Gość: ana IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 09.03.05, 21:23 witajcie, potrzebny lekarz dermatolog specjalizujacy sie w leczeniu luszczycy. moze znacie kogos takiego?? jestem z w-wy. pzdr i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barbarka Re: lusczyca- potrezbny dermatolog!!!!1 IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.03.05, 09:57 Przede wszystkim wejdź na stronę 195.205.222.237/~f1/index.php, lub psoriasis.of.pl/tam powinnaś coś znaleźć na temat dobrej przychodni dermatologicznej w warszawie xyz.webd.pl/index.php?showtopic=1136 www.vegamedica.pl/ xyz.webd.pl/index.php?showtopic=1136 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbarka Re: lusczyca- potrezbny dermatolog!!!!1 IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.03.05, 10:05 Coś dziś ta strona nie chodzi, którą podałam wyżej spróbuj jeszcze na ten adres xyz.webd.pl/index. lub w wyszukiwarce znajdź Forum Psoriasis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: lusczyca- potrezbny dermatolog!!!!1 IP: *.chello.pl 10.03.05, 12:22 znam dobrego specjalistę, jeśli chcesz namiary, mogę posłać na priv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skoczka Re: lusczyca- potrezbny dermatolog!!!!1 IP: *.aster.pl 10.03.05, 20:06 Bardzo dobrym specjalistą właśnie od leczenia łuszczycy jest dr Obałek. Jego adres toElektoralna8/10 m 19 a telefon to 620-27-33. Spróbuj może i tobie pomoże!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margott Re: lusczyca- potrezbny dermatolog!!!!1 IP: *.aster.pl 12.03.05, 10:06 Ja też baaaardzo zdecydowanie polecam doktora Obałka. Co prawda ja nie chorowałam na łuszczycę ani nikt z moich znajomych, ale ciągle słychać o nim bardzo dobre opinie, więc podejrzewam, że w sprawach łuszczycowych będzie tak samo dobry jak w przypadku leczenia innych chorób skóry! Adresu nie podaję bo już ktoś w poście wcześniejszym podawał. Odpowiedz Link Zgłoś