Dodaj do ulubionych

przedwczesny wytrysk

IP: *.toya.net.pl 17.03.05, 15:32
czesc. Mój mąż po wielu latach pozycia cały czas ma problemy z falstartem.
Najczęsciej ma problemy gdy kochamy sie bez zabezpieczenia i na piska.
Poradzcie jak moglibysmy razem nad tą dolegliwośćią popracować ( może byc
przyjemnie) i jeszcze powiedzcie jak długo trwa Wasz stosunek. U mnie czasami
jest to 15 sekund a czasami nawet 10 minut. napiszcie proszę
Obserwuj wątek
    • Gość: maja Re: przedwczesny wytrysk IP: *.toya.net.pl 17.03.05, 15:35
      dodam że ma 34 lata, jestesmy długo po słubie i często współżyjemy więc chyba
      jest to zakodowana dolegliwość
    • to_jaaa Re: przedwczesny wytrysk 17.03.05, 15:58
      poczytajcie Wisłocką i Lwa-Starowicza
      • Gość: maja Re: przedwczesny wytrysk IP: *.toya.net.pl 17.03.05, 15:59
        czekam na wskazówki od osób które uporały sie z problemem. wiedzę teoretyczną
        mamy
        • Gość: man Re: przedwczesny wytrysk IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 17.03.05, 16:27
          To jest taki objaw nerwicowy. Leczenie obecnie zaleca się farmakologiczne np.
          Prozac. Ale pomagają też tabletki uspokajającej np. Oxazepan, Lorafen 0,5 mg na
          30 min. przed stosunkiem. Czasami pomaga też trochę alkoholu np. pół szklanki
          piwa lub leki ziołowe np. Passispasmol. Jest też taki sposób
          niefarmakologiczny: Kobieta siedzi z rozchylonymi nogami, mężczyzna leży na
          wprost niej na plecach z nogami ugiętymi w kolanach, ona zaczyna masować
          palcami jego żołądź (dobrze jest posmarować palce białą wazeliną z apteki),
          kiedy pojawia się ujście cewki moczowej przerywa i obejmuje penis poniżej
          żołędzi i 2-3 razy go uciska. W ten sposób hamuje wytrysk. Trzeba to powtarzać
          codziennie przez 10 dni i powinno pomóc.
          Poza tym musisz być wyrozumiała i nie naśmiewać się z niego. A nawiasem mówiąc
          jak on ma tak szybki wytrysk w Twojej obecności to jesteś dla niego bardzo
          atrakcyjna.
          • to_jaaa Re: przedwczesny wytrysk 17.03.05, 16:33
            taaaaaaaaa
            ten sposób niefarmakologiczny to własnie zywcem z Wisłockiej
            • Gość: man Re: przedwczesny wytrysk IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 17.03.05, 17:23
              To są jeszcze leki (ale niestety psychotropowe).
              Jest też psychoterapia podobna jak w nerwicy, a przedwczesny wytrysk traktuje
              się podobnie jak np. kołatanie serca.
              A czy Twój mąż się masturbował jako nastolatek? Może on ma zadawnione lęki
              przed własną cielesnością?
              • Gość: Jenzor Do mana IP: 192.139.221.* 17.03.05, 20:00
                To jest pytanie bez sensu - a kto sie NIE masturbował jako nastolatek? Ten to
                dopiero musi mieć stracha przed własną cielesnością.
                • Gość: Wiki Re: Do mana IP: *.chello.pl 17.03.05, 22:56
                  Wcale nie jest bez sensu, bo co innego walic gruche umiarkowanie, a co innego
                  hurtowo i długo np. do 25 r.ż. W tym drugim przypadku skutkiem może byc własnie
                  przedwczesny wytrysk
                  • Gość: Bereciarz Re: Do mana IP: *.sympatico.ca 18.03.05, 03:37
                    Myslisz ze mezczyzni nie wala gruchy po 25 roku zycia?Wala cale zycie ,to jest
                    najlepszy sex jaki mamy .Jak zona nie widzi to sie ztrzepnie gruszke a potem
                    mowi sie ze jest sie zmeczonym .Ja czasami tak robie .
                • wadera3 Re: Do mana 16.09.05, 17:40
                  no to ja jestem uosobieniem strachu :DDDDDD
              • Gość: maja Re: przedwczesny wytrysk IP: *.toya.net.pl 18.03.05, 08:05
                Nie wiem czy powinnam o tym pisać, ale mąz kiedy dorastał masturbował sie o to
                dość często. Robi to także po ślubie, ale tłumaczy to swoim dużym popędem oraz
                tym że póxniej w trakcie zbliżenia jego napięcie nie jest juz tak duże i
                zbliżenie potem trwa dłużej. Czasami jest to też nasza wspólna zabawa, tzn
                traktujemy to jako grę wstepną. Mysle że temat onanizmu w tym temacie
                wyczerpaliśmy i proszę go więcej nie poruszać
                • Gość: ktoś Re: przedwczesny wytrysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 08:26
                  A co sądzicie o żelach zamrażających...?
          • Gość: m Re: przedwczesny wytrysk IP: *.alpat.net 18.03.05, 13:29
            a nie pomyśleliście zeby najpierw np: bawic sie po francuzku, moze jak by mąz doszedl za pierwszym razem szybko to drugi raz byl by dluzszy... my tak sie w tym uporalismy.
            • Gość: maja Re: przedwczesny wytrysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:22
              oczywiście że tak tez sie bawimy, czasami tak czasami inaczej i jest fajnie.
              Jednak dla lepszego samopoczucia mojego męża i własnej satysfakcji chodzi mi o
              to żeby w momencie gdy spontanicznie przyjdzie nam ochota na seks a nie mamy
              zbyt wiele czasu, to by ten jeden raz wystarczał. On też sie żali że jak za
              szybko zakończy odczuwa bardziej wytrysk niz orgazm.
          • wadera3 Re: przedwczesny wytrysk 16.09.05, 17:39
            oxazepam i lorafen pół godziny przed czym???...
            po pół godzinie delikwent pójdzie spać, i nie mylmy atrakcyjności partnerki z
            nerwicą, która powoduje przedwczesny wytrysk...
    • arnick_a Re: przedwczesny wytrysk 18.03.05, 12:38
      Spotkanie w pół drogi wykluczone?
      Arni
    • Gość: maja Re: przedwczesny wytrysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 13:29
      Czyżby wasza wiedza nt temat już sie wyczerpała?
      • atiza Re: przedwczesny wytrysk 02.07.05, 16:02
        www.przedwczesnywytrysk.pl
        tam jest chyba wszystko. Zresztą jest to problem u każdego mężczyzny
        przebiegający inaczej. Należy zasięgnąć porad seksuologa.
    • cilo8 Re: przedwczesny wytrysk 03.07.05, 00:58
      no ja moge nawet 30 min ..nie problem
      • staraaga Re: maja 03.07.05, 01:07
        pierwszy dla spokojnosci, drugi dla przyjemnosci? NO, co myslisz?
        • cilo8 Re: maja 03.07.05, 01:11
          no moze być :)w sumie ..jak tylko dwa razy chcesz :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka