Gość: g IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 28.02.05, 16:05 w jaki sposób można zmniejszyć częstość ich występowania i czy są grożne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia tez to mam i Re: Dodatkowe skurcze serca IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dodatkowe skurcze serca IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:14 ...mysle ze w mlodym wieku to nie jest takie niebezpieczne. Mam 30lat.To trzeba stale kontrolowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Dodatkowe skurcze serca IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 28.02.05, 16:20 co to znaczy, ze trzeba stale kontrolować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka82 Re: Dodatkowe skurcze serca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:41 zalezy czy to skurcze komorowe czy nadkomorowe? Ale jak nie mdlejesz przy nich to sa niegrozne skurcze nadkomorowe. Ja tez to mam. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dodatkowe skurcze serca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 20:30 ja też to mam,nieraz przekształca się w migotanie przedsionków a nieraz w częstoskurcz napadowy ogólnie zatruwa mi życie,lekarze nie wiedzą jaka jest przyczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Dodatkowe skurcze serca IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 28.02.05, 17:06 ja mam dodatkowe nadkomorowe, bylas z tym u lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Dodatkowe skurcze serca IP: *.studio / *.studio-p.pl 01.03.05, 10:05 Tez to mam. Kardiolog poradzil mi, zeby w momencie wystapienia dodatkowych skurczow, wziac gleboki wdech i starac sie wytrzymac bez odechu jak najdluzej. Takie dzialanie spowalnia troche akcje serca. Mnie to pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś