Gość: załamana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 19:48 czy ktoś z was miał stabilizacje kręgosłupa obojetnie z jakiego powodu, moze mnie taka czekać i strasznie sie boje, podzielcie sie ze mną wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: stabilizacja kręgosłupa IP: *.3vnet.pl 14.02.05, 19:53 wejdz na forum-neurochirurgia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Zieliński Re: stabilizacja kręgosłupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:45 A z jakiego powodu? Ześlizg? Złamanie? Stan po jakichś operacjach? Stabilizacje są bardzo różne - od bardzo małych i względnie bezpiecznych, po rozległe i obarczone ryzykiem. Pozdrawiam Piotr Zieliński Klinika Neurochirurgii AM Gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: stabilizacja kręgosłupa IP: *.lodz.mm.pl 18.02.05, 09:36 Cześć!Jestem po stabilizacji kręgosłupa,ponieważ moje skrzywienie,czyli skolioza,była już w bardzo zaawansowanym stadium.Polecam swoją stronę o skoliozie:www.skolioza-porady.com.Poza tym życie z przyjaciólką belką nie jest takie złe :)Pozdrawiam.Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: stabilizacja kręgosłupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:30 Nie rozumiem operację miałaś w zeszłym roku a teraz piszesz o stabilizacji kręgosłupa. Z Twojej strony wynika, że po operacji wszystko jest OK. To dlaczego ten dramatyczny post teraz. Też mam skoliozę dlatego jestem zainteresowana przybliż mi to trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
leksheygyatso POMOC-NAMIARY 18.02.05, 11:59 witam, polecam gorąco kontakt do wybitnego sprawdzonego przez wielu specjalisty -diagnosty, który niejedego juz uratował przed operacją w temacie kręgów i kręgosłupa ( nie jest to reklama komercyjna zapewniam Panią!!!- świadczą o tym i kolejki i relacje pacjentów) ORTOPEDA,RECHABILITANT, bardzo bardzo znany i doświadczonym.in. współpraca z Konstancinem dr DANIEL KOZYRA SOFT MEDLASER UL.3 MAJA 14 GÓRA KALWARIA(KOŁO WARSZAWY) TEL. 601-23-10-28 (022)72-74-287 pozdrawiam jak Pani zadzwoni to może poleca kogos bliżej Pani miejsca zamieszkania. OM MANI PADME HUNG HRI NAMO BODHISATTWA KSITIGARBHA NAMO BUDDHA UZDRAWIANIA-TATHAGATA PROMIENIUJĄCEGO LAPIS LAZULI lekshey Odpowiedz Link Zgłoś