liley11 21.06.14, 09:26 Podajcie prosze maile, bo na telefonie wysylanie wiadomosci nie dziala a na ipadzie tea cos nie idzie. Chiba gazeta.pl nie upadowana? Chodzi o festival Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiwi1 Re: WWi I Espionka 21.06.14, 22:35 liley dzieki za pamiec, myslalam, ze zapomnialas:) mi poczta dziala na gazecie moglabys sprobowac jeszcze raz? Odpowiedz Link
liley11 Re: WWi I Espionka 22.06.14, 20:28 Przez komputer wczoraj probowalam ... I nic. Moze czegos nie widze. Aaaa ja chcialam wyslac wiadomosc ze strony gazety do Was... A moze wysle ze swojego maila! Jak nie bedzie w inbox, to sprawdzcie w junk, bo z hotmail wysylam:) Odpowiedz Link
espionka Re: WWi I Espionka 23.06.14, 17:15 mi sie podoba idea tego festiwalu, moze za rok :) Odpowiedz Link
espionka Re: WWi I Espionka 23.06.14, 17:18 aaa nie wkleilam linka www.elderflowerfields.co.uk/ Odpowiedz Link
liley11 Re: WWi I Espionka 23.06.14, 21:47 Tak jakby druga czesc tego frstivalu jest pod koniec sierpnia. To moze kiedys sie spotkamy?:) Odpowiedz Link
wiwi1 Re: WWi I Espionka 23.06.14, 21:56 Ja juz kmyslalam, ze moglybysmy sie wszystkie jakos umowic i spotkac:) Tylko jak to zrobic, zeby data i miejsce wszystkim pasowala? W kazdym badz razie moglybysmy pomyslec nad tym. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
heraa Re: WWi I Espionka 23.06.14, 22:06 bardzo podoba mi sie strona szkoda ze mieszkam daleko... ale kiedy jest ten festival pod koniec siepnia? i czy mozna chociaz przyjechac na jeden dzien? Odpowiedz Link
espionka Re: WWi I Espionka 24.06.14, 10:24 pewnie po wakacjach wieksze szanse, ze wszystkim bedzie pasowac termin:) heraa z tego co sie przyjrzalam, mozna przyjechac na jeden dzien daty sierpniowej nie widzialam :O Odpowiedz Link