Dodaj do ulubionych

Dodatkowe skurcze serca

IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 28.02.05, 16:05
w jaki sposób można zmniejszyć częstość ich występowania i czy są grożne
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia tez to mam i Re: Dodatkowe skurcze serca IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:13
      • Gość: kasia Re: Dodatkowe skurcze serca IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:14
        ...mysle ze w mlodym wieku to nie jest takie niebezpieczne.
        Mam 30lat.To trzeba stale kontrolowac.
        • Gość: g Re: Dodatkowe skurcze serca IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 28.02.05, 16:20
          co to znaczy, ze trzeba stale kontrolować
    • lipa55 Re: Dodatkowe skurcze serca 28.02.05, 16:28
      a co powiedział kardiolog?
      • Gość: studentka82 Re: Dodatkowe skurcze serca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:41
        zalezy czy to skurcze komorowe czy nadkomorowe? Ale jak nie mdlejesz przy nich
        to sa niegrozne skurcze nadkomorowe. Ja tez to mam. Pozdrawiam serdecznie.
        • Gość: aga Re: Dodatkowe skurcze serca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 20:30
          ja też to mam,nieraz przekształca się w migotanie przedsionków a nieraz w
          częstoskurcz napadowy ogólnie zatruwa mi życie,lekarze nie wiedzą jaka jest
          przyczyna
    • Gość: g Re: Dodatkowe skurcze serca IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 28.02.05, 17:06
      ja mam dodatkowe nadkomorowe, bylas z tym u lekarza
    • Gość: Ewa Re: Dodatkowe skurcze serca IP: *.studio / *.studio-p.pl 01.03.05, 10:05
      Tez to mam. Kardiolog poradzil mi, zeby w momencie wystapienia dodatkowych
      skurczow, wziac gleboki wdech i starac sie wytrzymac bez odechu jak najdluzej.
      Takie dzialanie spowalnia troche akcje serca. Mnie to pomaga.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka