:42 Podanie odpowiedzi na forum wraz z info gdzie można nabyć może być uznane przez opiekuna forum za reklamę i moje wątki mogą być kasowane. Dlatego proszę , napisz na maila, udzielę wszelkich informacji nt producenta, składu, jeśli nie jesteś z okolic Bydgoszczy- gdzie można nabyć w internecie,ewentualnie podać adres strony i gdzie na niej szukać informacji o tym produkcie. W razie gdyby Twoje problemy wynikały z innych niż typowe przyczyn również mogę polecić gdzie spróbować temu zaradzić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Paznokcie IP: 82.177.71.* 30.01.05, 23:44 Osobiście wiele lat miałam takie problemy. Próbowałam prawie wszystkiego, różne drogie balsamy, oliwy, witaminy i nic. Nosiłam tipsy ale ileż można. Ostatnio całkiem przypadkowo i przy okazji innej sprawy zamówiłam preparat dr Podbielskiego (poszukaj w internecie) nazywa się COMPENDIUM KRZEMOWE i kosztuje tylko 13 zł.Smaruję nim paznokcie dopiero ok 1 m-ca i osiągnęłam REWELACYJNY rezultat. Mam zdrowe, piękne pazurki jakich nigdy w życiu nie miałam.Mam nadzieję,że tak pozostanie.To naprawdę szczera prawda. Radzę zamów ten preparat a nie będzież żałować. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari Re: Paznokcie IP: 195.205.163.* 31.01.05, 16:17 moim zdaniem masz za mało witamin, proponuję albo tabletki ziołowe -Maca (koszt okolo 23 za 30 tabletek) i brac 2xdziennie po jednej, potem odczekać tydzień i powtórzyć. Albo kupic sobie calcium calgonicum i witamine A+E i to tez 2 razy dziennie. Ja po miesiacu Maca miałam takie pazurki, ze pukać w beton mogłam. Ale brałam 3tablety dziennie, Odpowiedz Link Zgłoś