Dodaj do ulubionych

lusczyca- potrezbny dermatolog!!!!1

IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 09.03.05, 21:23
witajcie,
potrzebny lekarz dermatolog specjalizujacy sie w leczeniu luszczycy.
moze znacie kogos takiego??

jestem z w-wy.
pzdr
i dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: barbarka Re: lusczyca- potrezbny dermatolog!!!!1 IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.03.05, 09:57
      Przede wszystkim wejdź na stronę 195.205.222.237/~f1/index.php, lub
      psoriasis.of.pl/tam powinnaś coś znaleźć na temat dobrej przychodni
      dermatologicznej w warszawie

xyz.webd.pl/index.php?showtopic=1136
      www.vegamedica.pl/
      xyz.webd.pl/index.php?showtopic=1136
      • Gość: barbarka Re: lusczyca- potrezbny dermatolog!!!!1 IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.03.05, 10:05
        Coś dziś ta strona nie chodzi, którą podałam wyżej spróbuj jeszcze na ten adres
        xyz.webd.pl/index. lub w wyszukiwarce znajdź Forum Psoriasis
    • Gość: ann Re: lusczyca- potrezbny dermatolog!!!!1 IP: *.chello.pl 10.03.05, 12:22
      znam dobrego specjalistę, jeśli chcesz namiary, mogę posłać na priv
      • Gość: Skoczka Re: lusczyca- potrezbny dermatolog!!!!1 IP: *.aster.pl 10.03.05, 20:06
        Bardzo dobrym specjalistą właśnie od leczenia łuszczycy jest dr Obałek. Jego
        adres toElektoralna8/10 m 19 a telefon to 620-27-33. Spróbuj może i tobie
        pomoże!!
        • Gość: Margott Re: lusczyca- potrezbny dermatolog!!!!1 IP: *.aster.pl 12.03.05, 10:06
          Ja też baaaardzo zdecydowanie polecam doktora Obałka. Co prawda ja nie
          chorowałam na łuszczycę ani nikt z moich znajomych, ale ciągle słychać o nim
          bardzo dobre opinie, więc podejrzewam, że w sprawach łuszczycowych będzie tak
          samo dobry jak w przypadku leczenia innych chorób skóry! Adresu nie podaję bo
          już ktoś w poście wcześniejszym podawał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka