Dodaj do ulubionych

HEMOROIDY, pomozcie, prosze

IP: 217.153.62.* 23.02.05, 20:17
Czy znacie jakies domowe sposoby pozbycia sie problemu? nie moge spac, masci
nie pomagaja :( Napiszcie, prosze, czym sie leczyliscie!
Obserwuj wątek
    • lila123 Re: HEMOROIDY, pomozcie, prosze 23.02.05, 21:34
      Po wszystkich środkach konwencjonalnych 0 ulgi. Natomiast po nasiadowce i
      okładach z kory wierzby ulga, jak ręką odjął. Radzę spróbować. Po uldze nie
      zaniedbaj wzmocnienia naczyn w tej okolicy, polecam detralex i maść z
      kasztanowca. zyczę powrotu do zdrowia.
      • Gość: Ada Re: HEMOROIDY, pomozcie, prosze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:37
        Detralex bardzo drogi ale jest jeszcze lepszy specyfik ziołowy w tabl.Venescin.
        3x2 tabl.dziennie i masz spokój.Nie rob ciepłych nasiadówek bo hemoroidy wracaja
        jak bumerang.
    • Gość: gość Re: HEMOROIDY, pomozcie, prosze IP: 83.238.47.* 23.02.05, 21:42
      Pij sok z kasztanowca,masuj łydki ,to taki trochę babciny ale sprawdzony
      sposób.zdrufffka życzę
      • Gość: alinda Re: HEMOROIDY, pomozcie, prosze IP: *.arcor-ip.net 23.02.05, 22:49
        A jakie ilosci tego soku sa koniczne. No i jak masowac lydki?
        • Gość: Gość Re: HEMOROIDY, pomozcie, prosze IP: 83.238.47.* 25.02.05, 21:38
          na tym soku ,bądź wyciagu (chyba wyciag z kasztanowca kupowałam ) pisze jak go
          zażywac,a co do masażu ,to jak tylko masz wolną chwilę ,to masuj tył łydki
          powyżej pięty ,to naprawde działa!! trzeba tylko troche cierpliwości,to coś w
          stylu akupresury.A próbowałaś czopków procto glywenol?
    • Gość: Janu Re: HEMOROIDY, pomozcie, prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 00:53
      Też mnie dupa bolała przez dwa lata. Robiłem nasiadówki z kory dębu, uzywałem
      czopki i maści, aż w końcu podjąłem meską decyzję i poszedłem je usunąć. Pięć
      minut wypinasz tyłek w strone lekarza zakłada ci na hemoroida gumkę , po kilku
      dniach razem z gumką odpada ci uschnięty i masz z głowy, albo z dupy jak kto
      woli. Bądź mężczyzną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka