Gość: Ela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:06 Czasami na dolnej lub górnej powiece robią mi się małe jeczmienie.Czym mogą być spowodowane i jak sie je leczy.Z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lipa55 Re: JECZMIENIE NA OCZACH 03.03.05, 13:10 wyszukiwarka nie boli tak jak jęczmień serwisy.gazeta.pl/zdrowie/2,51171,,,,2657999,P_CHOROBY.html Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: JECZMIENIE NA OCZACH 03.03.05, 13:55 Maść Oxycort na jęczmień na receptę. Bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata5 Re: JECZMIENIE NA OCZACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 15:54 Smaruj srebrem koloidalnym. Mnie pomoglo. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka8 Re: JECZMIENIE NA OCZACH 03.03.05, 16:45 no i jeszcze stary,wypróbowany sposób potarcia złotem ;) dlatego,że złoto i srebro mają silne właściwości bakteriobójcze a jako ciekawostka w podstawówce na lekcji polskiego wyśmiano ten sposób podając go jako przykład zabobonów natomiast na chemii w szkole średniej przytaczano go omawiając bakteriobójczą rolę złota ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Ela Re: JECZMIENIE NA OCZACH IP: *.ec.kalisz.pl 04.03.05, 07:46 Naprawdę skuteczne jest pocieramie swoją śliną. Gdy zaczyna kłuć kilka razy dziennie posmarować śliną a nie wyjdzie. Gdy juz wyszedł po posmarowaniu śliną szybciej się zagoi. Naprawdę spróbuj, nic nie kosztuje. Przekazała mi ten sposób wiele lat temu prababcia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś