Gość: dupa mnie boli IP: 217.153.62.* 23.02.05, 20:17 Czy znacie jakies domowe sposoby pozbycia sie problemu? nie moge spac, masci nie pomagaja :( Napiszcie, prosze, czym sie leczyliscie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lila123 Re: HEMOROIDY, pomozcie, prosze 23.02.05, 21:34 Po wszystkich środkach konwencjonalnych 0 ulgi. Natomiast po nasiadowce i okładach z kory wierzby ulga, jak ręką odjął. Radzę spróbować. Po uldze nie zaniedbaj wzmocnienia naczyn w tej okolicy, polecam detralex i maść z kasztanowca. zyczę powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: HEMOROIDY, pomozcie, prosze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:37 Detralex bardzo drogi ale jest jeszcze lepszy specyfik ziołowy w tabl.Venescin. 3x2 tabl.dziennie i masz spokój.Nie rob ciepłych nasiadówek bo hemoroidy wracaja jak bumerang. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: HEMOROIDY, pomozcie, prosze IP: 83.238.47.* 23.02.05, 21:42 Pij sok z kasztanowca,masuj łydki ,to taki trochę babciny ale sprawdzony sposób.zdrufffka życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinda Re: HEMOROIDY, pomozcie, prosze IP: *.arcor-ip.net 23.02.05, 22:49 A jakie ilosci tego soku sa koniczne. No i jak masowac lydki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: HEMOROIDY, pomozcie, prosze IP: 83.238.47.* 25.02.05, 21:38 na tym soku ,bądź wyciagu (chyba wyciag z kasztanowca kupowałam ) pisze jak go zażywac,a co do masażu ,to jak tylko masz wolną chwilę ,to masuj tył łydki powyżej pięty ,to naprawde działa!! trzeba tylko troche cierpliwości,to coś w stylu akupresury.A próbowałaś czopków procto glywenol? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janu Re: HEMOROIDY, pomozcie, prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 00:53 Też mnie dupa bolała przez dwa lata. Robiłem nasiadówki z kory dębu, uzywałem czopki i maści, aż w końcu podjąłem meską decyzję i poszedłem je usunąć. Pięć minut wypinasz tyłek w strone lekarza zakłada ci na hemoroida gumkę , po kilku dniach razem z gumką odpada ci uschnięty i masz z głowy, albo z dupy jak kto woli. Bądź mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś